Šiandien Klaipėdos rajone, komplekse „National Golf Resort“, įvyko Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdis. Per jį buvo patvirtinta 2011 m. LKF ataskaitos - rinkimų konferencijos darbotvarkė ir reglamentas bei konferencijos tvirtinimui teikiamos naujos LKF įstatų redakcijos projektas.

LKF vykdomasis komitetas pritarė, kad į įstatų projektą ir konferencijos darbotvarkę būtų įtrauktas punktas dėl LKF Garbės tarybos sudarymo. Siūloma, kad į Garbės tarybą būtų renkami Lietuvos krepšiniui nusipelnę žmonės, o taryba turėtų patariamąjį balsą sprendžiant krepšinio vystymo, plėtros ir kitus klausimus. Tuo pačiu LKF vykdomasis komitetas būtų išplėstas iki 18 narių, 18-oji vieta atitektų LKF Garbės tarybos atstovui.

Lietuvos moterų rinktinės vyriausiasis treneris Algirdas Paulauskas vykdomojo komiteto nariams pateikė išsamią ataskaitą apie Lietuvos ekipos pasirodymą 2011 metų Europos čempionate. Vykdomasis komitetas moterų rinktinės pasirodymą Senojo žemyno pirmenybėse įvertino patenkinamai. Konstatuota, kad komandos žaidimas nebuvo blogas, nors rinktinei ir nepavyko įvykdyti iškeltos užduoties patekti į papildomą olimpinių žaidynių atrankos turnyrą.

Be to, vykdomojo komiteto nariams buvo pristatytas Lietuvos moterų krepšinio sistemos reformos projektas. Pagal jį turėtų būti įkurtas Lietuvos moterų krepšinio lygos antrasis divizionas, kuriame galėtų kovoti 6-8 šiuo metu Lietuvos moterų krepšinio A lygoje rungtyniaujančios perspektyvios komandos. Vykdomojo komiteto nariai pritarė šiai idėjai.

LKF vykdomasis komitetas taip pat buvo gavęs VšĮ „Klaipėdos universiteto šokių grupė“ prašymą priimti į federacijos narius. Šis prašymas buvo atmestas, tačiau pasiūlyta šokėjų grupėms burtis į asociaciją, kuri ir galėtų tapti LKF nare.

Komentarai:
Na aš šį čempionatą įvertinčiau gerai :) . Nes po lietuvių kojom buvo Rusės ir Turkės :) . Vos Čekės nepasikrovė :) . Bet va moterys po pralaimėto ketvirtfinalio psichologiškai nebepajegė ir kelialapio laimėt :/
2011-08-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.