„Lietuvos rytas“ įveikė pirmą Eurolygos atrankos barjerą (komentarai, foto)

2011-09-29 19:55
Martynas Pupininkas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Jo pirmos rungtynes tikrai butu anksti vertinti Rice'o 2x2 zaidimo galimybes, juolabiau, kad Samardziski nera itin tinkamas zaidejas sitam deriniui, Jonas yra labai tinkamas, bet gal pristabdo ta trauma, manau Lapkricio menesi galesim vertinti Rice'o galimybes sitoj srity, vis tik 2x2 pagrinde zaidziama turi buti su Jonu, kuris yra idealus partneris geram izaidejui zaisti pikenrolla, kaip kadaise Ryte buvo Petravicius.
2011-09-29
-11
Atsakyti
Megamind, puikiai zinau visus Ryto zaidejus ir ju silpnasias ir stipriasias savybes. Kiek tau is ju panasus i Eurolygos lygio zaidejus? Gynybiniai ir soklus nesigincysiu, bet labiau kalbu apie puolima ir individualu zaideju meistriskuma. As pasakiau, kad mano nuomone sudetis per silpna Eurolygai, pateikiau argumentu kodel as taip galvoju, ka man dar tau pasakyt? Rice, Roberts, Seibutis, Valanciunas, siuos zaidejus priglaustu Eurolygos komandos, visi kiti neatitinka standartu Eurolygos komandu kovojanciu daugiau nei del 1-2 pergaliu per sezona, tad as nekalbu apie Orleano Ententes, Cibona, belgu ar vokieciu komandas kaip etalonus :)
2011-09-29
+13
Atsakyti
Zalgiris_4ever, Rice tikrai bus Hollis'o kopija. Bet del jo pick'n'roll'o kol neramu. Atrodo tik karta jis buvo ikises perdavima makedonui po krepsiu ir tai makedonas buvo ten tiesiog stovejes, o ne statydamas uztvara sugebejo ten atsidurti. Bet tai tik pirmos rungtynes, be to atrodo Rasic neblogai zaide pick'n'roll praeitam sezone.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-09-29
-2
Atsakyti
Zalgiris_4everdr3gas, o tau siulyciau paziureti i tai kaip komandos puolimas atrode ypatingai 3 kelinio visa pirma puse be abieju siu zaideju ir dar tureti omeny fakta, kad buvo zaista su visa galva silpnesniais varzovais. Palaukime rimtesniu kovu. As turiu nuomone, kad Ryto sudetis per silpna Eurolygai, jus matau turit nuomone, kad as nusisneku ir galbut galvojat, kad Rytas gali viska laimeti, tebunie, jei pateks i Eurolyga ir ten skins pergales, bus svarus argumentai, o ar taip bus pamatysim, as manau, kad patekt turetu.


pagal ka tu sprendi kad sudetis silpna Eurolygoje? Pasakyk kuris zaidejas tau silpnas ? Si sudetis kaip tik Eurolygoje labai gerai pasirodytu jei pavyks patekti. Zaidejai soklus, gynybinai, kovingi, puolimas su mintimi. Ar tu paskaitai Jomantas ten dar pora kuriu nezinai ir sakai viskas silpna sudetis?
2011-09-29
-4
Atsakyti
Zalgiris_4ever, Na musu sudetis gal ir nera pati stipriausia, bet tikrai nesutiksiu su tuo, jog per silpna Eurolygai. Mes bent jau turim komanda, kiekvienas zaidejas atiduoda maximuma aikstelej, visi neblogai zaidzia ginyboj, svarbu, jog visi nori laimet ir tikiuosi sudarys darnu kolektyva.
2011-09-29
Atsakyti
grustnyj, jo Jasaitis cia idealiai tiktu, bet as manau, kad ir po krepsiu pajegus Eurolygos patirties turintis zaidejas butu reikalingas. Ryskiu lyderiu turetu buti Rice, kazkuo manau bus panasus i panasios pavardes savininka Price, tik, kad kairiarankis ir neaisku kaip ten jam su 2x2 zaidimu reikalai, greitis, staigumas ir metimas tai palieka gera ispudi.
2011-09-29
Atsakyti
TotoriusLabai patiko Vucevicius, galetu Zalgiris ji perpirkti vietoj egiptiecio ir pasistazuot pora sezonu i Baltus, talentas yra ir aisku nustebino ,kad Dzikicius irgi Romanovo lapelio propoguotojas, bet kaip sake Zouras, jei zaidi pagal Romkos lapeli, laimi :).


Vucevuiciu draftuose 16 saukimu jau filadelfijos 76 pasirinke. Tikrai jis Baltuose nesedes.
2011-09-29
-3
Atsakyti
Zalgiris_4ever, kaip bebutu keista, as sutinku su tavim del Ryto sudeties EL. Bet mano manymu, reikia tik vieno vienintelio zaidejo snaiperio (Geceviciaus kopijos arba Jasaicio) ir sia Ryto komanda butu pajegi zaisti EL.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-09-29
+9
Atsakyti
Labai patiko Vucevicius, galetu Zalgiris ji perpirkti vietoj egiptiecio ir pasistazuot pora sezonu i Baltus, talentas yra ir aisku nustebino ,kad Dzikicius irgi Romanovo lapelio propoguotojas, bet kaip sake Zouras, jei zaidi pagal Romkos lapeli, laimi :).
2011-09-29
+1
Atsakyti
Rytas tikrai turi daug potencialo nes kazkur 8 zaidejai gali but lyderiais be to dilys matosi gali isaut kai treneris pazins zaidejus tada matysis tikrasis zaidimas
2011-09-29
-4
Atsakyti
Tai as nes sergu uz Zalgiri neturiu teises pasakyti savo nuomones apie kazka kita? Is vis kalba buvo apie Ryta, kam tu cia ta Zalgiri kisi be reikalo i diskusija? Na taip buvo pernai nelogiski keitimai, buvo Collinsas nusvilptas ir buvo kiek ten Ryto titulu? Kiek ten geresne komanda, su normalia rotacija kartu iveike buratino lapeliu aukas? Nelaiku ir nevietoj pateikei palyginima apie praeita sezona. As tik nesuprantu vieno, jei as manau, kad Ryto sudetis siemet per silpna Eurolygai, tai tokia nuomone nepriimtina, visi turi mastyti tik taip kaip mastai tu? Nesuprantu as jusu zmones. O del Zalgirio sudeties, tai potencialas milziniskas, taip, Romanovas visada gali viska sugadinta su durnais sprendimais treneriu stabe, rotacijom ir t.t, bet jei viso to isvengs, nusimato geras sezonas, jei ne, tai vel Eurolygoj TOP16 ir 1-2 pergales yra lubos.
2011-09-29
+9
Atsakyti
Zalgiris_4ever, tu normaliai viska isdestei ir argumentuoji savo nuomone :) Respect.

Megamind, pritariu :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-09-29
-2
Atsakyti
Man paranojos tikrai nera, bet visi puikiai matem ir matom, kaip gerą sudėtį bloga gali padaryti keli nelogiski keitimai. jau nesneku apie savu zaideju nusvilpima ir panasiai. Taip kad tu rupinkis savo komanda, o mes jau kaip nors apie Ryta ir be jūsų gudruciai padiskutuosim.
2011-09-29
-3
Atsakyti
dr3gas, o tau siulyciau paziureti i tai kaip komandos puolimas atrode ypatingai 3 kelinio visa pirma puse be abieju siu zaideju ir dar tureti omeny fakta, kad buvo zaista su visa galva silpnesniais varzovais. Palaukime rimtesniu kovu. As turiu nuomone, kad Ryto sudetis per silpna Eurolygai, jus matau turit nuomone, kad as nusisneku ir galbut galvojat, kad Rytas gali viska laimeti, tebunie, jei pateks i Eurolyga ir ten skins pergales, bus svarus argumentai, o ar taip bus pamatysim, as manau, kad patekt turetu.
2011-09-29
+6
Atsakyti
Creativ, prie ko cia tos rungtynes su estais? Zalgiris zaide treniruociu pobudzio rungtynes, tarp kita ko su visiskai normali rotacija, kuri ne taip jau daug skyresi nuo siandienines ryto rotacijos, nebent tau paranoja po pernai sezono lapuku kriminalo neduoda blaiviai stebeti rungtyniu. Rytas zaide zutbutines rungtynes, visiskai kita kalba, visiskai kitas nusiteikimas buvo ir svarba ir pasiruosimas tiek taktiskai, tiek psichologiskai rungtynems, tad neimanoma lyginti, finale abi komandos padare ka ir turejo padaryti, iskovojo pergales. O jei jau kalbi apie pavardes, tai net siandien ziurint abieju komandu rungtynes, galejai pamatyti ant kiek pajegus individualiai tokie zaidejai kaip Weems, Popovic, Rakovic, kad ir tas pats visiem gerai zinomas Jankunas ir Kalnietis, tad neimanoma pateikti jokiu argumentu apie Ryto pranasuma pries Zalgiri bet kurioje pozicijoje, viskas galetu apsiversti aukstyn kojom nebent jei Rytas paties Zalgiri si sezona, kuo as abejoju. DZEBI, as nesakau, kad reik lyst i skolas, kam tu cia tai prikaisai? Chebra jum kazkokia paranoja kai kuriem, ar cia del to, kad as uz Zalgiri, ar kodel jus mane taip atakuojat?
2011-09-29
+14
Atsakyti
grustnyjBeje, matau kazkam vel neitiko Jomantas :) sakykit ka norit, bet siandien as jam uz zaidima statau 7/10. Jis atkovojo keleta kamuoliu, pataike ta svarbu tritaski. Bet svarbiausia (ir kaip suprantu sito niekas nemate), kaip jis gynesi, kaip atkirtinejo savo ginamaji nuo kamuolio ir t.t. Taip kad nera jis jau toks prastas.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


butent treneris panaudojo stipriausias Jomanto savybes, o kad jis nera blogas zaidejas ir taip aisku. Tiesiog turejo prasta sezona, o siam kaip matoma pasirenge. Be to praitame sezone jis atrode gana nemotyvuotas, o siame kaunasi kartu su visa likusia komanda is visu jegu. Ir taip tas tritaskis labai svarbus buvo.
2011-09-29
-4
Atsakyti
Tiems asilams, kurie saukia, kad Rice ir Seibutis neistemps visa sezona, siulyciau paziureti i rungtyniu protokola. Tice zaide 24 min, o Seibutis 26.
2011-09-29
Atsakyti
Beje, matau kazkam vel neitiko Jomantas :) sakykit ka norit, bet siandien as jam uz zaidima statau 7/10. Jis atkovojo keleta kamuoliu, pataike ta svarbu tritaski. Bet svarbiausia (ir kaip suprantu sito niekas nemate), kaip jis gynesi, kaip atkirtinejo savo ginamaji nuo kamuolio ir t.t. Taip kad nera jis jau toks prastas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-09-29
-1
Atsakyti
basketnews , pataisykit kad cia ne Cibonos, o Buducnost vyr treneris.
2011-09-29
-2
Atsakyti
Zalgiris_4everAs tik pasakiau, kad mano nuomone sudetis per silpna Eurolygai. O vien jau pripazindamas fakta, kad galetu kovoti del auksciausiu vietu Eurocupe pasakau, kad sudetis nera bloga, nu vietomis tikrai neteisingai mane supratai, arba tiesiog matydamas prie mano nicko uzrasa Zalgris esi isitikines, kad as pastoviai stumiu ant Ryto. Labai realu, kad Rytui tiesiog finansiniai istekliai neleidzia surinkt pajegesnes sudeties :)


Ką jau kalbėti apie jūsų sudėtį, kai vos estus nugalit. O dar kalbi apie Ryto sudėtį. Pas mus gal ir nėra pavardžių bet treneris viską daro savo nuožiūra, leidžia, rotuoja žaidėjus kaip jam atrodo geriausia. Pas jus rotuoja lapelių sistemos meistras, taip kad dar pažiūrėsim kieno čia ta sudėtis geresnė.
2011-09-29
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.