Masalskis: „Jeigu nepateksime į „Top 16“, gali būti pokyčių“

2011-12-06 15:16
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
ednis7Romka parduos tuos žaidėjus, kurie duos finansinės naudos. Rakovic gali "pasiimti" Siena, bet irgi netesybos Žalgiriui naudingos nes tuo atveju Siena turėtų grąžinti dalį Romkos jau sumokėtų Rakovic babkių, o jo netekimas nieko čia jau nenulemtų nes nėra jis nei emocinis nei koks kitoks lyderis, be to Butkevičiaus skubotas paėmimas jau buvo signalas, kad kažkas iš aukštų ruošiamas out...Kalniečio su tokiu žaidimu nieks kol kas neims, Jankio irgi. Sonny - suprantama geidžiamas kąsnis visoms komandoms, bet klausimas ar Sonny nori likt Europoje tad ko gero jis liks nes Raptors jo nenorės visom išgalėm išsipirkti. Bet jei tarkim Real netekęs Rudy nuspręs jį nupirkt tada Žalgiris bent 0.5 limonų Eur turi kišenėje garantuotai. Tačiau manau, kad realiausias scenarijus netekt Rakovic, patekt į top16 ir stiprintis centru bei įžaidėju, o stiprintis bus kuom kai NBA komandos gruodžio vidury susikomplektuos ir daug neblogų žaidėjų bus be kontraktų...


o man atrodo kad klimaviciu parduos.pastoviai fasu nepagauna,nesugraibo kamuolio ir saudo is tritaskiu netaikliai,dazniau uz popoviciu
2011-12-06
Atsakyti
Butkevičius tikai nieko nekeis, tiesiog turim objektyvų dalyką, per 3 mėnesius beveik mėnesį Rakovič'ius tai vis serga(dukart kilo temperatūra), skaudėjo nugarą, paskui dar kažką ir t.t. Į svarbias kovas eiti tik su 3 aukštaūgiais jau nebe šių laikų dalykass, o Butkevičius ketvirtu numerius geresnis nei Kuzminskas.

Bent taip manau aš apie Butkevičiaus susigražinimą.
2011-12-06
Atsakyti
rredasnepateks jie i kita etapa cia jau buvo aisku pries pora turu!!!Nera jiems jokio noro,kazkokie apatiski!Jau reik apie kita sezona mastyt,nes jau keli metai tesiasi tos nesamones!!!


na pernai rytas iš beviltiškesnės situacijos pateko, tad kategoriškai negalime teigti, nes kaip bebūtų šiek tiek situacija taisosi.
2011-12-06
-2
Atsakyti
Manau jei nepateks i top 16 reikes isformuot zalgiri
2011-12-06
+5
Atsakyti
Tikekimes pateks i ta top 16. Netaip cia jau sunku. Pao jei ir neiveiks manau galima patekt. Zagreb ir bamberg tikrai iveikiamos :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-06
+1
Atsakyti
nepateks jie i kita etapa cia jau buvo aisku pries pora turu!!!Nera jiems jokio noro,kazkokie apatiski!Jau reik apie kita sezona mastyt,nes jau keli metai tesiasi tos nesamones!!!
2011-12-06
+1
Atsakyti
Romka parduos tuos žaidėjus, kurie duos finansinės naudos. Rakovic gali "pasiimti" Siena, bet irgi netesybos Žalgiriui naudingos nes tuo atveju Siena turėtų grąžinti dalį Romkos jau sumokėtų Rakovic babkių, o jo netekimas nieko čia jau nenulemtų nes nėra jis nei emocinis nei koks kitoks lyderis, be to Butkevičiaus skubotas paėmimas jau buvo signalas, kad kažkas iš aukštų ruošiamas out...Kalniečio su tokiu žaidimu nieks kol kas neims, Jankio irgi. Sonny - suprantama geidžiamas kąsnis visoms komandoms, bet klausimas ar Sonny nori likt Europoje tad ko gero jis liks nes Raptors jo nenorės visom išgalėm išsipirkti. Bet jei tarkim Real netekęs Rudy nuspręs jį nupirkt tada Žalgiris bent 0.5 limonų Eur turi kišenėje garantuotai. Tačiau manau, kad realiausias scenarijus netekt Rakovic, patekt į top16 ir stiprintis centru bei įžaidėju, o stiprintis bus kuom kai NBA komandos gruodžio vidury susikomplektuos ir daug neblogų žaidėjų bus be kontraktų...
2011-12-06
+4
Atsakyti
visiskasednis7na pagaliau protingas sprendimas neforsuoti įvykių. Teisingai, jei patenkam į top 16, o tai realiai jau galime žinoti net po šios savaitės kovų (trečiadienį ir ketvirtadienį) tada stiprinamės ir žiūrime į priekį, jei ne renkame komandos branduolį kitiems metams, kad beliktų pridėt porą krepšininkų ir susižaist. Tad galima sakyti kova su Pao bus lemiama ir paaiškės viskas, sakyčiau ne beviltiškas variantas.Kodel lemiamos? Juk dar zais ir pries Brose ir pries Zagreb, tad niekas cia nebus aisku po sios sav. Zalgiris gali ryt islost, po savaites pralost... :) bet tikiuosi pateks i ta TOP16!
matai žiūriu realiai, nes jei nelaimim prieš Pao tada ko gero vokietijoje bambergui su mūsų nors kiek ir gerėjančia situacija vargu ar nulošime įsibėgėjančius bamberg amerikonus, kurie nukalė Pao ir su cask kapojosi iki galo namie, o tada jau ir pergalė prieš zagreb gali nieko nebelemt iš esmės...tad pergalė prieš Pao ir sustiprintų žaidėjų tikėjimą, situaciją turnyre, kiek pagerintų emocijas bei pasitikėjimą.
2011-12-06
-1
Atsakyti
Ravanelli
sorry,ten turėjo būt,nedaugiau kaip 11 taškų

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-06
Atsakyti
pk
zykastai pala jei rytoj zalgiris pralos tai nebetures sansu patekt i top 16?


Ne jaigu laimim pries pao tai pries bamberga reik laimet arba nepralaimet 11 tsk skirtumu o poto nugalet zagreb o bambergas turi laimet tiktai 1 rungtynes is tu visu likusiu
2011-12-06
+4
Atsakyti
Ravanelli
Turės. Reik tik pralošt bamberge nemažiau 11taškų ir gale nukalt KK Zagrebą,su sąlyga,kad vokiečiai laimės tik prieš žalius.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-06
Atsakyti
tai pala jei rytoj zalgiris pralos tai nebetures sansu patekt i top 16?
2011-12-06
-1
Atsakyti
Anonimas
Manau dauguma fanų tikisi,kad pagaliau bus išmestas,ar kur išsiūstas didysis driblingo, fantastiškų pasų į užribį ir klaidų genijus Mantas Klaidietis! Jo talentas ir progresas pasiekė tokį lygy,kad jam jau Žalgiryje nevieta!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-06
+1
Atsakyti
EziuzzZaliaBalta111L.rytas tiesa parase gi pasiskolino zalgiris rakoviciu o ne nusipirkoKad pasiskolino tiesa. Tik va įdomu, ar tikrai MDP gali taip tiesiog sugalvojus atsiimti jį iš Žalgirio. Nes šiaip jiems dabar ten ne pačios geriausios sąlygos.. :/ O žalgiriui be Rakovičiaus iš vis krachas būtų..


o Zali gali siaip taip va sau atsiimt paskolintus zaidejus is Rudupio? Jau matem, kad gali. Tai manau, kad ir Mdp gali lygiai ta pati padaryti. Aisku, priklauso nuo to, kokia ten sutartis pasirasyta skolinimo, bet nemanau, kad ji kardinaliai skiriasi kitu tokiu sutarciu...
2011-12-06
+3
Atsakyti
ATI
Keista, kai toks atrodo save gerbiantis portalas Basketnews, rimtai ziuri i lryto rasliavas. Ir jau nebe pirmas kartas... :( Siulau ignoruot geltonaja spauda, o ieskant sensaciju, pasikliaut savaisi zurnalistais. Laikantis tokios taktikos, tik isaugs puslapio verte.
2011-12-06
Atsakyti
Kas turi ilgesnius kontraktus negu vienas sezonas, tai niekas jų neatleidinės.. Jeigu nepatenkam į TOP16 tada du išvykimai gali būti. Rakovičius ir Sonny Weems. Weems todėl, kad yra pats brangiausias Žalgirio žaidėjas ir tai yra didelė piniginė našta Žalgiriui ir jeigu jau nepatenkam į top16, tai per didelė prabanga jį laikyti LKL`ui. Plius su juo sutartį lengvai bus galima nutraukti abipusiu susitarimu, nes jis grįš į Torontą, nes lokautas baigėsi. Dėl Rakovičiaus irgi viskas aišku iškrito Lavrinovičius reikia MDP pastiprinimo.. O Žalgiris tas likusias spragas kamšys savo jaunimu.. Manau viskas logiška..
2011-12-06
-2
Atsakyti
Jeigu Zalgiris nepatektu i top16 tai tik vienas geras dalykas butu tas kad Kalnieti Reala issiustu ir to inkaro nebebutu Zalgiryje.
2011-12-06
-7
Atsakyti
lrytas-visiskai nusipeza pasktiniu metu
2011-12-06
-3
Atsakyti
ednis7na pagaliau protingas sprendimas neforsuoti įvykių. Teisingai, jei patenkam į top 16, o tai realiai jau galime žinoti net po šios savaitės kovų (trečiadienį ir ketvirtadienį) tada stiprinamės ir žiūrime į priekį, jei ne renkame komandos branduolį kitiems metams, kad beliktų pridėt porą krepšininkų ir susižaist. Tad galima sakyti kova su Pao bus lemiama ir paaiškės viskas, sakyčiau ne beviltiškas variantas.


Kodel lemiamos? Juk dar zais ir pries Brose ir pries Zagreb, tad niekas cia nebus aisku po sios sav. Zalgiris gali ryt islost, po savaites pralost... :) bet tikiuosi pateks i ta TOP16!
2011-12-06
-1
Atsakyti
Grazina Rakoviciu i Monthepasci ir viskas, o jei nepatenka tai, pasiema juskeviciu ir viskas :) Jokiu kitokiu pemainu nesitikiu, nors zinant Romanovo charakteri..
2011-12-06
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.