Masalskis: „Jeigu nepateksime į „Top 16“, gali būti pokyčių“

2011-12-06 15:16
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Jei „Žalgiris“ nepateks į Eurolygos „Top 16“, Milovanui Rakovičiui gali būti ieškoma nauja ekipa
Jei „Žalgiris“ nepateks į Eurolygos „Top 16“, Milovanui Rakovičiui gali būti ieškoma nauja ekipa
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Serbas Milovanas Rakovičius šiuos kalendorinius metus dar pabaigs Kauno „Žalgiryje“. Tačiau tolimesnė jo ir kitų žaidėjų karjera Kaune gali priklausyti nuo to, ar žalgiriečiai pateks į Eurolygos „Top 16“ etapą.

Antradienį „lrytas.lt“ paskelbė, kad Sienos „Montepaschi“ svarsto galimybę susigrąžinti Rakovičių į savo gretas, nes dėl nugaros operacijos iš rikiuotės bent 2 mėnesiams iškrito Kšyštofas Lavrinovičius.

„Žalgirio“ klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis tinklalapiui „BasketNews.lt“ teigė, kad į Kauno klubą dėl serbo dar nebuvo kreiptasi.

„Atvirai pasakius, tai girdžiu pirmą kartą. Niekas nei domėjosi, nei man skambino. Tačiau jeigu nepateksime į „Top 16“, gali būti įvairių pokyčių“, – sakė Masalskis.

Kauno klubo sporto direktorius tikino, kad iki Eurolygos pirmojo etapo pabaigos komandoje neturėtų įvykti pasikeitimų.

„Žalgiris“ Eurolygos B grupėje turi 2 pergales ir 5 pralaimėjimus bei dalijasi ketvirtą-šeštą vietas. Aštuntąsias grupės rungtynes kauniečiai rytoj žais namie su Atėnų „Panathinaikos“ komanda.
Komentarai:
Na ta sezona liko iki gali rakovicius
2013-02-03
+2
Atsakyti
radiationSveiki, ponai ir vaikai. Sergu už ŽALGIRĮ nuo pat vaikystės. Pamenu T.Edney laikus su Žalgiriu, Bowie. Kodėl tada buvo pergalės?- nes plėšėsi iš visų jėgų,kaip Kleiza už Lietuvą. O dabar? - Nepelnytai dideli atlyginimai,tai ir nesiplėšo,nebent prieš LR. Net nesvajojam apie PAO nukalimą. Ir iš viš Žalgiriečiai neverti žaidimo naujoje arenoje. Ką siūlau?- Nepatenkam į top16, gražinam nafig Rakelį tam mdp, su Javtoku nutraukiam sutartį, Klimavičių į Rūdupį(vietoj Butkevičiaus), Kalnietį į Realą(Romka moka įtikint,kad jis nėr lavonas), su dc nutraukt sutartį(tegul kemša ir toliau tas bulvytes iš makdonaldo. Weemsą paleidžiam,nes jau gaila žiūrėt į jo vienintelio pastangas,tegul jis eina į nba,gal kas jį paims. Koks Niujorkas. Delininkaitį paliekam atžaist šį paskutinį sezoną pagal kontraktą,nes nebeapsimoka atleist(per brangu). Kas lieka? Pg:popas((sg) galės mojuot fanams), Sg:Delnas ir Lipkevičius(sf)(delnui paskutinis sezonas;SF: Kuzia PF: Jankūnas, Butkevičius. Visas pozicijas užpildom jaunais žaidėjais,kad ir Saboniukais. Sezoną dažaidžiam kauno sporto halėje. Lkl sezone būnam antri,bet eurolygos A licenzijos neprarandam. Nauda: 2012/2013 metų sezonas Eurolygoj su 2 lt komandom ir krūva sutaupytų pinigų už: Weem,kalnas,javtokas,rakovič. Na ir po lkl finalų aplink likusius Žalgiriečius(tuos saboniukus gražinam atgal paš visockį) lipdom gerą komandą su tikrais profais,norinčiais žaist.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Na suskėlei čia neblogai, bet netikiu, kad tikras Žalgirio fanas esi. Gal Eu jau ir nieko nebus, bet LKL kad siulai ginklus sudet ? Nesutinku
2011-12-08
-1
Atsakyti
to radiation
tu durnas, sesk du!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-07
+3
Atsakyti
radiation
Nius,o gi todėl,kad Delnui liko pusė sezono pagal kontraktą. A,tai tu nori dar pusantrų metų žiūrėt į tą Javtoką medį su ale superine jo gynyba? O dėl kalno su klima,iš jų jau jokios naudos ir jau čia jų problemos,kad jų nepaims real su rūdupi,tu jau kažkodėl už tuos klubus viską nusprendei. Taip,kad tu tikrai nepasakei nieko naujo. Sėsk -du.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-07
+2
Atsakyti
radiationSveiki, ponai ir vaikai. Sergu už ŽALGIRĮ nuo pat vaikystės. Pamenu T.Edney laikus su Žalgiriu, Bowie. Kodėl tada buvo pergalės?- nes plėšėsi iš visų jėgų,kaip Kleiza už Lietuvą. O dabar? - Nepelnytai dideli atlyginimai,tai ir nesiplėšo,nebent prieš LR. Net nesvajojam apie PAO nukalimą. Ir iš viš Žalgiriečiai neverti žaidimo naujoje arenoje. Ką siūlau?- Nepatenkam į top16, gražinam nafig Rakelį tam mdp, su Javtoku nutraukiam sutartį, Klimavičių į Rūdupį(vietoj Butkevičiaus), Kalnietį į Realą(Romka moka įtikint,kad jis nėr lavonas), su dc nutraukt sutartį(tegul kemša ir toliau tas bulvytes iš makdonaldo. Weemsą paleidžiam,nes jau gaila žiūrėt į jo vienintelio pastangas,tegul jis eina į nba,gal kas jį paims. Koks Niujorkas. Delininkaitį paliekam atžaist šį paskutinį sezoną pagal kontraktą,nes nebeapsimoka atleist(per brangu). Kas lieka? Pg:popas((sg) galės mojuot fanams), Sg:Delnas ir Lipkevičius(sf)(delnui paskutinis sezonas;SF: Kuzia PF: Jankūnas, Butkevičius. Visas pozicijas užpildom jaunais žaidėjais,kad ir Saboniukais. Sezoną dažaidžiam kauno sporto halėje. Lkl sezone būnam antri,bet eurolygos A licenzijos neprarandam. Nauda: 2012/2013 metų sezonas Eurolygoj su 2 lt komandom ir krūva sutaupytų pinigų už: Weem,kalnas,javtokas,rakovič. Na ir po lkl finalų aplink likusius Žalgiriečius(tuos saboniukus gražinam atgal paš visockį) lipdom gerą komandą su tikrais profais,norinčiais žaist.


Na, norėjau atsakyti į šį komentarą, nes mažu mažiausiai jis yra absurdiškas. Dėl plėšimosi nesiginčysiu, galbūt ir taip, anksčiau draskėsi labiau, dabar to noro kai kuriems žaidėjams galbūt ir trūksta. Apie planus, tai nežinau, galbūt komentaro autorius norėjo labai gudras pasirodyti, ar į žalgirio direktoriaus vietą pasirodyti tinkamas, kuri, dėja, jau užimta. Tarkime, galbūt keli pasiūlymai ir realūs: jeigu tikrai MDP nori Rakovičių susigrąžinti - galima atiduoti, su DC, jeigu tikėt žiniasklaida, atsirado puikus pretekstas jį atleisti be kompensacijos, Weems`as gal ir pats sutiktų būti paleistas, jeigu NBA pasiūlytų gerą kontraktą (na, čia sunku spėlioti). Visgi tobulas planas turi trūkumų: su Javtoku pasirašyta sutartis 2+1 (jeigu neklystu), taigi liko minimum sezonas su puse, nemanau, kad įmanoma be kompensacijos imti ir nutraukti tokį kontraktą, o tada iškyla klausimas ar tikrai verta. Toliau prasideda svaičiojimai apie Kalnietį ir Realą, kuris ir taip pripildytas aukšto lygio žaidėjų, tai kam jiems imti visiškoje duobėje esantį lietuvį, kuris niekad ir nebuvo stabilus aukštos klasės žaidėjas? Dar toliau, Klimavičius siunčiamas į Rūdupį, kuris, komentatoriaus nuomone, turbūt mokėtų didžiulį (Rūdupio mąstais) atlyginimą ir padėtų žalgiriui sutaupyti pinigų, nekalbant apie tai, kam išvis Rūdupiui stiprintis ir leisti pinigus, kai jiems liks tik vietinis frontas (ta pati situacija su Žalgiriu, tik čia jau siūloma taupyti). Beje, kodėl su Delninkaičiu kontraktą nutraukti per brangu, o mat su Javtoku - apsimoka? Trumpai apie ateities sapaliones: kažkodėl abejoju ar likus su Jankiu, Popu ir co. pavyktų tą antrą vietą taip jau užtikrintai laimėti, juk dar ir ta patį Rūdupį stiprinsim, o patys vaikų susirinks. O apie kokį sutaupymą galima šnekėti, kai prarandama pajamos iš bilietų, persikėlus į sporto halę, o tuo labiau remėjų, dėl kurių vis šnekama, kad naujoje arenoje daugiau ploto reklamai, tuo pačiu ir pinigams :) Na, o pabaigai - tobuląjam planui įvykus ir "sutaupius" daug pinigų, naują sezoną Žalgiris pasitinka su turbūt tik pora Eurolygos lygio žaidėjų (Popas, Jankis - daugiau kaip ir nematau) nuperkami kokie minimum 6 nauji žaidėjai, kurie nebūtinai pateisins lūkesčius, o kur dar laikas priprasti prie komandos, "išmokti naujus derinius" (Žalgiris dar ir dabar tebesimoko juos) ir netikėtai vėl gali gautis šnipštas kitame sezone. Ai, aš pamiršau, kad vėl galima bus nutraukti kontraktus, grįžti į halę ir bandyti viską iš naujo...
2011-12-07
+6
Atsakyti
o ar yra didelis skirtumas,kelintas lentelej busi, ar 16 patekes i ta top ar 17 nepatekes,zaidimo si sezona nera ir nebus,nera ten ka veikia tam top 16.
2011-12-07
-13
Atsakyti
jau truputi blaiviau visi pradejo mastyti,visi supranta,kad sezonas palaidotas ir kaip jis besibaigtu reikia daryt isvadas.Siuo metu Ryto vadyba zymiai stipresne,nusiteikimas kovoms nera ko su Zalgiriu lyginti!!Net pavydu ziureti!Su tokiu biudzetu jei issoks i Uleb finala bus fantastika!Gerai yra sakoma,zaidzia ne pinigai,o zaidejai!!!Sekmes Rytui ir Zalgiriui kuo skubiau krapstytis is duobes!!!
2011-12-07
-5
Atsakyti
to radiation

pagaliau matau pirma normalu ir teisinga komenta zk fano si sezona....tiesiog pataupytu romasis saibas.saboniukus paaugintu..
2011-12-07
+4
Atsakyti
radiation
Sveiki, ponai ir vaikai. Sergu už ŽALGIRĮ nuo pat vaikystės. Pamenu T.Edney laikus su Žalgiriu, Bowie. Kodėl tada buvo pergalės?- nes plėšėsi iš visų jėgų,kaip Kleiza už Lietuvą. O dabar? - Nepelnytai dideli atlyginimai,tai ir nesiplėšo,nebent prieš LR. Net nesvajojam apie PAO nukalimą. Ir iš viš Žalgiriečiai neverti žaidimo naujoje arenoje. Ką siūlau?- Nepatenkam į top16, gražinam nafig Rakelį tam mdp, su Javtoku nutraukiam sutartį, Klimavičių į Rūdupį(vietoj Butkevičiaus), Kalnietį į Realą(Romka moka įtikint,kad jis nėr lavonas), su dc nutraukt sutartį(tegul kemša ir toliau tas bulvytes iš makdonaldo. Weemsą paleidžiam,nes jau gaila žiūrėt į jo vienintelio pastangas,tegul jis eina į nba,gal kas jį paims. Koks Niujorkas. Delininkaitį paliekam atžaist šį paskutinį sezoną pagal kontraktą,nes nebeapsimoka atleist(per brangu). Kas lieka? Pg:popas((sg) galės mojuot fanams), Sg:Delnas ir Lipkevičius(sf)(delnui paskutinis sezonas;SF: Kuzia PF: Jankūnas, Butkevičius. Visas pozicijas užpildom jaunais žaidėjais,kad ir Saboniukais. Sezoną dažaidžiam kauno sporto halėje. Lkl sezone būnam antri,bet eurolygos A licenzijos neprarandam. Nauda: 2012/2013 metų sezonas Eurolygoj su 2 lt komandom ir krūva sutaupytų pinigų už: Weem,kalnas,javtokas,rakovič. Na ir po lkl finalų aplink likusius Žalgiriečius(tuos saboniukus gražinam atgal paš visockį) lipdom gerą komandą su tikrais profais,norinčiais žaist.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-06
-7
Atsakyti
artsjamexxxxxManau jei nepateks i top 16 reikes isformuot zalgiritave pati reik isformuot


Nesuprantu, kaip tu gali išformuoti tą, kuris dar pats nesusiformavęs???

O šiaip tai žinot kas mane labiausiai juokina? Ogi kad kai kas vis mato pilna jaunų perspektyvių lietuvių, galinčių kaltis EL. Šiai dienai aš jų nei vieno nematau. Tam reikia ir laiko, ir kantrybės. O ant žaidėjų tai žinoma, kad nevarykit - jie gi lietuviai, taigi, vos ne šventieji... Apskritai, tai išskyrus Notiejūną ir Valančiūną, į kitus žiūrint verkt norisi. Nu, gal dar Kuziukas prisijungtų, jei kinkos nustotų staiga drebėti!

Ei, jaunimas, kur jūsų honoras? Negi sėdėsit ir lauksit, kol visi šitie į pensiją išeis?
2011-12-06
Atsakyti
Rakowicius toks pat medis kaip ir robke, gali iskart waryt i montepaschi.
2011-12-06
+1
Atsakyti
valturivel pokyciai...arkliai perkeloje nekeiciami...dabar paimkit koki cobe - kas atsitiks? ogi cobe mes per rungtynes po 50 tasku o like zaidejai 20 tasku per visus. bendrai gausis 70. o praleis 80. dabar ne pokyciu reik, o zaist. apie pokycius reikejo galvoti pries sezona. paziurekit i ryta, mokyklos biudzeto komanda, o zaidzia kaip. su pavydu ziuriu kaip gerai veikia ryto vadyba, pasitraukus miltanosiui. jei jie turetu z biudzeta, kaip zaistu. man kaip tikram z fanui graudu ziureti i jusu darba.dabar pasistenkit iki pavasario igaut bent siokia tokia forma, nes teks tenkintis 2 vieta lkl, jau nekalbu apie eurolyga. dziaukites, kad dar nereikejo su rytu zaist, butu sunku ziureti kaip z pasirauna malku nuo amzino prieso. o ryto fanus sveikinu turint nebloga komanda


Pritariu 150% tikrai, kad ir kaip bebutu gaila, bet tai yra tiesa. Nereik cia ant zaideju varyt, tas toks tas anoks.Viskas ten puse bedos su jais yra, tik reik susitvarkyt su vadyba ir maziau kistis i treneriu reikalus ir komandai leist losti. Po Romanovo atejimo, Zalgiris labiau mus garsina kitais reikalais, nei krepsiniu...
2011-12-06
+11
Atsakyti
labai gerai, as uz !!! nepateks tai kazka meskit,. tegu bent jaucia atsakomybe kur atsirado, javtokas per treniruotes durniuoja, visi kt irgi durniuoja ,kaip triufelis taip leidzia, matyt cia krepsininkai krepsininkai jam autoritetai o ne jis jiems. pvz palyginimui paziekit chimki treniruote ten matosi zmones tiksliai disciplinuotai dirba ir yra tvarka aiksteleje ir uz jos ribu, ocia be komentaru........
2011-12-06
+9
Atsakyti
vel pokyciai...arkliai perkeloje nekeiciami...dabar paimkit koki cobe - kas atsitiks? ogi cobe mes per rungtynes po 50 tasku o like zaidejai 20 tasku per visus. bendrai gausis 70. o praleis 80. dabar ne pokyciu reik, o zaist. apie pokycius reikejo galvoti pries sezona. paziurekit i ryta, mokyklos biudzeto komanda, o zaidzia kaip. su pavydu ziuriu kaip gerai veikia ryto vadyba, pasitraukus miltanosiui. jei jie turetu z biudzeta, kaip zaistu. man kaip tikram z fanui graudu ziureti i jusu darba.dabar pasistenkit iki pavasario igaut bent siokia tokia forma, nes teks tenkintis 2 vieta lkl, jau nekalbu apie eurolyga. dziaukites, kad dar nereikejo su rytu zaist, butu sunku ziureti kaip z pasirauna malku nuo amzino prieso. o ryto fanus sveikinu turint nebloga komanda
2011-12-06
-4
Atsakyti
TAVE PATI REIK ISMEST IS ZALGIRIO VITOLDAI, NIEKAM TU TIKES, ATEJAI IR PRASIDEJO NESEKMES...
2011-12-06
-4
Atsakyti
Vieninteliai pasaulyje kovodami del kazko zaidejus tik atleidineja,bet nesistiprina,Romkos logika
2011-12-06
-1
Atsakyti
jamexxxxxManau jei nepateks i top 16 reikes isformuot zalgiri


tave pati reik isformuot
2011-12-06
+8
Atsakyti
_pOSeniai jau laikas permainoms, Rakovičius grybą ir taip pjauna, vietoj jo geriau kokį jauną LIETUVĮ centrą paimti. Dabar Lietuvoj pilna jaunų, perspektyvių, žaisti norinčių žaidėjų, bet didieji klubai kažkodėl renkasi neva geresnius užsieniečius su milžiniškom algom...


duok pavyzdį gudruti, visi jie perspektyvūs ir gabūs... o paskui su ta etikete ir vaikšto iki 32 metų, kol tampa seni ir niekam nebereikalingi...
2011-12-06
+6
Atsakyti
As grantuoju 99% kad Wemsas jei nepapuls i top16 griz i NBA gal net ispirks kokia komanda jo kontrakta. Koks tikslas LKL plesytis
2011-12-06
+7
Atsakyti
_pO
Seniai jau laikas permainoms, Rakovičius grybą ir taip pjauna, vietoj jo geriau kokį jauną LIETUVĮ centrą paimti. Dabar Lietuvoj pilna jaunų, perspektyvių, žaisti norinčių žaidėjų, bet didieji klubai kažkodėl renkasi neva geresnius užsieniečius su milžiniškom algom...
2011-12-06
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.