Viena didžiausių Europoje interneto lažybų bendrovė „Unibet“ prisidės atkuriant legendinį sostinės vyrų krepšinio klubą Vilniaus „Statyba“. Bendrovė ir Lietuvos nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) sezoną pradėjęs klubas pasirašė rėmimo sutartį vienam sezonui. Sandorio suma neskelbiama.

„Mūsų šūkis skelbia: žaidėjai – žaidėjams. Todėl norime prisidėti prie krepšinio legendos sugrįžimo, kad šis klubas vėl džiugintų krepšinio aistruolius naujomis pergalėmis, – sakė „Unibet“ vadovas Rytų ir Centrinei Europai Manuelis Stanas. – Mums taip pat imponuoja klubo vadovybės siekis ne tik surinkti pajėgią komandą, bet ir suburti fanus bei įtraukti pagarbos nusipelniusius ekipos veteranus“.

„Klubas jau įgyvendino vieną pagrindinių šio sezono tikslų – „Statybos“ vardo komanda sugrįžo į Lietuvos krepšinio žemėlapį. Norint užtikrinti tolimesnį sėkmingą klubo vystymąsi, partnerių parama, kokią jaučiame iš lažybų bendrovės „Unibet“, tam yra labai svarbi“, – sakė Vilniaus „Statybos“ klubo vadovas Algirdas Navickas.

Anot jo, šiuo metu komandai keliami tikslai yra užimti kuo aukštesnę vietą reguliariajame NKL sezone bei užsitikrinti geresnes pozicijas rungtyniaujant kituose čempionato etapuose.

Sužaidus 22 NKL čempionato rungtynes, „Statybos“ komanda užima penktąją vietą ir nuo čempionato lyderių atsilieka dviem taškais. Į atkrintamasias rungtynes pateks 12 komandų.

Vilniaus „Statyba“ taps antruoju istoriniu sporto klubu Lietuvoje, kurio prisikėlimą finansiškai paremia bendrovė „Unibet“. Prieš dvejus metus – 2010-aisiais – lažybų bendrovė tapo ir jau dvejus metus yra pagrindinė legendinio Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ rėmėja.

„Unibet“ taip pat yra bendradarbiavusi su daugybe kitų Europos krepšinio ir futbolo klubų – „ASK Riga“, Ispanijos futbolo lygos ekipa „Valencia“, Liverpulio „Liverpool“ bei Paryžiaus „Paris Saint Germain“ klubais, daugkartiniais Vengrijos čempionais – Budapešto „Ferencvarosi“ ir Talino „Nomme Kalju“ (Estija) komanda.
Komentarai:
su tuo zodziu 'legenda' ir 'legendinis', tai cia reikia labai atsargiai, nes Kawno paranoikai kaip mat pasiunta ir pradeda puliuot, juk pagal juos yra tik viena ir nepakartojama legenda - zalia medine ir is Kawno...
2011-12-30
-1
Atsakyti
Viža
Nu ir numes vėliau tą Statybą kaip panešiotą daiktą. Su vienadieniais projektais, jei tikrai nori atsikurti, susidėti NEGALIMA! Aišku, jei tai ne paistalai kokie...
2011-12-29
+2
Atsakyti
Anonimas
tai paaiskink kuom ta statyba legendine nk nepasiekusi rusyne lose
2011-12-29
-2
Atsakyti
Anonimaslegendine?rytas zymiai daugiau pasiekes...


Prajuokino. :D
2011-12-29
-1
Atsakyti
Anonimas
legendine?rytas zymiai daugiau pasiekes...
2011-12-29
-5
Atsakyti
f
vienam sezonui gavo ten 100tukst kokiu ir tiek, kazkada sakalus reme pokerstars ir kas ir nieko
2011-12-29
+3
Atsakyti
Na ką, Lryto makulatūrinio aparato įtaka mažėja, tuoj pamatysim ar jie tikrai geriausi, ar tik verslininkams apynasris buvo uždėtas ir kiti Vilniaus klubai buvo marinami :) Sėkmės statybai žengiant į LKL.
2011-12-29
+1
Atsakyti
dainiuz
tokiems kaip delete6 tai mokytis mokytis ir dar karta mokytis istorija! idomu kike tam vaikui metuku dar?
2011-12-29
+2
Atsakyti
AnonimasKazko nesupratau, kaip galima atkurti statyba, jeigu ji sekmingai zaidzia teletabiu taurej ir niekur nedingo?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Matosi kad lochas!!!Istorijos neseki!!Statyba ir Rytas skirtingi klubai!!Ir geriau teletabiu taurej but pirmiem,nei eurolygoj siknoj!~!!
2011-12-29
-5
Atsakyti
taip
Netgi pats rytas nuo istorijos atsiriboja, save pristato nuo 1997 ar kuriu ten metu. O komanda faina buvus, kad ir is tokiu senu foto tas matyti http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...
2011-12-29
-3
Atsakyti
as
kur sipoeris su narkomonu joneliu pavadinimas rytas o kur statyba atskiras klubas tik siemet susikures
2011-12-29
+4
Atsakyti
Labas rytas, ar is dangaus nukritai? Statyba gi seniai bankrutavusi ir naujai buvo sukurtas lietuvos rytas, statyba ir rytas yra du skirtingi klubai, tik ne visi tai supranta. LOL
2011-12-29
+4
Atsakyti
Anonimas
Kazko nesupratau, kaip galima atkurti statyba, jeigu ji sekmingai zaidzia teletabiu taurej ir niekur nedingo?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-29
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.