Lietuvos rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra savaitgalį kartu su krepšinio sirgaliais išmėgins jėgas prie pokerio stalo
Lietuvos rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra savaitgalį kartu su krepšinio sirgaliais išmėgins jėgas prie pokerio stalo
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šį sekmadienį, balandžio 22 d. 19 val., didžiausiame internetinio pokerio kambaryje PokerStars.net vyksiančiame nemokamame „Krepšinio karštinės“ savaitės finale prie pokerio stalo sės vyriausiasis Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra. Jis žais slapyvardžiu „HeadCoachLT“.

Pirmą kartą „Krepšinio karštinės“ turnyre žaisiantį Kemzūrą iš žaidimo išmetusiam pokerio žaidėjui atiteks marškinėliai su rinktinės trenerio parašu bei nuotrauka, kurioje jis užfiksuotas pasirašinėjantis ant laimėtojui skirtų marškinėlių.

Sekmadienio finale dėl patekimo prie vieno stalo su treneriu Kemzūra bei 15 geriausią žaidimą parodysiančių PokerStars.net žaidėjų atiteksiančių 30 bilietų į Lietuvos rinktinės draugiškas rungtynes galės varžytis į TOP 50 kasdieniuose atrankiniuose turnyruose patekę žaidėjai. Nemokami atrankiniai turnyrai vyksta kasdien nuo pirmadienio iki šeštadienio, jų pradžia – 20 val.

Pirmąsias draugiškas rungtynes mūsų krepšininkai žais birželio 16 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje su Makedonijos rinktine. Antrajam draugiškam mačui birželio 17 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje Lietuvos rinktinė susitiks su Graikijos krepšininkais.

Visos „Krepšinio karštinės“ savaitės finalų metu Lietuvos pokerio žaidėjai turės išskirtinę galimybę prie pokerio stalo susigrumti su vis kitu Lietuvos rinktinės komandos nariu ir žaidimo metu užduoti jam keletą klausimų.

Visi „Krepšinio karštinės“ turnyrai yra skirti tik Lietuvos pokerio žaidėjams. Tiek atrankinius turnyrus („Lietuvos krepšinio rinktinės draugiškų varžybų freeroll“), tiek savaitės finalus („Lietuvos krepšinio draugiškų varžybų savaitės finalas“) galima rasti PokerStars.net programos „Regioninių“ turnyrų skiltyje.

Praėjusį sekmadienį prasidėję savaitės finalai vyks dar tris sekmadienius – paskutinis finalas bus surengtas gegužės 6 d. Pirmajame savaitės finale prie pokerio stalo sėdo Jonas Mačiulis.

Šią savaitę PokerStars.net pratęsė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio federacija ir jau trečius metus tapo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėja.

„Visų pirma, noriu nuoširdžiai padėkoti Lietuvos krepšinio federacijos, rinktinės ir visos krepšinį mylinčios visuomenės vardu PokerStars.net už jų ilgametį bendradarbiavimą, kuris prasidėjo Lietuvos krepšiniui labai svarbiu metu – siekiant kelialapio į 2010 metų Pasaulio krepšinio čempionatą Turkijoje. Ne mažiau svarbi kompanijos parama buvo ir praėjusiais metais, kuomet ruošėmės Europos čempionatui Lietuvoje. Tokia pat svarbi ji ir šiemet, kuomet mūsų krepšininkai vėl stos į lemiamas kovas dėl kelialapio į Londono olimpines žaidynes“, – prieš sutarties pasirašymą surengtoje spaudos konferencijoje padėkos žodžius tarė LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Klabėdamas Sabonis taip pat pabrėžė, jog pokeris ir krepšinis turi daug bendra – tai kartu ir varžymosi, ir proto žaidimai, kuriose neužtenka vien pasikliauti savo sėkme ar praeities pergalėmis, bet reikia nuolat lavinti ir ugdyti savo įgūdžius, mąstyti pasirenkant žaidimo strategiją.
Komentarai:
bonifacas
Manau, kad rinktine organizuota puikiai ir tokie ar panasus dalykai zaidejams netrukdo :)
2012-04-21
-2
Atsakyti
Anonimas
Eilini karta rinktinė tampa prostitutė, kuri turi atidirbt rėmėjams, jei pernai nebutu tiek daug reklamu daroma ir panašaus šudo, tai gal ir butu geriau pasirode. Bet jie daugiau reklamavosi, nei treniravosi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-20
+1
Atsakyti
su gimtadieniu Kemzūrą :)
2012-04-20
Atsakyti
Labai nerimta. Jis neturi nei orumo, nei savigarbos, parode, kad jam ant musu ir ant viso krepsinio nusispjaut. Apart to, kad analizuotu problemas ir bandytu jas sprest, jis pokeri zais. normalu. poto nenustebsiu, kai reiks draskytis pries venesuelas ir kambodzas.
2012-04-20
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.