Komentarai:
visu pirma atstokit nuo songailos atpirkimo azy rado gal pamairsot kad saras irgi kamuoly pamete kad jasaitis laisvas is vidutinio nepataike gal ir jie neverti y rinktine patekt ir jie tautos isdavikai,negana to ne vien jie kalti visa komanda nesuzaide tu runktyniu tai gal visu pernai zaidusiu neimam ir bus ramu

antra nebukit patys kaip mergaites perskaite kazkokio LR berascio vertima ir uzsisiko kaip mergaites nu ir nereikia mums jo tegul ir nevaziuoja ilgauskas2 palaukit kol bus viskas oficialiai paskelpta ir ytariu kad tai greit yvyks galesim tada ir normaliai padiskutuot apie tai

trecia ilgausko neatvykim y rinktine priezastis buvo nevien barnis su garastu ir nepinigai pasidomekit kokias jis traumas turejo kaikurie gydytojai jau po pirmu sezonu jam rekomendavo baikt karjiera
2012-06-09
-1
Atsakyti
Kaip matau truputi pasikeles Motiejunas... Jis turi suprasti, kad rinktineje sudaromos salygos yra visiem vienodos. Turi sunkiai dirbti ir darbu irodyti savo verte. Ka jis galvoja nuvykes i NBA nesedes ant suolo?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-09
Atsakyti
ni
zvaigzde jobana
2012-06-09
-1
Atsakyti
klaipeda
tiesiai sviesiai pasakius.... kad neysizeistu nei vienas , bet pagalvotu biski.... PASOL nahuj tas Motiejunas , galvoja suzibejo supystoj Lenkijoj tai tipo zvaigzde ir rejk jo cia laukt ? Seibutis gavo trauma - Lyderiai krenta..... o tam gaidiui pyst Ilgausko likima tik daugiau nebekwiest net i rinktine , tegu lauzo savo principus us tewu Lowoj.... gaidys nx
2012-06-09
-3
Atsakyti
exprt
Kuris jau uzstumet ant Ch-mo Rockeriu fanu bloge? :) Neturiu pagrindo abejot Ultimate Rockeriu rastliava. Labai jau primena jo myzniojima. Pasakytu tvirtai kaip Saras: "noriu, bet nepajegiu, pailsesiu - pavarysiu" ir butu aisku, net jei ir motyvuota "ne" pasakytu..
2012-06-09
Atsakyti
pliumbumLavrinovičiams Kemzūra pasakė "atia", įdomu kas sukliudė atsisveikinti su Songaila? Skirtingai negu Lavrinovičiai, jis jau net nebežaidžia aukščiausiame Europos lygyje, net vidutiniokiškoje Turkijos komandoje nepritapo, o Lavrinovičiai ir Europos čempionato pernai Lietuvai nesugadino.


Su broliukais rinktinė atsisveikino dėl vieno paprasto fakto, nes vasaras kadangi tik rinktinėj praleisdavo, tai gerai ir užbaliavodavo :) O paxmielni stebuklų nerodė. Todėl ir pasakė "atia".

Na o šiaip dėl doncės, tai tikrai nesitikėjau to :) turbūt ir Sabas dar jį įžeidė su pasakymu, kad aš jau rinktinėj būčiau. Anyway sėkmės donatui, tikiuosi rinktinėj tokių principingų bobų neturėsim :)
2012-06-09
+10
Atsakyti
Mailzas
http://blog.chron.com/ultimaterockets/20...

Ir kas čia blogai parašyta?..
2012-06-09
+4
Atsakyti
fruu
as tai asmeniskai jau nebesuprantu apskritai kas cia kam svarbiau, ar tie kurie nezaidzia del jau vapse nebeaiskiu priezasciu, ar tie kurie sveiki aria salej? nenori tai tegul ir nevaziuoja, vietoj to kad ant ju stumti, geru zodziu geriau atsiliepkit apie atvykusius, jiems gi nieko uz ta varga nemoka, del musu visu savo vasaras aukoja ir prakaita lieja.
2012-06-09
-1
Atsakyti
Tegul pirmiausia užsitarnauja laiką sunkiu darbu rinktinėje, o ne liežuviu malęs.
2012-06-09
+4
Atsakyti
atsiputes
butu normalus treneris, nedarytu nesamoniu tai atvaziuotu, o db jauciu net klimavicius turi daugiau sansu patekt prie kemzuros.oi pasiseke kestui kad 2010m turejo kleiza...
2012-06-09
Atsakyti
AtmLZilvis_1AtmLZilvis_1AtmLSeip nelabai megau Motiejaus, bet dabar is viso nekenciu....Nenoriu būti tik vienu iš vaikinų, kurie tiesiog sėdi ant suolo“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51353-moti...Jis ka save geresniu uz kitus laiko ??? Pasiputes pienburnis, arba kitaip sakant ILGAUSKAS du. Zades, nores, svajos zaisti uz rinktine, bet niekada joje nezais del 1000 priezasciu.Ir nereikia jo, savanaudzio, be jo bus geriau, as tikiu.Nu negaliu, asile tu, ir kiti, kurie tiki viskuo,ka paraso lt ziniasklaida-purvasklaida. Paskaityk originalu straipsni, jis tokiu zodziu nesake, cia tik taip isverte.O asilu mane vadini, nes vaikysteje tave visi taip vadino ir nuoskauda jauti ? Jei yra kita tiesa, tai linka numesk, pasakyk zmoniskai, o dabar pats purvu metais kaip meshlinas kaimietis....Asilu tave vadinu del to,kad skaityt nemoki, cia daug kartu buvo postintas angliskas iterviu, kuriame nieko panasaus nebuvo i si straipsni.Matai zmogau, as komentaru neskaitau visu, tad nematau kas ir ka buvo postines. Atleisk biski gaza ir nusiramink su savo zodynu vaiki.


Vaikiu as buvau pries gerus 10 metu. Jei kartais cia uzsukes paskaitytum komentarus, tai matytum,kad mano komentarai dazniausiai apsieina be asmeniskumu ir izeidimu kazkieno atzvilgiu.
2012-06-09
-9
Atsakyti
Žvaigždė jobana b*iat
2012-06-09
+4
Atsakyti
Trumpai tariant mūsų žurnalistai yra kelnių lopai. Pirmieji šitą straipsnį parašė Lietuvos Rytas visi kiti copy paste, negi nėra Lietuvoje normalios žurnalistikos kuri dėtų normalius vertimus? Apie Lietuvos Rytą, tai išvis patyliu, kas ten per laikraštis. Rašinėja apie Kemzūrą nesąmones, dabar apie Motiejūną. Toks vaizdas, kad jie išvis nori pakenkti Lietuvos krepšiniui arba dar viena variantas bando savo bankrutuojanti laikraštį išgelbėti sensacingomis antraštėmis, kad pritrauktų skaitytojų. Apskritai Rytas, tai geltonoji spauda, tas pats Kauno diena. Labai patiko basketnews.lt kai nerašydavo nebūtų gandų ir t,t, o visi kiti portalai mirgėdavo sensacijomis, todėl siūlau jūsų kolektyvui išlikti profesionaliam ir nedėti tokių straipsnių, kaip šiandien.
2012-06-09
Atsakyti
Zilvis_1AtmLZilvis_1AtmLSeip nelabai megau Motiejaus, bet dabar is viso nekenciu....Nenoriu būti tik vienu iš vaikinų, kurie tiesiog sėdi ant suolo“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51353-moti...Jis ka save geresniu uz kitus laiko ??? Pasiputes pienburnis, arba kitaip sakant ILGAUSKAS du. Zades, nores, svajos zaisti uz rinktine, bet niekada joje nezais del 1000 priezasciu.Ir nereikia jo, savanaudzio, be jo bus geriau, as tikiu.Nu negaliu, asile tu, ir kiti, kurie tiki viskuo,ka paraso lt ziniasklaida-purvasklaida. Paskaityk originalu straipsni, jis tokiu zodziu nesake, cia tik taip isverte.O asilu mane vadini, nes vaikysteje tave visi taip vadino ir nuoskauda jauti ? Jei yra kita tiesa, tai linka numesk, pasakyk zmoniskai, o dabar pats purvu metais kaip meshlinas kaimietis....Asilu tave vadinu del to,kad skaityt nemoki, cia daug kartu buvo postintas angliskas iterviu, kuriame nieko panasaus nebuvo i si straipsni.


Matai zmogau, as komentaru neskaitau visu, tad nematau kas ir ka buvo postines. Atleisk biski gaza ir nusiramink su savo zodynu vaiki.
2012-06-09
-1
Atsakyti
AtmLZilvis_1AtmLSeip nelabai megau Motiejaus, bet dabar is viso nekenciu....Nenoriu būti tik vienu iš vaikinų, kurie tiesiog sėdi ant suolo“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51353-moti...Jis ka save geresniu uz kitus laiko ??? Pasiputes pienburnis, arba kitaip sakant ILGAUSKAS du. Zades, nores, svajos zaisti uz rinktine, bet niekada joje nezais del 1000 priezasciu.Ir nereikia jo, savanaudzio, be jo bus geriau, as tikiu.Nu negaliu, asile tu, ir kiti, kurie tiki viskuo,ka paraso lt ziniasklaida-purvasklaida. Paskaityk originalu straipsni, jis tokiu zodziu nesake, cia tik taip isverte.O asilu mane vadini, nes vaikysteje tave visi taip vadino ir nuoskauda jauti ? Jei yra kita tiesa, tai linka numesk, pasakyk zmoniskai, o dabar pats purvu metais kaip meshlinas kaimietis....


Asilu tave vadinu del to,kad skaityt nemoki, cia daug kartu buvo postintas angliskas iterviu, kuriame nieko panasaus nebuvo i si straipsni.
2012-06-09
+17
Atsakyti
Zilvis_1AtmLSeip nelabai megau Motiejaus, bet dabar is viso nekenciu....Nenoriu būti tik vienu iš vaikinų, kurie tiesiog sėdi ant suolo“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51353-moti...Jis ka save geresniu uz kitus laiko ??? Pasiputes pienburnis, arba kitaip sakant ILGAUSKAS du. Zades, nores, svajos zaisti uz rinktine, bet niekada joje nezais del 1000 priezasciu.Ir nereikia jo, savanaudzio, be jo bus geriau, as tikiu.Nu negaliu, asile tu, ir kiti, kurie tiki viskuo,ka paraso lt ziniasklaida-purvasklaida. Paskaityk originalu straipsni, jis tokiu zodziu nesake, cia tik taip isverte.


O asilu mane vadini, nes vaikysteje tave visi taip vadino ir nuoskauda jauti ? Jei yra kita tiesa, tai linka numesk, pasakyk zmoniskai, o dabar pats purvu metais kaip meshlinas kaimietis....
2012-06-09
+2
Atsakyti
Šarvuotis „Potiomkinas“Išradingi mūsų komentatoriai. :))) Vaikai, jei jau kopijuojate interviu anglų kalba, kuriuose „nerandate“ aukščiau pateiktų Donato žodžių, ir švaistotės „purvasklaidos“ epitetais, tai bent jau pamąstykite, ar kopijuokite tuos, kurių vertimas pateikiamas. :))Taip, Donatas šiuo žodžius sakė. Štai: „I’m trying to figure out how everything is going to be with the national team. If we don’t figure it out then, yes, I will go to the summer league. To play on the national team is a great honor for every basketball player. But my goal is to play; I don’t want to be just some other guy who sits on the bench“.http://blog.chron.com/ultimaterockets/20...


ir vienas ir kitas straipsnis prasideda tais paciais zodziais, o baigiasi skirtingai, idomu kuris yra "originalesnis uz originala" .
2012-06-09
-1
Atsakyti
AtmLSeip nelabai megau Motiejaus, bet dabar is viso nekenciu....Nenoriu būti tik vienu iš vaikinų, kurie tiesiog sėdi ant suolo“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-51353-moti...Jis ka save geresniu uz kitus laiko ??? Pasiputes pienburnis, arba kitaip sakant ILGAUSKAS du. Zades, nores, svajos zaisti uz rinktine, bet niekada joje nezais del 1000 priezasciu.Ir nereikia jo, savanaudzio, be jo bus geriau, as tikiu.


Nu negaliu, asile tu, ir kiti, kurie tiki viskuo,ka paraso lt ziniasklaida-purvasklaida. Paskaityk originalu straipsni, jis tokiu zodziu nesake, cia tik taip isverte.
2012-06-09
-2
Atsakyti
Šarvuotis „Potiomkinas“
Išradingi mūsų komentatoriai. :))) Vaikai, jei jau kopijuojate interviu anglų kalba, kuriuose „nerandate“ aukščiau pateiktų Donato žodžių, ir švaistotės „purvasklaidos“ epitetais, tai bent jau pamąstykite, ar kopijuokite tuos, kurių vertimas pateikiamas. :))

Taip, Donatas šiuo žodžius sakė. Štai: „I’m trying to figure out how everything is going to be with the national team. If we don’t figure it out then, yes, I will go to the summer league. To play on the national team is a great honor for every basketball player. But my goal is to play; I don’t want to be just some other guy who sits on the bench“.

http://blog.chron.com/ultimaterockets/20...
2012-06-09
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.