Egidijus Dimša bandys įsitvirtinti Estijoje
Egidijus Dimša bandys įsitvirtinti Estijoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Egidijus Dimša antrą kartą karjeroje bandys įsitvirtinti užsienyje. Šį kartą 27 metų 204 cm ūgio puolėjas sudarė sutartį su Tartu Universiteto komanda iš Estijos.

Praėjusį sezoną Dimša pradėjo antrojoje Italijos lygoje rungtyniaujančiame Bolonijos „Conad“ klube, tačiau sausį sugrįžo į „Kėdainių Triobet“ ekipą.

Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 13,2 taško, o po krepšiais sugriebdavo po 5 kamuolius. Baltijos krepšinio lygoje Dimša pelnydavo po 10,7 taško ir atkovodavo po 5,9 kamuolio per susitikimą.

Tartu komanda taip pat sudarė sutartį su 23 metų 207 cm ūgio Ivanu Nelyubovu, kuris praėjusį sezoną atstovavo Liubercų „Triumf“ ir Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ komandoms.

VTB Vieningoje lygoje rusas vidutiniškai pelnydavo po 6,5 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio per rungtynes.

Komentarai:
Anonimas
be komentaru

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-26
-3
Atsakyti
tokius žaidėjus paleidžia lietuviai... trūksta žodžių...
2012-07-25
+4
Atsakyti
AnonimasTai be Lietkabeliui babkės baigėsi,kad nei Dimšos paėmė, nei Vasiliausko kuris išvarė į 2 Rusijos divizioną


Lietkabelis jau turi Ginevičių ir dar plius papildys klubą 1-2 jaunesni įžaidėjai, o Vasiliauskas pats norėjo save išbandyti užsienyje. Be Dimšos Lietkabelis turi ir kitų neblogų variantų.
2012-07-25
-3
Atsakyti
Anonimas
Tai be Lietkabeliui babkės baigėsi,kad nei Dimšos paėmė, nei Vasiliausko kuris išvarė į 2 Rusijos divizioną
2012-07-25
-2
Atsakyti
Gedas
Taip ir as pastebejau, kad itin daug pajegiu ar bent jau vidutiniu zaideju isvyksta is LKL, nors LKL klubai deklaruoja stipresiantys...panasu, kad krize grizta ir galimai paveiks negiamai krepsini. Nemanau kad Dimsa, Dabkus, Siksnius, Zelionis butu super brangus europoje, bet panasu, kad ir tokiu algu LT klubai moketi nesugeba.

Paskutiniais metais daug lietuviu buvo grize i LKL, taciau siemet jau dbr aisku kad situacija stipriai keisis. Kita vertus gal ir gerai, daugau progu tures jaunimas. Kuo daugiau dbr reikia zaisiti Ulanovui, Cizauskui ir kitiems..
2012-07-25
-1
Atsakyti
...
gaila, kad ne LKL komandoj zais, o juk ne vienas LKL klubas ji pas save viliojo, bet estai matyt didesnius pinigus pasiule...
2012-07-25
-5
Atsakyti
Anonimas
jau 9:1 pagal isvikusius ir grizusiu lt i lkl

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-25
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.