[image=6400 left Aurimė Rinkevičiūtė pripažinta viena iš penkių geriausių Europos šešiolikmečių krepšininkių]Sekmadienį (08.13) Slovakijoje pasibaigusiame Europos jaunučių (iki 16 metų) merginų krepšinio čempionate bronzos medalius iškovojusios Lietuvos rinktinės lyderė Aurimė Rinkevičiūtė buvo išrinkta į naudingiausių čempionato žaidėjų simbolinį penketuką.

Naudingiausia Europos pirmenybių žaidėja buvo pripažinta sidabro medalius iškovojusios Čekijos rinktinės įžaidėja Katerina Bartonova.

Į geriausių čempionato krepšininkių penketuką taip pat pateko prancūzė Diandra Tchatchouang, Ispanijos rinktinės įžaidėja Alba Garcia ir čekė Renata Brezinova.

Rinkevičiūtė užėmė antrąją vietą tarp rezultatyviausių Europos pirmenybių žaidėjų. Ji per rungtynes vidutiniškai surinkdavo 20,4 taško, o 37 Rinkevičiūtės per mačą su Serbija ir Juodkalnija pelnyti taškai Lietuvos rinktinei atnešė bronzos medalius.

Komentarai:
tenka pripazint kad mldc ji....
2006-08-14
-2
Atsakyti
ass
taip ir turėjo būti - ne be rikalo kviečiama į moterų rinktinę.
2006-08-14
Atsakyti
aurime geriausia...siaip tai ji mvp turejo but...negavi tik del to kad Lietuva finale nezaide :(
2006-08-14
-1
Atsakyti
MPV cheke gavo taj su zhymiai levesne statistika nei awrimes
2006-08-14
-6
Atsakyti
Na, bet ji ir šaunuolė. Tikra Lietuvos rinktinės lyderė, kai jai neina automatšikai ir visai rinktinei neina. Šaunuole
2006-08-14
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.