Filipinų studentų krepšinio lygos čempionai Lietuvoje praleis dvi savaites
Filipinų studentų krepšinio lygos čempionai Lietuvoje praleis dvi savaites
Nuotr. BasketNews.lt
Stipriausia Filipinų studentų krepšinio komanda šiandien Kaune pradeda dviejų savaičių trukmės treniruočių stovyklą. Kaune ir Palangoje besisvečiuosianti „San Beda“ universiteto komanda Lietuvoje sužais ketverias draugiškas rungtynes.

Filipiniečiams Lietuvoje žinių semtis padės treneris Rūtenis Paulauskas. Pirmąją treniruočių stovyklos savaitę komanda gyvens ir treniruosis Kaune, kur sužais dvejas rungtynes su LSU ir VDU ekipomis.

Penktadienį filipiniečiai lankysis paskutinėse šio sezono Kauno „Žalgirio“ rungtynėse Eurolygoje, o sekmadienį persikels į Palangą, kur tęs treniruočių stovyklą.

Pajūryje filipiniečiai išbandys naujosios Palangos arenos lankus ir sužais dar dvejas draugiškas rungtynes.

„Labai džiugu, kad filipiniečiai savo treniruočių stovyklai pasirinko Lietuvą. Kiek žinome, jie rinkosi iš trijų variantų ir Lietuvos krepšinio tradicijos nusvėrė pasiūlymus treniruotes rengti Jungtinėse Amerikos valstijose (JAV) ar Naujojoje Zelandijoje“, – sakė stovyklos organizatorius, viešosios įstaigos „BasketNews.lt agentūra“ krepšinio projektų vadovas Edgaras Stankevičius.

„San Beda“ yra stipriausia Filipinų studentų komanda, laimėjusi paskutinių ketverių metų šalies studentų čempionatus. 

Pernai Lietuvoje viešėjo ir Filipinų nacionalinė vyrų rinktinė, kuri mūsų šalyje pradėjo pasiruošimą Azijos čempionatui. Šiose pirmenybėse užėmę antrą vietą, filipiniečiai pateko į pasaulio čempionatą Ispanijoje.

Komentarai:
djgaffer to AndriusPiktas
Taigi jau pernai rinktinė buvo.O šiemet studenčiokai atvarė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-07
+1
Atsakyti
Neidomu nes studentai vat jai butu filipinu vyru rinktine cia jau butu zymiai idomiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-04-07
Atsakyti
ne tai nusvere ,bet tiesiog sakyciau kad del pasirinkimo dideli + dave filipinu rinktines atvykimas vasara,uzsirekomendavo lt ir tiek,ypac kai uzeme 2 vieta azijoje... reiskias stovykla lt pasiteisino ir salygos geros + kelis kart pigiau nei JAV
2014-04-07
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.