Europos čempionatas Ukrainoje gali ir neįvykti
Europos čempionatas Ukrainoje gali ir neįvykti
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Penktadienį vienoje radijo stočių į klausimus atsakinėdamas Ukrainos valstybinio koncerno „Sportivnyje areny Ukrainy“ vadovas Sergejus Semakas prasitarė, kad 2015 metų Europos čempionatas šioje šalyje neįvyks.

„Kiek žinau, pagal naujausias žinias, Senojo žemyno pirmenybės Ukrainoje nevyks“, – teigė Simakas.

Jis taip pat pažymėjo, kad Ukraina yra pasirengusi Europos čempionato grupių etapams, tačiau finalinėms kovoms, kurios reikalauja erdvesnių arenų, vis dar ne.

Pasak koncerno vadovo, jo vadovaujama bendrovė galėtų pati rekonstruoti sporto rūmus, bet ta renovacija nebūtų tokia naudinga.

„Savo lėšomis mes galime prisidėti bei įrengti minkštąsias kėdes, kad su kitomis miestų arenomis konkuruotume kaip koncertų salė“, – pareiškė Simakas, primindamas, jog rūmų rekonstrukcija dėl padėties šalyje buvo atidėta jau net tris kartus.

Anksčiau valstybės vadovai ar Europos čempionato organizavo atstovai neigė visas kalbas apie tai, jog Senojo žemyno pirmenybės Ukrainoje neįvyks.

Šią naujieną sužinojęs Prancūzijos krepšinio federacijos prezidentas Jeanas-Pierre'as Siutatas penktadienį vakare savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pranešė: „Netrukus sulauksite naujienų dėl „EuroBasket 2015“.

Komentarai:
Anonimas
Noretusi ve Lietuvoj ^^
2014-04-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.