Per vasarą Osvaldas Olisevičius tikisi patobulinti silpnąsias savo žaidimo puses
Per vasarą Osvaldas Olisevičius tikisi patobulinti silpnąsias savo žaidimo puses
Nuotr. fibaeurope.com

21 metų 200 cm ūgio vilnietis Osvaldas Olisevičius iš Palangoje vykusio NKL finalo ketverto išsivežė sidabro medalį. Kiek anksčiau NKL komandų treneriai jį išrinko labiausiai patobulėjusiu krepšininku. Su Osvaldu pakalbėjome apie ateinančią vasarą bei galimybę praverti LKL klubo duris.

– NKL treneriai tave išrinko kaip labiausiai patobulėjusį krepšininką. Ar šis įvertinimas tau labai netikėtas?
– Net nebuvo minties, kad galiu pretenduoti į šį titulą. Esu nustebęs ir kartu labai pamalonintas.

– Kuriuo žaidimo aspektu jautiesi labiausiai patobulėjęs?
– Žengiau laipteliu aukštyn. Vienoje daugiau, kitoje mažiau, bet bendrai paėmus, jaučiuosi patobulėjęs visur. Labiausiai jaučiasi kitoks mąstymas aikštelėje bei pats krepšinio suvokimas.

– Ko per paskutinį pusmetį išmokai iš trenerio Dainiaus Miliūno, dar pernai LKL žibėjusio Evaldo Baniulio ir vieno solidžiausių NKL asmenybių Andriaus Šležo?
– Evaldas ir Andrius davė daug naudingų patarimų kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje krepšinio aikštelėje bei už jos ribų, o treneris Miliūnas išmokė, kad norint kažką pasiekti, reikia daug bei sunkiai dirbti.

– Kai esi pripažintas labiausiai patobulėjusiu žaidėju NKL, belieka eiti tobulėti į LKL? Apie tai jau galvoji?
– Taip, minčių, kad kitą sezoną galiu praverti LKL duris, yra, bet kaip bus, pamatysiu rudenį.

– Kuri LKL komanda tave labiausiai žavi? Kuri žaidžia tau patinkantį krepšinį bei kurioje galėtum atsiskleisti?
– Gimiau sostinėje, gyvenu sostinėje, tad labiausiai patinka „Lietuvos Ryto“ ekipa, bet nemanau, kad tokio kalibro komandoje galėčiau atsiskleisti – šioje ekipoje mažai duoda pasireikšti jaunimui. Norėčiau žaisti jaunoje komandoje, kur gaučiau daug žaidimo laiko.

– „Trakų” rėmėjas Antanas Guoga ne kartą spaudoje teigė, kad po metų kitų Trakai turės naują krepšinio areną bei komandą žaidžiančią LKL. Iki pastarosios pritrūko labai ne daug. Ko?
– Atlikome visus namų darbus, žaidėme tikrai gerai, tiesiog fortūna buvo ne mūsų, o „Mažeikių“ komandos pusėje.

– Sezonas baigėsi anksti, laukia ilga vasara. Kokie tavo artimiausi planai?
– Visų pirma, po tokio gero sezono norėčiau pailsėti. O vėliau pradėti treniruotis, tobulinti silpnąsias savo puses, kad ateinantis sezonas būtų dar geresnis nei šis.

Komentarai:
Gedas
Anksti jam dar i LKL dar vienus metus NKLe tegu patobuleje o tai ten suoliuka sildys.
2014-04-22
+1
Atsakyti
Anonimas
(Ne)Kulturingas zaidejas - jokio skirtumo, o del vienu finalo varzybu spresti apie ji irgi negalima, visiem buna juodu dienu.

MKL jis kuo puikiausiai losdavo pries Jona Valanciuna(nors Osvos ugis siek tiek virs 2metru, tai Valanciunas tureti dominuoti pries 'zema' centra/sunku krasta) bet taip nebudavo.

Tad jei Osva toliau sunkiai dirbs, nenustebciau kad kada nors ir LRyta sudomins :)
2014-04-22
-7
Atsakyti
finale visiskai slapia vieta is jo buvo..nors aisku jaunas dar..jei daug ir sunkiai dirbs,per anksti nesusivilios pinigais tai gal kas ir iseis.
2014-04-22
-3
Atsakyti
Labai nekulturingas zaidejas :) bet neblogas zaidejas net nebuciau pasakes ,kad toks jaunas pagal sudejima ir zaidima tikras vyras
2014-04-22
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.