Sergio Rodriguezas šį sezoną gavo jau antrąjį asmeninį apdovanojimą
Sergio Rodriguezas šį sezoną gavo jau antrąjį asmeninį apdovanojimą
Nuotr. AFP – Scanpix

Madrido „Real“ įžaidėjas Sergio Rodriguezas, kuris šį sezoną buvo išrinktas geriausiu Eurolygos žaidėju, pelnė dar vieną prizą. Jis pripažintas 2013-2014 metų sezono „Premio Endesa“ laimėtoju. Šis prizas skiriamas žaidėjui, kuris pasižymi geromis elgesio savybėmis, turi lyderio bruožų, yra atsidavęs ir nesavanaudiškas. Ši prizą skiria speciali žurnalistų grupė.

Ispanijos lygoje „Chacho“ pravardę turintis krepšininkas yra devintas pagal naudingumą (15,8 balo), pirmas pagal rezultatyvius perdavimus (6,2) bei šeštas pagal perimtus kamuolius (1,5).

Rodriguezas teigia esąs labai patenkintas pripažinimu bei tikina, kad kiekvienais metais sau kelia vis naujus tikslus.

„Esu labai laimingas, kad gausiu šį prizą, kuris skiriamas už šį tą daugiau nei vien statistika. Didžiuojuosi, jog mane vertina būtent taip. Kuomet baigiasi sezonas, visuomet sau išsikeliu naujus iššūkius ir tikslus. Siekiu tobulėti ir žaisti vis stabiliau“, – kalbėjo „Real“ įžaidėjas.

Praėjusį sezoną šį prizą laimėjo tuomet Valjadolido klube rungtyniavęs Nacho Martinas. 

Sėkmingi Rodriguezo žaidimo epizodai:

http://www.youtube.com/watch?v=WCJ8psXMroE

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.