Darko Planiničius tapo laisvuoju agentu
Darko Planiničius tapo laisvuoju agentu
Nuotr. AFP – Scanpix
Prieš dvejus metus su Tel Avivo „Maccabi“ klubu ilgalaikę sutartį sudaręs Darko Planiničius tapo laisvuoju agentu. Skelbiama, jog vos vieną sezoną Izraelyje praleidęs 23-ejų 212 cm ūgio žaidėjas abipusiu susitarimu nutraukė kontraktą su Eurolygos čempionais.

Kroatas 2012 metais su Tel Avivo komanda buvo sudaręs trejų metų sutartį. Pirmaisiais sutarties metais jis žaidė pagrindinėje „Maccabi“ ekipoje, o praėjusį sezoną buvo paskolintas Zagrebo „Cibona“ klubui.

Europos taurės turnyre aukštaūgis sužaidė 9 susitikimus, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 5,7 taško ir atkovodavo po 2,6 kamuolio.

Adrijos lygoje Planiničiaus statistiniai rodikliai buvo kiek aukštesni: vidutiniškai po 8 taškus bei 3,3 atkovoto kamuolio per vienerias rungtynes.

Komentarai:
mad
čia iš serijos amžinai perspektyvus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.