Docas Riversas paliktų „Clippers“, jei komandos savininku liktų Donaldas Sterlingas
Docas Riversas paliktų „Clippers“, jei komandos savininku liktų Donaldas Sterlingas
Nuotr. AFP – Scanpix
Laikinai Los Andželo „Clippers“ generalinio direktoriaus pareigas einantis Dickas Parsonsas tikina, kad komandą paliktų jos treneris ir prezidentas Docas Riversas, jeigu komandos savininkas Donaldas Sterlingas nesutiktų jos parduoti.

Kalbėdamas teismo posėdyje, kuriame nagrinėjamas Sterlingo skundas dėl neteisėto komandos pardavimo, Parsonsas teigė, kad jis kalbėjo su Riversu, keliais žaidėjais ir pagrindiniais komandos rėmėjais, kurie visi yra nepatenkinti Sterlingo komandos valdymu.

„Jeigu Docas paliktų komandą, tai būtų tragedija, – tikino Parsonsas. – Docas yra pagrindinis žmogus komandoje. Chrisas Paulas yra kapitonas aikštelėje, tačiau Docas yra labiausiai gerbiamas žmogus klube. Komanda juo tiki, juo žavisi ir jį myli. Jeigu jis paliktų komandą, viskas staiga sugriūtų.“

Sterlingo advokatai papriekaištavo, kad savo nuomonę Riversas turėtų išsakyti pats, o ne per trečiuosius asmenis.

Teismas su šia pastaba sutiko ir, nors leido Parsonsui išreikšti savo poziciją, tačiau šie parodymai nebus įtraukti į bylos medžiagą.

„Clippers“ komanda už 2 milijardus JAV dolerių buvo parduota vienam buvusių „Microsoft“ vadovų Steve'ui Ballmerui, tačiau Sterlingas su tuo nesutinka. 

Pirmadienį šie vyrai buvo susitikę pokalbiui, tačiau apie jo rezultatus nepranešama.

Komentarai:
Taigi Clippers jau nupirkti.. Prie ko cia apie ta Sterlinga dar sneka?
2014-07-23
+2
Atsakyti
ByronJei Riversas pasitrauktu is Clippers - tai "Lakers" turetu naudotis proga! Riversas tikrai labai geras treneris. O gal Lakers ir laukia kaip baigsis situacija su Riversu, nes kazkodel vis nepasiraso kontrakto su tuo Scotu.


Lakers ?? turi ivykti kazkas rimto,kad ten noretu eiti dirbti zmones. Aisku anksciau ar veliau situacija ten pageres. Tik ar turi tas miestas kantrybes kazin...
2014-07-23
-6
Atsakyti
Kai atejo i lac tai riversui sterlingas patiko, o dbr tipo jau nebe. Tai koks matai isizeidelis susireiksmines. Kiek maciau per tv tai toks grynai "ohoho sveiki siand puikiai atrodot, kokia puiki diena, nuostabu, kokia sypsena" fake ass bitch. Ne kazi ka ten pagerejo zaidimas ju atejus Riversui, per daug jis sureiksmintas. Rezultatu vistiek nera.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-23
+1
Atsakyti
Jei Riversas pasitrauktu is Clippers - tai "Lakers" turetu naudotis proga! Riversas tikrai labai geras treneris. O gal Lakers ir laukia kaip baigsis situacija su Riversu, nes kazkodel vis nepasiraso kontrakto su tuo Scotu.
2014-07-23
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.