Paulas George'as mano, kad Klivlendo „Cavaliers“ po ilgo laiko vėl tapo Rytų konferencijos favorite
Paulas George'as mano, kad Klivlendo „Cavaliers“ po ilgo laiko vėl tapo Rytų konferencijos favorite
Nuotr. USA Today – Scanpix
Majamio „Heat“ laimėjo paskutinius keturis Rytų konferencijos čempionų titulus ir tapo pirmąja komanda po Bostono „Celtics“ (1984-1987), kuriai pavyko tai pasiekti.

Tačiau dabar, kai LeBronas Jamesas grįžo į Klivlando „Cavaliers“ ekipą, „Heat“ nebėra Rytų konferencijos favoritė. Kas ja tapo?

Galbūt praėjusiais metais pirmą vietą užėmusi ir konferencijos finale kovojusi Indianos „Pacers“ komanda? Galbūt, tačiau klubo lyderis Paulas George'as taip nemano.

„Mus paliko Lance'as Stephensonas ir dabar visi galvoja, kad mes renkame komandą iš naujo, – sakė George'as. – Kai tik LeBronas grįžo į Klivlandą, tai juos pavertė konferencijos favoritais.“

Nors George'as ir mano, kad kitą sezoną „Pacers“ ir jį slėgs didelis spaudimas, komandos lyderis yra pasiruošęs tai išlaikyti.

„Mane slėgs didelė atsakomybė, tačiau esu pasiruošęs visiems iššūkiams“, – kalbėjo George'as.

Praėjusį sezoną 24 metų krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 21,9 taško, atkovodavo po 6,9 kamuolio ir atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Jo vedama „Pacers“ iškovojo 56 pergales ir patyrė 26 pralaimėjimus. Tuo metu „Cavaliers“ iškovojo tik 33 pergales ir užėmė 10-tą vietą.

Komentarai:
1
pisk nx tu denveroide, balvonas kazkoks spoguotas
2014-08-02
+2
Atsakyti
cavs
cavs favoritė, o tu sulūžęs xDDD
2014-08-02
+3
Atsakyti
LeBronsss
Protingai sneka zmogeliukas. Reiktu ir kitiems tai i galva issideti :) Manau po to kai atsisake nevisaprocio savo puolejo LS (burtininko :)), Indiana tapo tik stipresne, vertinant galimybe pasiekti galutini rezultata. Jei Paul'as labai nores, Jie faktiskai vieninteliai gali mesti issuki Cavsams Rytuose, nes uztenka ir talento ir patirties ir mesos. Man tik bus idomu ar Paulas atras savyje grobuoniska (MJ ar KB) inkstinta ar vis tik liks toks koks buvo iki siol - ale McGrady'iska atsisputes, galintis sublizgeti bet kada pries bet ka kai tik pats to panores :)))
2014-08-02
-3
Atsakyti
DzekesasHeat per daug nuvertinama, ten nemažai žaidėjų turinčių playofų patirties, o tai neįkainojama patirtis. O ką turi Cavaliers be LeBrono ir jo patirties atkrintamosiosoe? Praktiškai nieko, negali staiga pirmąsyk pradėjęs žaisti playofuose iškart parodyti kažką įspūdingo. Būčiau atsargus dėl Cavs. LeBronui trūks patyrųsių pagalbininkų, Irvingas ir Love (jei išmainys) yra reguliariojo sezono super žvaigždės, bet neturi nei menkiausios playofų patirties..taigi ar tikrai Heat bus silpnesni už Cavs? Labai atviras klausimas. Realiai tai rytų favoritai gali būti Bulls, Pacers, Heat, Wizards. Cavs ne vieną šių komandų reg. sezone ko gero aplenks, bet playofuose manau bus visai kita istorija, nes Cavs tai naujas darinys, o Bulls, Pacers, Wizards, Heat šiokį tokį tęstinumą išlaikę bus.


Baik tuos Heatus ginti. Na, taip, LeBronas išėjo, bet užtat neblogai pasidarbavo Heatai šiemet FA rinkoje. J.McRobertas, D.Grangeris atėjo į komandą, dar buvo kitų žaidėjų, bet dabar tiksliai neprisiminsiu visų. Esmė tame, jog Heatai siautės nebent iki finalo kokio. Bet ir ten nebus, nes visgi manau šiemet labai realūs šansai Klivlendui patekti į finalą. O kaip ten bus, niekas nežino. Jau dauguma matuoja žiedus Cavsams. Patirties trūksta Cavs žaidėjams. Dabar LeBronas įneš labai didelį indėlį į komandą, kas gali garantuoti, jog bus sunkiai įveikiama komanda. Dar, juk D.Blattas treniruos. Treneris geras, bet debiutas NBA lygoje, neaiškus koks bus. Visgi jis pradės ne nuo autsaiderių, o nuo pretendentės į titulą komandos. O tai labai didelė atsakomybė.

Pacers - komanda kiek besistengtų, į finalą - jiems be šansų. Atleido vadžias prieš atkrintamasias ir užsibaigė. Žinant, kad teisėjai ištraukė etape prieš Atlantą, tai tokia ir komanda. Tikriausiai daug kas prisimena, kai Pacers pažeidė taisykles vienose rungtynėse. Jei gerai prisimenu, George turėjo praleisti lemiamas rungtynes, bet yra kaip yra. Esmė tame, jog Indianos ekipai, norint bent jau finalą pasiekti, visgi reikės arba su Heatais arba su Cavsais susitikti. Abiejais atvejais - Pacers bus įveikta. Hibbertas overrated, kiek į jį sukišta pinigų, va, vienas smukdytojas komandos. O kiti krepšininkai, neturi stabilumo, prasidėjus atkrintamosioms, vėl bus talžomi. Ypač konf. finale.
2014-08-01
+1
Atsakyti
Heat per daug nuvertinama, ten nemažai žaidėjų turinčių playofų patirties, o tai neįkainojama patirtis. O ką turi Cavaliers be LeBrono ir jo patirties atkrintamosiosoe? Praktiškai nieko, negali staiga pirmąsyk pradėjęs žaisti playofuose iškart parodyti kažką įspūdingo. Būčiau atsargus dėl Cavs. LeBronui trūks patyrųsių pagalbininkų, Irvingas ir Love (jei išmainys) yra reguliariojo sezono super žvaigždės, bet neturi nei menkiausios playofų patirties..taigi ar tikrai Heat bus silpnesni už Cavs? Labai atviras klausimas. Realiai tai rytų favoritai gali būti Bulls, Pacers, Heat, Wizards. Cavs ne vieną šių komandų reg. sezone ko gero aplenks, bet playofuose manau bus visai kita istorija, nes Cavs tai naujas darinys, o Bulls, Pacers, Wizards, Heat šiokį tokį tęstinumą išlaikę bus.
2014-08-01
Atsakyti
Anonimas
jam siūlė 44mln, jis norėjo 55mln aritmetika paprasta, bet MJ patrynė jam ir viskas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-01
Atsakyti
Anonimasjo nepasiūle tais keliais limonais daugiau LS ir IND krenta iš kovos dėl titulo--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Manau LS is Pacers norejo daug daugiau nei 9 mln per sezona gauti. Gal maziausiai 15 mln norejo uz kiekviena is 5 sezonu. Nes pagalvokite, LS dar vis tobulejantis, nepasiekes savo zaidimo virsunes, o po 3-4 metu jis butu tikrai vertas daugiau nei 9 mln per sezona. O dabar Hornets komandoje 3 sezonus gaus po 9 mln ir kai baigsis kontraktas tikiu kad maziausiai 15 mln uz sezona jau gaus naujame kontrakte. KODEL? Todel kad Pacers komandoje gera statistika turejo nebudamas svarbiausiu zaideju aiksteleje, o Hornets komandoje bus vienas svarbiausiu zaideju, daugiau gales imtis iniciatyvos ir gerai pasigerinti savo statistika. Tad pinigu atzvilgiu jis tikrai teisingai pasirinko. Jis dar jaunas, apie titulus gales galvoti po keleriu metu, o dabar jis nori uzsidirbti bapkiu savo gyvenimui...
2014-08-01
+22
Atsakyti
Anonimas
jo nepasiūle tais keliais limonais daugiau LS ir IND krenta iš kovos dėl titulo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.