Šarūnas Jasikevičius pasirengimo etape Kauno „Žalgiryje“ pavaduos su Lietuvos rinktine besidarbuojantį Gintarą Krapiką
Šarūnas Jasikevičius pasirengimo etape Kauno „Žalgiryje“ pavaduos su Lietuvos rinktine besidarbuojantį Gintarą Krapiką
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Komandos komplektacijos darbams pasiekus finišo tiesiąją, Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasirengimą kitam sezonui pradės kitą savaitę.

Į pirmąją treniruočių stovyklą žalgiriečiai susirinks pirmadienį. Kauno komandos žaidėjams kol kas vadovaus trenerio karjerą pradedantis ir Gintaro Krapiko, kuris šiuo metu darbuojasi Lietuvos rinktinėje, asistentu tapęs Šarūnas Jasikevičius.

Pasak „Žalgirio“ atstovų, Kauno klubo legionieriai, Maalikas Waynsas ir Jamesas Andersonas, į Lietuvą atvyks paskutinėmis rugpjūčio dienomis.

Artėjančiam sezonui besiruošiantys Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionai rugsėjo 12-13 dienomis dalyvaus Kauno sporto halėje vyksiančiame kontroliniame Stepo Butauto taurės turnyre.

Po to žalgiriečiai persikels Klaipėdą, kur savo jėgas rugsėjo 16-21 dienomis išmėgins dar vienose draugiškose Vlado Garasto taurės varžybose.

Komentarai:
Miskeli, rytfaniai visa gyvenima savinosi Sara, o jis issityciodamas is RKK zaidejo karjiera baige Zalgiry, trenerio karjiera pradeda Zalgiry ! :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-15
+3
Atsakyti
kaunasRytas uztai pradejo ankstyvai komanda komplektuot o dabar uztruko patys su krasto puoleju o zalgiris ir neskubedamas laiku susikomplektavo sudeti


dar tu pastumk ant manes@
2014-08-14
Atsakyti
kaunas
Rytas uztai pradejo ankstyvai komanda komplektuot o dabar uztruko patys su krasto puoleju o zalgiris ir neskubedamas laiku susikomplektavo sudeti
2014-08-14
-7
Atsakyti
Rasmusas Larsenas
2014-08-14
-1
Atsakyti
...
Jis negali atsigaut, kaip pernai garasto taureje rytas pilna sudetim 5 liko, o zalgiris su jaunimu 1 vieta paime, nupusdami lokomativa, kuris ryta aplose 30 tasku
2014-08-14
-3
Atsakyti
Žalgiris pats pirmas sukomplektavo komandą, o Lietuvos rytas nesugeba surasti sunkujį puolėją. Blogai, kad Songaila sutiko pereiti šiemet karjerą tęsti Žalgiryje, jau visi Lietuvos ryto fanai apsiverkė, kad Lietuvos rytas neteko Dariaus Songailos.
2014-08-14
-5
Atsakyti
tas butauto turnyras isvis apgailetino lygio, pazeminimas zaisti butu su visokiais senitais ar cmokiais
2014-08-14
-6
Atsakyti
Galetu legionas ir anksciau atvykti
2014-08-14
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.