Š.Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtiniai viešėjo JAV
Š.Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtiniai viešėjo JAV
Nuotr. krepsinioakademija.lt
Dešimt dienų Š.Marčiulionio KA-Blancomet komanda praleido Amerikoje, kur dalyvavo tarptautiniame turnyre Čikagoje bei viešėjo didžiausiame JAV mieste – Niujorke. Apie puikią aštuoniolikmečių išvyką pasakoja Š.Marčiulionio KA-Blancomet komandos treneris Tomas Purlys.

„Šios kelionės už Atlanto tikslas buvo sudalyvauti Pasaulio lietuvių centre vykusiame aštuonių komandų vyrų krepšinio turnyre bei pamatyti Čikagą ir Niujorką. Norėjome suderinti sportinę bei pažintinę dalis. Malonu, kad savo tikslą pasiekėme: grįžome labai patenkinti išvyka ir kupini įspūdžių

Pirmąją kelionės laiko pusę buvome Čikagoje, o antrąją – Niujorke. Po poros treniruočių Pasaulio lietuvių centre dalyvavome aštuonių vyrų komandų turnyre, kurių pusė komandų turėjo lietuviškus pavadinimus ir lietuvių kilmės žaidėjų, o kitos keturios ekipos – vietinės Čikagos komandos, kuriose žaidė nemažai juodaodžių žaidėjų.

Turnyrą pradėjome varžybomis pogrupyje, kur labai nustebino teisėjavimas. Taisyklių traktavimas buvo labai keistas ir mums neįprastas. Pradžioje vaikinai negalėjo prisitaikyti, bet vėliau apsiprato ir kaip lygūs kovojo su vyrais. Deja, pirmąsias rungtynes po pratęsimo pralaimėjome. Kitą dieną jau žaidėme geriau ir, laimėję abu susitikimus, pogrupyje užėmėme antrąją vietą.

Lemiamos buvo ketvirtfinalio rungtynės, kur po labai atkaklios kovos paskutinėmis sekundėmis nusileidome TCE (Racers) ekipai. Nors dėl medalių ir nepakovojome, turnyras mums buvo labai naudingas, nes susipažinome su kitokiu, vyrišku krepšiniu. Po turnyro dar porą dienų praleidome Čikagoje, kur aplankėme Mokslo ir pramonės muziejų, „United Center“ sporto kompleksą, pakilome į 96-ą „Sears Tower“ aukštą, paplaukiojome laivu. 

Palikę Čikagą, perskridome į Niujorką, kur apsistojome Bruklino rajone. Tą pačią dieną nuvykome į Manhataną, vadinamą Pasaulio centru. Kitą dieną pasikėlėme į 102–ą „Empire State Building“ aukštą, laivu apiplaukėme Manhataną bei Laisvės statulą. Namo sugrįžome kupini geriausių įspūdžių.“

Komentarai:
http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.