Erazemas Lorbekas nežais pasaulio čempionate
Erazemas Lorbekas nežais pasaulio čempionate
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Slovėnijos rinktinė pasaulio čempionate turės verstis be vieno pagrindinių savo aukštaūgių. Šios šalies krepšinio federacija paskelbė, kad dėl kelio skausmų rinktinei šią vasarą nepadės Erazemas Lorbekas.

Lorbekas problemų su keliu turi dar nuo praėjusio sezono, kai atstovavo „Barcelona“ komandai.

Anot pranešimo, Lorbeko kelio būklė yra sudėtinga ir kol kas nežinoma, kokių veiksmų bus imtasi jo gydymui.

30 metų 208 cm ūgio Lorbekas praėjusį sezoną Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8 taškus ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

Komentarai:
http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-21
+3
Atsakyti
Net ir praradę jį slovėnai lieka stipresnė rinktine už nemažai kitų pasaulio čempionato dalyvių, faktas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-21
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.