Martynas Pocius sužaidė rezultatyviausias rungtynes šią vasarą
Martynas Pocius sužaidė rezultatyviausias rungtynes šią vasarą
Nuotr. Fotodiena/Sportida
Rezultatyviausią mačą draugiškų rungtynių maratone sužaidęs Lietuvos rinktinės gynėjas Martynas Pocius pripažino, jog varžovo neįvertinimas pasaulio čempionate gali kainuoti labai daug.

„Rungtynių pradžia buvo tikrai nebloga, bet yra neatleistina, kad mes pagalvojome, jog bus lengvas mačas. Iraniečiai ketvirtadienį rungtynėse su Slovėnijos rinktine irgi buvo besivejančių vaidmenyje, tačiau po to sugebėjo atsitiesti ir pademonstravo gerą kovą.

Tą patį jie padarė ir dabar. Mes to sau negalime leisti, kad ir koks varžovas bebūtų. Privalome rungtyniauti visas 40 minučių. Taip, dabar yra draugiškos rungtynes, bet pasaulio čempionate truputį atsipalaiduosi ir gali skaudžiai nukentėti. 

Ten kiekviena pergalė bus labai svarbi. Turime iš to pasimokyti ir keliauti pirmyn“, – po susitikimo kalbėjo 12 taškų į Irano nacionalinės komandos krepšį įmetęs vilnietis.

Pasirodymą Liublianoje vykstančiame kontroliniame turnyre lietuviai baigs rungtynėmis su Slovėnijos rinktine, kurią įveikė tik po atkaklios kovos rezultatu 80:76.

„Manau, kad mačas su Slovėnijos krepšininkais bus sunkus, kadangi tai matėme Kaune. Kitas dalykas yra, jog jie žais namuose, prie savų sirgalių ir teisėjų.

Šeštadienį bus trečiosios kontrolinės rungtynės per tris dienas. Reikia stengti nedaryti tų klaidų, kurias darėme Kaune ir žaisti savąjį žaidimą“, – pabrėžė Pocius.

Komentarai:
bee
tai kiek jus bl galit ta pati per ta pati pezet?? nenusiteike neivertina atsipalaidavo.... nu kaip taip galima!
2014-08-23
+6
Atsakyti
Atom
Pociau! Tokiu pasiteisinimu negali buti, kaip galima neivertinti varzovu!? Eini i aikstele traiskai visus ir viskas. Tas pasiteisinimas kad neivertinome varzovu yra apgailetinas ir tokiu nesamoniu negalima sneketi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-22
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.