„Spurs“ šiemet triumfavo NBA čempionate
„Spurs“ šiemet triumfavo NBA čempionate
Nuotr. USA Today – Scanpix
Didžiausias pasaulio sporto naujienų tinklalapis „espn.com“ prognozuoja, kad San Antonijaus „Spurs“ ir kitą sezoną triumfuos NBA pirmenybėse.

Tinklalapis apklausė 210 savo darbuotojų, dirbančių NBA srityje, ir paprašė jų įvardinti savo spėjimus apie artėjančio NBA sezono baigtį.

„Spurs“ komanda surinko 186 balsus ir aplenkė antroje vietoje likusią Klivlando „Cavaliers“ komandą, kuri surinko 121 balsą.

Trečią vietą rinkimuose užėmė Oklahomos „Thunder“ komanda – 115 balsų. 

„Spurs“ nuo 1999 metų penkis kartus triumfavo NBA pirmenybėse, bet nė karto to nepadarė dvejus metus iš eilės.

Komentarai:
o kas liecia prognozes,tai jos sakyciau desningos ir protingos..
2014-08-25
-5
Atsakyti
denveroidasmvaiduncan dar gyvas?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltTaip. Juk suvartė Jamesą finale. :)


prie ko cia james ir duncan?bosho reikalas duncanas..
2014-08-25
+2
Atsakyti
VinCarter15Kiek nustebes gan kompetetingo espn prognoze. Gal pirmas kartas kai spurs laikomi favoritais tas manau ir "pakis" jiem koja. Spejimo kitiem metam neturiu - manau toli eis ginybines komandos vakaru grizz spurs, o rytai idomus, sustipreje - issilygine tarpusavyje. Asmeniniai favoritai bus grizz del carterio, suns mavs lac kings min, tor wiz BiKei det orl.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tau juk nepatinka gynybines komandos,kur mazai lb sokliu zaideju
2014-08-25
-1
Atsakyti
denveroidasVa čia tai komanda su organizacija ! Jokių Big 3 per vienus metus ir pnš. Spurs nekviečia žvaigždžių, Spurs sukuria žvaigždes.


kaip jokiku big 3?o kas yra parker,manu ir duncan?per vienus,ne per vienus,faktas,akd big 3 pas juos buvo daugybe metu..
2014-08-25
-6
Atsakyti
denveroidasmvaiduncan dar gyvas?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltTaip. Juk suvartė Jamesą finale. :)


kaip suvartė jei jie skirtingu pozicijų žaidėjai? ir heat pralošė tikrai ne dėl James kaltės , jis buvo vienintelis tempęs heat į priekį
2014-08-24
Atsakyti
mano ateinančio nba sezono idilė -

'lavonas' Dankanas tvarko 'ze big 3' eilinį kartą.
2014-08-24
+4
Atsakyti
Dzimis
As labai tikiuosi is Cavs panasaus zaidimo i komandiska kadangi visgi Blatas vyr. treneris aisku nepirma gal sezona bet bent jau antra :)
2014-08-24
-2
Atsakyti
Čia ne amžiuje esmė. Spurs komandos braižas yra tiesiog tobulas laimėti žiedus. Kaip pas juos kamuolys vaikšto! Net Europoje niekas taip gerai komandiškai nežaidžia. Žaidėjai neturi ego ir blogo charakterio, kurie terštų komandos vaizdą. Gynyba irgi iki galo vykdoma. Dar kai kurie kvailiai sako, kad jie neįdomų akiai krepšinį žaidžia. Še, pažiūrėkite šitą:

https://www.youtube.com/watch?v=4lHYvuCe...
2014-08-24
-10
Atsakyti
mvaiduncan dar gyvas?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Taip. Juk suvartė Jamesą finale. :)
2014-08-24
+7
Atsakyti
cempionas spresis 2015
Spurs ir Thunder serijoje...
2014-08-24
-6
Atsakyti
mvai
duncan dar gyvas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-24
-6
Atsakyti
Pagrindiniai pretendentai manau EAST: Cavaliers, Bulls, Miami, Raptors. Žinoma jei Raptors išlaikys panašų žaidimą kaip pernai ir pagerins, bent jau iki Conferencijos Finalo manau tikrai nužygiuotų.

WEST: Spurs, Thunder, Clippers, Rockets.
2014-08-24
+7
Atsakyti
Net nezinau ka jus cia komentuojat kaip ir visi tie ekspertai pries jau kelis metus atgal. Jie seni jie negali bet kazkodel zaidimu parodo jog gali. Tai kiek kartu galima tapati kartoti ? Na nebegales jie pasitrauks ir nebezais o kolkas jie yra tarp favoritu.
2014-08-24
Atsakyti
kad vel laimes vakarai, tai beveik neabejoju, klausimas tik kurie. galvoju, jei bus visi sveiki, tai turetu pagaliau ateit KD ir Co valanda. Clippers gal pagaliau subres bent iki konf finalo nueit. Spursam bus tiesiog sunku del amziaus, o gal ir del motyvacijos. po pernai fuksovai pralosto finalo buvo stimulas istaisyt klaida ir darkart driokstelt, bet kitamet kazin, ar pavyks. kad bus tarp top4 vakaruose, tai galima neabejot, o del cempu abejociau. vis tik Timis su Manu jau bus visai senukai.
2014-08-24
-4
Atsakyti
CorinthiansNors esu uz Spurs, bet.. Chebra sensta, su kiekvienais metais yra vis sunkiau zaisti pries jaunesnius. Sunku, labai sunku bus apginti cempionu ziedus.


jo chebra sensta.. ta pati snekejo visi ir praitais metais, kur tiesiog nerealiai nepasiseke spurs komandai ir priesininkus lydejo sekme (net neskaitant, kad tokio sumanaus trenerio buvo padaryta lemtingose minutese tiek klaidu), siais metais, kai tiesiog atejo ir pazemino ,,nba cempionus".Duncan forma su metais tik gereja (keistoka ir baugu net darosi..) parkeris visame grazume, leonard (naujasis lyderis ateities) su metais vis geriau atlieka savo darba, atsarginis suolas - puikus. Viskas kas tik reikalinga cempionams. Apgint visada sunku, bet as realistas jei KD neperkops saves ir neatsiskleis - ji senukai suvalgys, okc kaip komanda - nera gera.. o tiketis, kad naujasis big 3 ateis ir visiems ,,nosi nusluostys" irgi ne... matem dar didesni big3 kai susijunge ir kai patys mane, kad tai yra to easyy kalbant apie ziedus. (tada dar wade ir bosh buvo neprigese). Dabar love, kuri pakeis wigiins r bus komandos lyderis, nes be jo - tokio nebeatsiras, aplamai pervertintas zaidejas, ant kurio buvo viskas sustatyta - paziuresim ar patiks naujoji role, pagalbininko kaip ir bosh, kuris savo laikais svytejo, kol visko nepaaukojo vardan komandos. Bet ziurekim realistiskai tiek wade savo komandos atidavimas, tiek bosh atsidavimas ir abieju paaukojimas statistikos savo lebronui atnese 2 ziedus.. tai yra nemazai. Bet idomu kiek butu tureje ju jei nebutu paaukoje savo statistikos ir lyderio savybiu? Galima tik speliot, bet greiciausiai 0 butu tureje. Dabar tas pats, kai love su irving tures nusilenkti ,,karaliui" ir jam tik talkinti, bet jie nebus niekados tame centre apie kuri suksis kamuolys iki tol ka jie mego.. Bet senasis big 3 buvo geri draugai , kurie vieni kitus suprato, dabar - tik kolegos aiksteleje ir toks dalykas, kad aplink lebrona turi suktis kamuolys, gali ir nesuprasti.
2014-08-24
+1
Atsakyti
Kauno lkl
Aš uz okc ir nemanau kad spurs gali isvis patekti i finala

West finals Mavs-Thunder East finals Cavs-RapTors

Bet turi pripazint kad spurs organizacija viena geriausiu PASAULIO istorijoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-23
-1
Atsakyti
to to to nemanau
futbole sekme kur vienas fuksas is 25 metru gali lemti tavo likima grupeje ir krepsinyje smarkiai skiriasi, bet kai tokia komanda kuri yra sukurta ne vienam sezonui o dinastijai kaip spurs manau daug ka gali parodyt. Mano nuomone siame sezone jie dar labiau taupys lyderius ir reg sezone uzims 2-3 gal net 4 vieta konferencijoje, o playoffu rezultatai atrodys uztikrintai. Aisku krepsiny tu issigelbejimu irgi buna (prisiminus carterio tritaski pries tuos pacius spurs playoffuose)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-23
+2
Atsakyti
Tikrai mazai tiketina ,kad apgins yra daug kitu komandu kurios gali ciupti
2014-08-23
+1
Atsakyti
MIRKA3
Nėbuvo ką įvardint, tai įvardino čempionus. Čempionai visad gauna bonusą vertinimuose.
2014-08-23
-10
Atsakyti
Nors esu uz Spurs, bet.. Chebra sensta, su kiekvienais metais yra vis sunkiau zaisti pries jaunesnius. Sunku, labai sunku bus apginti cempionu ziedus.
2014-08-23
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.