Kevinas Love'as buvo pristatytas kaip Klivlando „Cavaliers“ narys
Kevinas Love'as buvo pristatytas kaip Klivlando „Cavaliers“ narys
Nuotr. AP – Scanpix
Po trišalių mainų Klivlando „Cavaliers“ komandos gretas neseniai papildęs Kevinas Love'as buvo pristatytas žiniasklaidai. 25 metų 208 cm ūgio puolėjas atskleidė, kad su naująja ekipa sieja ilgalaikę savo ateitį bei tikisi iškovoti NBA čempiono žiedą.

„Su klubo vadovais dar nekalbėjome apie sutarties pratęsimą, tačiau aš jaučiuosi įsipareigojęs šiai komandai ir noriu su ja pasiekti savo tikslą – laimėti NBA pirmenybes“, – sakė triskart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis.

Aukštaūgis neslėpė, jog prie jo karjeros posūkio iš Minesotos į Klivlandą stipriai prisidėjo LeBronas Jamesas.

„Pasirašęs sutartį su „Cavaliers“, LeBronas paskambino man ir paragino prie jo prisijungti. Tai padarė įtaką mano sprendimui. Man labai daug reiškia būti „Cavaliers“ organizacijos dalimi. Pastarųjų šešerių metų darbas suteikė man šią ilgai lauktą galimybę“, – teigė Love‘as.

Per šešerius metus NBA Love‘as nė karto nežaidė atkrintamosiose varžybose, nors pats pasižymi įspūdingais statistiniais rodikliais.

Noro palikti „Timberwolves“ klubą neslėpęs krepšininkas praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 26,1 taško ir atkovodavo po 12,5 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Anonimas
nu tai kur cia tas gudrutis kur stume ant BN kad tipo ne nulinis numeris bus Love ? :DD oi jus vaikaim kad tik pasneket
2014-08-27
-2
Atsakyti
Iš vakarų į rytus visi labai mandri pabėgti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-27
+5
Atsakyti
Anonimas
No shit
2014-08-27
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.