Raktikaulio traumą patyręs Mantas Kalnietis praleis pasaulio čempionatą
Raktikaulio traumą patyręs Mantas Kalnietis praleis pasaulio čempionatą
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Ketvirtadienį Mantas Kalnietis atvyko į Kauno klinikas, kur jam buvo sėkmingai atlikta tris valandas trukusi operacija, skelbia „lrytas.lt“. 

„Sudėtinga operacija pavyko sklandžiai, taip, kaip ir buvo tikimasi. Pacientas jaučiasi gerai, jeigu neįvyks komplikacijos ko gero penktadienį jis bus išleistas į namus“, – „lrytas.lt“ sakė Kauno klinikų atstovė spaudai Milda Dambrauskienė.

Antradienį draugiškose Lietuvos rinktinės rungtynėse Zagrebe sunkią raktikaulio traumą patyręs Kalnietis į Lietuvą sugrįžo trečiadienį, kur dar sykį tyrimų rezultatas peržvelgęs Kauno klinikų ortopedas traumotologas Rimtautas Gudas nusprendė, jog bus reikalinga operacija.

Specialioje spaudos konferencijoje Gudas nesiryžo spėlioti, kokios gali būti šios traumos pasekmės ir kiek laiko gali trukti 27-erių metų krepšininko reabilitacija. 

„Atsakyti, kiek laiko gis, tai tas pats, kaip spėti, ar rinktinės laimės medalius, – teigė Gudas. – Reabilitacija gali trukti 3-4 mėnesius, gali 5-6 mėnesius. Visaip būna.“

Komentarai:
Ji
Smagu girdėti, kad viskas okei jam!
2014-08-31
-8
Atsakyti
erikas
Kalnas sveik ir tu mums busi reikalingas Europos cempionate,,sveikatos tau Mantai.
2014-08-29
+1
Atsakyti
kuo didziausios sekmes tau mantai ir linkiu greiciau pasveikti
2014-08-29
-2
Atsakyti
pipiras
Stiprybės, Mantai!
2014-08-28
+1
Atsakyti
Nu ka, dabar bereikia atsigaut jam, pasiilset nuo krepsinio tiek fiziskai, tiek psichologiskai ir tikekimes rudens pabaigoj jau gris i rikiuote Lokomotive. Sveik, Mantai, lauksim taves kitais metais rinktinej!
2014-08-28
Atsakyti
che
Nesuprantu, kaip kažkas buvo Kalniečiu nepatenkintas. Nepamirškit, kad Kalnietis trečias pagal pajėgumą įžaidėjas Europoje.
2014-08-28
+5
Atsakyti
Anonimas
,,from Klaidietis to Hero'' galima sakyt. Prisipažystu kaltas, bet ir jūsu dauguma varė belekaip ant jo. O šeip tai stiprybės Mantui ir kuo greičiau rebelitacija praeiti. AŠ UŽ LIETUVA VISOM KETURIOM!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-28
Atsakyti
sdf
Sveikatos Mantai!
2014-08-28
+13
Atsakyti
Laukiam tavęs Mantai 2015 metų Europos čempionate.
2014-08-28
-3
Atsakyti
mantai mes uz tave
Na sekmingai pasiseke operacija mes uz kalnieti uz lietuva laikikis mantuk
2014-08-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.