Gregas Monroe ir toliau gins Detroito komandos garbę
Gregas Monroe ir toliau gins Detroito komandos garbę
Nuotr. „Pistons“
Detroito Pistons” klubas ir Gregas Monroe bendradarbiaus dar vieną sezoną. 24 metų 211 cm ūgio puolėjas priėmė kvalifikacinį pasiūlymą ir padėjo parašą po vienerių metų sutartimi.

Pasak šaltinių, aukštaūgis uždirbs 5,48 mln. JAV dolerių per sezoną, o po jo taps neapribotuoju laisvuoju agentu.

Monroe šią vasarą su „Pistons“ siekė pasirašyti ilgalaikį maksimalios vertės kontraktą, tačiau ekipa aukštaūgiui jo pasiūlyti negalėjo.

2010 metais NBA naujokų biržoje septintuoju šaukimu „Pistons“ komandos pasirinktas Monroe praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 15,2 taško, atkovodavo po 9,3 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Pistonsai teisingai elgiasi
Kadangi jo ir Drumondo tandemas nelabai lipdėsi-Pistonu valdzia pasielge teisingai:per metus isitikins ar dar gali kas išaugti iš šios aukštaūgiu poros, o tada jau ziures siulyti maximuma Gregui ar ne.
2014-09-07
+4
Atsakyti
Tuos varganus 5 milijonus atidirbs su kaupu.
2014-09-06
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.