Sostinės klubas bent jau kol kas sirgaliams siūlo tik vienos rūšies – 766 litus kainuojančius sezono abonementus
Sostinės klubas bent jau kol kas sirgaliams siūlo tik vienos rūšies – 766 litus kainuojančius sezono abonementus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Vilniaus „Lietuvos rytui“ pradėjus prekiauti 2014-2015 m. krepšinio sezono abonementais tarp sostinės komandos gerbėjų kilo sujudimas. Priežastis – didžiulė abonementų kaina, siekianti 766 litus. Eurolygoje rungtyniausiančių Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ klubų sezoninius abonementus galima įsigyti dvigubai ar net trigubai pigiau.

Šiame sezone „Lietuvos rytas“ dalyvaus antrame pagal pajėgumą Europoje klubiniame turnyre – Europos taurėje, o dalį LKL čempionato rungtynių netgi planavo žaisti ne „Siemens“ arenoje, o greta esančioje kur kas mažesnėje „Lietuvos ryto“ salėje.

Vilniečiai nurodo vienintelę sezoninių klubo abonementų kainą – 766 litus. Tuo metu „Žalgirio“ ir „Neptūno“ abonementų kainodara kur kas lankstesnė.

Pigiausius sezoninius abonementus be specialių privilegijų į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias kauniečių rungtynes galima įsigyti už 229 litus, o brangiausių vietų ložėse kaina siekia 1320 litų. Taip pat taikomos nuolaidos tiems, kurie atsinaujina praėjusio sezono abonementus.

Pigiausias sezoninis abonementas į „Švyturio“ arenoje vyksiančias „Neptūno“ rungtynes kainuoja 149 litus, o pats brangiausias – 399 litus. Taigi stebėti Eurolygos kovas Klaipėdoje galima net keturgubai pigiau nei Europos taurės mačus Vilniuje.

Abonementų kainos:

„Lietuvos ryto“  abonementai
„Lietuvos ryto“ abonementai

„Neptūno“  abonementai
„Neptūno“ abonementai

„Žalgirio“  abonementai
„Žalgirio“ abonementai
Komentarai:
basket
is pincipo nepirkciau abonimento su tokia permoka... zali kiek skolose sedi, vistiek savu taip nemelzia...
2014-09-17
-1
Atsakyti
kedainiai
Kedainiu arena ir pakele abonimentu kaina apie 4 kartus, pernai buvo nuo 40 lt, siemet jau 150 lt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-16
+16
Atsakyti
hahah
Puiki rinkodaros akcija - visi portalai (ne vien tik krepsinio) isspausdino zinia apie super brangius Ryto abonementus, o kai rytoj paleis po 100-200, tai dafiga parduos :)
2014-09-16
-1
Atsakyti
Debilai totalūs, gi jau buvo rašyta kad lkl vadovai net nevykdavo į eurolygos suvažiavimus ir bendravimo tarp eurolygos ir lkl buvo žiauriai mažai, prue ko čia tas rytas man įdomu, jeigu jie tokie blogi tai jie tigi vistiek tos licenzijos nelaimėtų, pamąstykit debilai jūs

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-16
-25
Atsakyti
Chicago BullsCia kluba suzlugdyt nori ar pas juokaut jie taip megsta :DDD


Ko taip brangu?... labai pinigu reikia....
2014-09-16
-7
Atsakyti
Cia kluba suzlugdyt nori ar pas juokaut jie taip megsta :DDD
2014-09-16
+3
Atsakyti
Darknemo2000ABCDDarknemo pasiskaitimui http://www.basketnews.lt/news-68547-liet...ir isivaizduok kiek tokiu butu jei jis ten pastoviai dalyvautu, nuo pradzios :) kaip sakiau. Vienas sezonas nereiskia kad atima is taves licenzija. Gali cia pasiskaityti jei nori.PriestDarknemo2000PriestMarkaszABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)dėja, bet per mūsų lkl "vadovus" prarado vietą eurolygoj, ne dėl rytoKa cia juokini? Nuo kada lkl vadovai kalti kad jusu projektelis tapo visiska eurolygos geda nes sugebejo uzimti paskutine vieta visoje Eurolygoje? Nors vienas Lietuvos klubas sugebejo nusiristi i pati dugna? Ne, cia tik jusu raudonoji krepsinio parodija taip sugeba. Va dabar ir merdekit be jokios ateities vizijos.Siaip tai zalgiris pora sezonu irgi dugne gi buvo. Net ir pergaliu nebuvo iskovojes ne vienos tad del to juk niekas licenzijos neatime. komandos pasirodymai nera tokie ir svarbus. Svarbu kaip federacija sugeba islaikyti savo itaka krepsiniyje, o psaikeitus LKL prezidentui o naujiems zmonems emus vadovauti federacijai, lietuvos krepsinio itaka gerokai sumenko nei tais laikas kai buvo Balciunas/Garastas, o LKL vadovaudavo tokie kaip Kliokys. Cia pagrindine priezastis. Kada Zalgiris buvo uzemes paskutine vieta Eurolygoje? To NIEKADA nebuvo, nebuvo net nieko panasaus. Del viso kito neausinsiu be reikalo burnos. Jei komanda degraduoja, prioritetu laiko visokias ruskiu lygas tai pagal rezultatus bei poziuri naturalu kad visiems i ja nusispjauti.Na 2006/2007 Zalgiris kartu su Kolnu paeme po paskutine vieta. Tiesa Zalgirio tada praleistu tasku snatykis buvo -102 (Beje prastesnis nei Ryto prejusiame sezone). na tiek to, tarkime Rytas kaltas del to kad prarado B licenzija o ne LKL vadovo darbas. Bet kas tada "kaltas" kad Lietuva ir gavo to B licenzija? Turi sutikti kad jei klubo zaidimas lemia kas turi licenzija o kas ne tai vadinasi B licenzija leme Rytas kuris butent ir iskovodavo kibiro taure eile metu o ir eurolygoje iki paskutiniu keliu sezonu pasirodydavo gerai. Bet jei sakai kad B licenzija gavo lietuva del kitu veiksniu tai turi sutikti kad del tu veiksniu ji ir prarado ta licenzija o ne del klubo.


Zalgiris laimedamas eurolyga buvo ir ritui gaves vieta turnyre, bet tie jusu degradai pasirinko FIBA turnyra, tai ko si Lietuvos geda nelosia tenai, dabar jiems butu pagal projektelio pajeguma.... Taip kad gali toliau ciulpti FIBAi...
2014-09-16
Atsakyti
Gariunu giventojas
Nieko pora doziu tabore prastumsiu ir nusipirksiu ta abonementa.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-16
+16
Atsakyti
Anonimas
Ir ko cia taip ta wilno prostitute uzsibrangino?...
2014-09-16
-18
Atsakyti
TDaYNa normali čia ta kaina. Aišku Kauno kaimiečiai tai tokių pinigų net rankose nėra laikę, bet eiliniam Vilniečiui tai čia yra normalūs pinigai. Juk Vilniuje gyvena visas Lietuvos elitas :)


Tai kurgi ne runkeliuk :) parduosit netgi 3 abonimentus
2014-09-16
-6
Atsakyti
Faktas yra toks: sios dienos zodziai- Eurolygas vadovas taip pat pažymėjo, kad "Žalgiris" yra ne tik Lietuvos krepšinio vizitinė kortelė, bet ir puikiai reprezentuoja visą Europos krepšinį,už jūsų bendravimą su unikaliais gerbėjais, vienais aistringiausių sirgalių visoje Europoje." Lietuvos per maza rinka ir juo labiau kad ta ''amzinai antra'' degradavo galutinai
2014-09-16
-13
Atsakyti
TDaY
Kad geriau Kauno Zalmarges fanai/kaimiečiai įsivaizduotų, kas yra 766,00 LT pateiksiu porą pavyzdžų:

1) Apie 540 vilkyškių pieninės sūrelių atitinka 766,00 LT;

2) Eilinis Kauno gezas, gyvenantis ne iš giminių kišenės, tiek uždirba per mėnesį tačiau prageria per dvi savaites;
2014-09-16
-3
Atsakyti
TDaY
Na normali čia ta kaina. Aišku Kauno kaimiečiai tai tokių pinigų net rankose nėra laikę, bet eiliniam Vilniečiui tai čia yra normalūs pinigai. Juk Vilniuje gyvena visas Lietuvos elitas :)
2014-09-16
+2
Atsakyti
ABCDDarknemo pasiskaitimui http://www.basketnews.lt/news-68547-liet...ir isivaizduok kiek tokiu butu jei jis ten pastoviai dalyvautu, nuo pradzios :)
kaip sakiau. Vienas sezonas nereiskia kad atima is taves licenzija. Gali cia pasiskaityti jei nori.

PriestDarknemo2000PriestMarkaszABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)dėja, bet per mūsų lkl "vadovus" prarado vietą eurolygoj, ne dėl rytoKa cia juokini? Nuo kada lkl vadovai kalti kad jusu projektelis tapo visiska eurolygos geda nes sugebejo uzimti paskutine vieta visoje Eurolygoje? Nors vienas Lietuvos klubas sugebejo nusiristi i pati dugna? Ne, cia tik jusu raudonoji krepsinio parodija taip sugeba. Va dabar ir merdekit be jokios ateities vizijos.Siaip tai zalgiris pora sezonu irgi dugne gi buvo. Net ir pergaliu nebuvo iskovojes ne vienos tad del to juk niekas licenzijos neatime. komandos pasirodymai nera tokie ir svarbus. Svarbu kaip federacija sugeba islaikyti savo itaka krepsiniyje, o psaikeitus LKL prezidentui o naujiems zmonems emus vadovauti federacijai, lietuvos krepsinio itaka gerokai sumenko nei tais laikas kai buvo Balciunas/Garastas, o LKL vadovaudavo tokie kaip Kliokys. Cia pagrindine priezastis. Kada Zalgiris buvo uzemes paskutine vieta Eurolygoje? To NIEKADA nebuvo, nebuvo net nieko panasaus. Del viso kito neausinsiu be reikalo burnos. Jei komanda degraduoja, prioritetu laiko visokias ruskiu lygas tai pagal rezultatus bei poziuri naturalu kad visiems i ja nusispjauti.


Na 2006/2007 Zalgiris kartu su Kolnu paeme po paskutine vieta. Tiesa Zalgirio tada praleistu tasku snatykis buvo -102 (Beje prastesnis nei Ryto prejusiame sezone). na tiek to, tarkime Rytas kaltas del to kad prarado B licenzija o ne LKL vadovo darbas. Bet kas tada "kaltas" kad Lietuva ir gavo to B licenzija? Turi sutikti kad jei klubo zaidimas lemia kas turi licenzija o kas ne tai vadinasi B licenzija leme Rytas kuris butent ir iskovodavo kibiro taure eile metu o ir eurolygoje iki paskutiniu keliu sezonu pasirodydavo gerai. Bet jei sakai kad B licenzija gavo lietuva del kitu veiksniu tai turi sutikti kad del tu veiksniu ji ir prarado ta licenzija o ne del klubo.
2014-09-16
-2
Atsakyti
Darknemo pasiskaitimui http://www.basketnews.lt/news-68547-liet...

ir isivaizduok kiek tokiu butu jei jis ten pastoviai dalyvautu, nuo pradzios :)
2014-09-16
-4
Atsakyti
Darknemo2000PriestMarkaszABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)dėja, bet per mūsų lkl "vadovus" prarado vietą eurolygoj, ne dėl rytoKa cia juokini? Nuo kada lkl vadovai kalti kad jusu projektelis tapo visiska eurolygos geda nes sugebejo uzimti paskutine vieta visoje Eurolygoje? Nors vienas Lietuvos klubas sugebejo nusiristi i pati dugna? Ne, cia tik jusu raudonoji krepsinio parodija taip sugeba. Va dabar ir merdekit be jokios ateities vizijos.Siaip tai zalgiris pora sezonu irgi dugne gi buvo. Net ir pergaliu nebuvo iskovojes ne vienos tad del to juk niekas licenzijos neatime. komandos pasirodymai nera tokie ir svarbus. Svarbu kaip federacija sugeba islaikyti savo itaka krepsiniyje, o psaikeitus LKL prezidentui o naujiems zmonems emus vadovauti federacijai, lietuvos krepsinio itaka gerokai sumenko nei tais laikas kai buvo Balciunas/Garastas, o LKL vadovaudavo tokie kaip Kliokys. Cia pagrindine priezastis.
Kada Zalgiris buvo uzemes paskutine vieta Eurolygoje? To NIEKADA nebuvo, nebuvo net nieko panasaus. Del viso kito neausinsiu be reikalo burnos. Jei komanda degraduoja, prioritetu laiko visokias ruskiu lygas tai pagal rezultatus bei poziuri naturalu kad visiems i ja nusispjauti.
2014-09-16
-1
Atsakyti
ABCDEL bosai ne akli, mato komandu rezultatus, valstybes dydi, gyventoju kieki ir ju pajamas, varzybu lankomuma. Kvailyste visiska kaltinti LKL vadovybe kad ''rytas '' ten paskutinius sezonus juokino visus


EL bosai neakli bet jiems savrbu pinigai. Rytas kad ir koki prasta pergaliu santyki turejo, bet buvo vidutiniokai pagal lankomuma. Lankomumas geresnis nei daugelio rusu klubu. Vadinasi suzaide ir itakos svertai, leiborizmas, LKL siuo atzvilgiu nepadirbejo ir del to neteko savo vieninteles licenzijos. Dabar tik Zalgiris tures licenzija, o LKL lyga prarado savo reiksminguma, ir jo netures tol kol Milasius ar dar kas nors nebandys paspausti eurolygos kad suteiktu jiems ta vieta.
2014-09-16
+3
Atsakyti
PriestMarkaszABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)dėja, bet per mūsų lkl "vadovus" prarado vietą eurolygoj, ne dėl rytoKa cia juokini? Nuo kada lkl vadovai kalti kad jusu projektelis tapo visiska eurolygos geda nes sugebejo uzimti paskutine vieta visoje Eurolygoje? Nors vienas Lietuvos klubas sugebejo nusiristi i pati dugna? Ne, cia tik jusu raudonoji krepsinio parodija taip sugeba. Va dabar ir merdekit be jokios ateities vizijos.


Siaip tai zalgiris pora sezonu irgi dugne gi buvo. Net ir pergaliu nebuvo iskovojes ne vienos tad del to juk niekas licenzijos neatime. komandos pasirodymai nera tokie ir svarbus. Svarbu kaip federacija sugeba islaikyti savo itaka krepsiniyje, o psaikeitus LKL prezidentui o naujiems zmonems emus vadovauti federacijai, lietuvos krepsinio itaka gerokai sumenko nei tais laikas kai buvo Balciunas/Garastas, o LKL vadovaudavo tokie kaip Kliokys. Cia pagrindine priezastis.
2014-09-16
-12
Atsakyti
Darknemo2000ABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)Na tik jau nepersistenk. del "LKL" vadovybes super darbo praradom mes ta vieta eurolygoje o ne del Ryto.


Pasakos...opiumas liaudziai. LKL vadovybe nerinks komandom zaideju ir biudzetu, neiskos remeju. EL bosai ne akli, mato komandu rezultatus, valstybes dydi, gyventoju kieki ir ju pajamas, varzybu lankomuma. Kvailyste visiska kaltinti LKL vadovybe kad ''rytas '' ten paskutinius sezonus juokino visus
2014-09-16
+5
Atsakyti
MarkaszABCDViskas cia normaliai, tiesiog nori tyliai numarinti ta komanda. Tai matosi pagal sudeti, trenerius. Kam nervai atlaikytu...blogiausia EL komanda, per paskutini sezona laimejusi net viena karta, o per du paskutinius net tris :). Per ja Lietuva prarado antra vieta EL. Dabar laukia ''amzinas kibiras''...kam to reikia, savininkas supranta. Paskutinis sezonas, subankrotins ir skolu nereiks atidavineti, patirties jau turi :)dėja, bet per mūsų lkl "vadovus" prarado vietą eurolygoj, ne dėl ryto


Ka cia juokini? Nuo kada lkl vadovai kalti kad jusu projektelis tapo visiska eurolygos geda nes sugebejo uzimti paskutine vieta visoje Eurolygoje? Nors vienas Lietuvos klubas sugebejo nusiristi i pati dugna? Ne, cia tik jusu raudonoji krepsinio parodija taip sugeba. Va dabar ir merdekit be jokios ateities vizijos.
2014-09-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.