Laiko ilgai ilsėtis po pasaulio čempionato Gintaras Krapikas neturėjo – jis jau vadovauja žalgiriečių treniruotėms
Laiko ilgai ilsėtis po pasaulio čempionato Gintaras Krapikas neturėjo – jis jau vadovauja žalgiriečių treniruotėms
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Po Ispanijoje vykusio pasaulio krepšinio čempionato vos keletą dienų atsipūtęs Gintaras Krapikas jau vadovauja Kauno „Žalgirio“ treniruotėms. Vyriausiasis ekipos strategas prie žalgiriečių prisijungė pajūryje, kur Lietuvos čempionai rengiasi antrajam Vlado Garasto taurės mačui su „Ventspils“ klubu.

53-ejų metų krepšinio specialistas Ispanijoje buvo vyriausiojo Lietuvos rinktinės trenerio Jono Kazlausko asistentas. Į Lietuvą ketvirtąją vietą čempionate užėmusi rinktinė sugrįžo pirmadienį vakare.

Kol Krapikas dirbo Ispanijoje, „Žalgirio“ komandos treniruotėms vadovavo Šarūnas Jasikevičius.

Rinktinei atstovavęs žalgirietis Paulius Jankūnas laiko atsikvėpti po pirmenybių turės kiek daugiau. Prie komandos sunkusis krašto puolėjas prisijungs kitą antradienį.

Komentarai:
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-17
-5
Atsakyti
Pagarba Gintarui. Jis visada liks Lietuvos krepsinio istorijoje kaip treneris sunkiu momentu peremes Zalgirio vaira ir jau legendiniame LKL pusfinalyje suseres vainausku Raudonai komjaunimo Padlai.
2014-09-17
+14
Atsakyti
idomucha
man tai idomu kieno Krapiko ar Jesikeviciaus 2*2 derinys pasiteisins.... ,bet Krapikas turi ta vidine ramybe........ bet nenustebkit gale 4 kelinio Jesikeviciaus vadovavimu....
2014-09-17
+2
Atsakyti
rimas
man idomu kaip saras susitvarkys su antrojo pareigom, juk gimes pirmu but:)
2014-09-17
+6
Atsakyti
ATI
Ps, saro treneriu nelaikau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-17
-5
Atsakyti
ATI
Tai kol prikurs deriniu, kol juos isisavins zaidejai reiks minimum menesio, gal 2. Labai didele klaida padare zalgirio vadovai isleisdami krapika i lietuvos rinktine. Arba dar geriau, reikejo susirast laisvesni treneri.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-17
+17
Atsakyti
???
Matuosi,komanda is karto buksuoja....
2014-09-17
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.