Rokas Giedraitis buvo rezultatyviausias „Šiaulių“ gretose
Rokas Giedraitis buvo rezultatyviausias „Šiaulių“ gretose
Nuotr. Fotodiena.lt
„Šiaulių“ ekipa apmaudžiai pralaimėjo ir trečias V.Garasto taurės turnyro rungtynes. Šįkart šiauliečiams pergalė išsprūdo mačo su Kijevo „Budivelnik“ pabaigoje – pralaimėta 70:72 (18:19, 16:12, 21:17, 15:24).

Šiose rungtynėse atkakli kova virė nuo pat mačo pradžios. Šiauliečiai pirmąjį ketvirtį pralaimėjo 18:19, bet po to perėmė iniciatyvą ir diktavo sąlygas iki pat ketvirtojo kėlinio vidurio – 63:59 (35 min). Bet paskutinę atkarpą sėkmingiau žaidė ir pergalę išplėšė ukrainiečiai.

„Per anksti patikėjome pergale, šiek tiek atsipalaidavome ir buvome nubausti, – nesėkmės priežastį įvardijo treneris Gediminas Petrauskas. – Džiugina tai, kad gero žaidimo atkarpa buvo nebe du ar trys, o pusketvirto kėlinio. Tad siekis yra vienas – išlaikyti tempą ir koncentraciją visas rungtynes.“

„Budivelnik“: Denisas Lukašovas 22 (8/10 dvit.), Oleksandras Kolčenka, Maksimas Pustazvonovas, Maksimas Ivšinas, Oleksandras Lipovyjus ir Konstantinas Anikijenka (10 atk. kam.) po 8, Aleksandras Tiščenka 4, Igoris Krivcovas 3, Vitalijus Malčevskis 2, Dimitrijus Zabirčenka 1.

„Šiauliai“: Rokas Giedraitis 19 (5/7 trit.), Jonathanas Lee 11, Gintaras Leonavičius 8, Martynas Linkevičius ir Ryanas Olanderis po 7, Karolis Babkauskas ir Tyleris Olanderis po 5, Julius Jucikas ir Vytautas Šulskis po 4.

Garasto taurės turnyre bus vienos dienos pertrauka, o šeštadienį vėl virs kovos. Palangoje rungtyniauti dėl 5-8 vietų liekantys „Šiauliai“ šeštadienį kovos su „Ventspils“ (Latvija), o sekmadienį – su „Dnipro“ (Ukraina) ekipa. Abiejų mačų pradžia 15 val.

Komentarai:
oba
Olanderiai tai nerealus.Kietas pirkinys .Ir svarbiausia dvigubas,cia gerai!Uz tokius jokiu pinigu negaila.
2014-09-19
Atsakyti
@
Sumazejes ta prasme, kad daug tures sukisti ant Eurochallange, gal galejo uz tuos pinigus koki gera zaideja paimti vietoh dalyvavimo turnyre.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-19
-1
Atsakyti
NU
Biudžetas Šiaulių šiek tiek sumažėjęs, todėl jie spaudžiasi kiek gali. Susižais dar komanda, o ir varžovai draugiškose yra rimti.
2014-09-19
-1
Atsakyti
sirgalius
Siauliu legionieriai silpni ir todel sunku komandai jais remtis.Gal klubo biudzetas sumazejo?

Bet tikro centro visviena reikia.
2014-09-19
+1
Atsakyti
Visada tikėjau Petrausku, bet dabar sudetis tai dieve dieve.. Su praitais metais nera ko lygint. Legionieriai Lee tai puse bedos, bet Olanderiai. Vietoj Ryano reikejo ko nors galingo iš NCAA, o Tyler gal ir neblogas, bet ne stebuklas. Kodėl vietoj Leslie nebuvo velgi iš NCAA?Gal dar per anksti kažka sakyt, bet..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-18
+4
Atsakyti
+++
Geriau jau gaut kontolinese nuo pajegiu varzovu, tuomet aisku kur reikia tobulet ir kokiais zaidejais pasipildyt.

Varzovai visi neprasti, tas pats Budivelnik pries 4 dienas iveike Eurolygoj debiutuosianti Niznyj Novgorod.

O į rezultatus ir tasku skirtumus ikisezoninese nereiketu kreipti daug demesio, nes kontrolines rungtynes tam ir skirtos, kad treneriai issibandytu visus zaidejus ir duotu proga pazaisti jaunesniems.
2014-09-18
-1
Atsakyti
))
As manau kai sireika buvo visai kas kita dvasia kovingumas dbr baisu palaida bala petrauskai grysk i gimtaji nevezi...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-18
-1
Atsakyti
jau visiskai yprasta ,kad siauliai vel ne kazka,gal ta prakeiksma nuimtu petrauskas pasitraugdamas is trenerio posto.

aisku dauguma uzstums,kad per anksti prognozuoju,bet vel komanda zemiau galimybiu ir tas pats panevezys,bei utena pagal zaidejus svelniai tariant apnese
2014-09-18
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.