Pasaulio čempionate Andray Blatche'as buvo Filipinų rinktinės lyderis
Pasaulio čempionate Andray Blatche'as buvo Filipinų rinktinės lyderis
Nuotr. fiba.com
Filipinų rinktinės garbę pasaulio čempionate gynęs Andray Blatche‘as sudarė pelningą daugiau nei 2 milijonų JAV dolerių vertės vieno sezono sutartį su Sindziango „Flying Tigers“ klubu.

Blatche‘as septynis sezonus rungtyniavo Vašingtono „Wizards“ komandoje, o pastaruosius du praleido Bruklino „Nets“ klube.

Praėjusiame sezone jis rinkdavo po 11,3 taško ir 5,3 atkovoto kamuolio. Pasaulio čempionate 28-erių aukštaūgis pelnydavo po 21,2 taško ir atkovodavo po 13,8 kamuolio.

Blatche‘o paslaugomis domėjosi Klivlando „Cavaliers“ ir Majamio „Heat“ klubai.

Komentarai:
to AKA_Boss
Wizards? gerai, nebegerk asiliuk, nes ryt pirmadienis jau :D
2014-09-21
-2
Atsakyti
jis nba n kartų daugiau uždirbtų + geresnes sąlygos bei tobulėjimas

kinija - mėšlo krūva
2014-09-21
+5
Atsakyti
Visu pirma jis yra tinginys ir megsta tusintis labai,visu antra jis gauna is Wizards 8 mln doleriu i metus pagal amnestijos taisykle,del to perejus pas Kinus ,gaus 2 algas,o NBA nenori jo,nes jau Wizards kai pasirase su juo sutartni nauja,tai gryzo po vasaros kiaulius ir visai nepazaide...nes ramus buvo gaves sutarti ir dejo ant visko,tai nej vienas NBA klubas nenori su juo pasirasyti ilgalaikes sutarties,nes zino,kad vel tikriausiai detu skersa ant krepsinio ir baliavotu
2014-09-21
-6
Atsakyti
zzz
"Kazkaip keistoka,mokesciai visa kita taip,bet jis europoje butu manau gaves kokiu 2mil euro tikrai jei ne daugiau.."

Europoje dirbti reikia gynyboje ir krepsini zaisti rimtai o ne metyti belenka, belenkiek, belenkaip ir belenkada + Euroliga labai slidus reikalas su cempionais, jais tapti gali bet kas, kas i final4 patenka, tai kad jeigu zaidi Real`e ar CSKA ir patekai i final4 tai nereiskia kad ka nors laimesi, plius marketingas Europoje prastas is marskineliu ir reklamu neuzdirbsi.
2014-09-21
-1
Atsakyti
quNNcyKazkaip keistoka,mokesciai visa kita taip,bet jis europoje butu manau gaves kokiu 2mil euro tikrai jei ne daugiau...
Kinijoje uz reklama daug uzdirba. Tas pats Marbury ten is reklamos kaip inkstas taukuose vartudavosi.
2014-09-21
+3
Atsakyti
Kazkaip keistoka,mokesciai visa kita taip,bet jis europoje butu manau gaves kokiu 2mil euro tikrai jei ne daugiau...
2014-09-21
+1
Atsakyti
Lead
Basketnews ir delfi ziuriu pereme geltonuju laikrasciu antrasciu retorika pilnu tempu. O ka i NBA eina del kazko kitko o ne del didziausiu algu???
2014-09-21
-2
Atsakyti
Nieko keisto, kad daug nba vidutiniokų eina į kiniją. ten krepšinis jiem kaip maolunas o pinigai geri ir dar jaučiasi kaip žvaigždės. Paprastas palyginimas jei jum siulo darba kur dirbate komandoje juoda darba ar bunate vadovu tiems kurie dirba, tai aišku renkiesi vadovaut kitiem ir gaut dar daugiau, tai ir čia tas pats eina ten kur jis bus all staras ir darys ka norės komandoje.
2014-09-20
-5
Atsakyti
zzz
nereikia pamirsti kad Kinijoje ir rungtiniu maziau ir sveika pasitaupyti galima, NBA vidutiniokam prasmes nera draskytis NBA vis tiek Blatche MVP netaps , titulo tikriausiai nelaimes o draskytis 82 rungtynes del vidutines statistikos ir dar kenteti nuo traumu kam viso sito reikia, kai yra Kinija su gerais pinigais ir krepsniu savo malonumui.
2014-09-20
-4
Atsakyti
ShLwtf, tipo NBA tokiam zaidejui nesiulo daugiau nei 2 mln? zinant, kad NBA megsta daug kam permoket tai jam 4-6 mln laisvai turetu moketi


detaliu nezianu, bet realu kad kinijoj jis 2 gaus i rankas, dar gali but visokie priedai uz rezultatus. NBA jie kokius 50 proc atiduoda mokesciam.

panasiai su kleiza buvo, toronte berods 5 gaudavo, bet turku 2M euru sumoj gauvos daugiau nei NBA atlyginimas
2014-09-20
+2
Atsakyti
ShL
wtf, tipo NBA tokiam zaidejui nesiulo daugiau nei 2 mln? zinant, kad NBA megsta daug kam permoket tai jam 4-6 mln laisvai turetu moketi
2014-09-20
-3
Atsakyti
.
Keista vis daugiau nba zaideju eina i kinija lost blatcas clafordas ir kiti silpnesni . Europoimanau ir tiek butu gave ir lygis aukstesnis . Na aisku tik sezonas greit baigesi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-20
Atsakyti
as
as tai manu kad galejo ir nba uzz 5mil..
2014-09-20
+3
Atsakyti
Anonimasspjuvis zalgirui i veida, kad ne juos pasirinko o kazkokius kinus :DD


p juo bent domejosi bukaproti? bandei nusišnekėt bet nesigavo net tai ...
2014-09-20
-5
Atsakyti
Na sita neblogas,bet zalgiris turi viena geriausiu pasaulyja PF Jankuna,tai siotam Blatche nera vietos zalgiri
2014-09-20
+5
Atsakyti
raffaeljis ir NBA butu panasu kontrakta gaves, gal net geresni. Keistas sprendimas :/


čia beveik visi pinigai jam atiteks o nba tik apie proc kontrakto, be to daug lengviau žaist ir jausis kai žvaigždė o nba tik role playeris.
2014-09-20
+6
Atsakyti
Anonimas
tas sezonas baigsis greit ir atgal i nba
2014-09-20
+1
Atsakyti
raffael
jis ir NBA butu panasu kontrakta gaves, gal net geresni. Keistas sprendimas :/
2014-09-20
-2
Atsakyti
Anonimas
spjuvis zalgirui i veida, kad ne juos pasirinko o kazkokius kinus :DD
2014-09-20
-5
Atsakyti
Anonimas
geras pasirinkimas:)
2014-09-20
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.