Rimo Kurtinaičio auklėtiniai tapo draugiško turnyro Klaipėdoje nugalėtojais
Rimo Kurtinaičio auklėtiniai tapo draugiško turnyro Klaipėdoje nugalėtojais
Nuotr. LaPresse-Scanpix
Lietuvoje kartu su Maskvos srities „Chimki“ komanda stovyklavęs šios ekipos vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis liko patenkintas draugišku Vlado Garasto taurės turnyru, kuriame jo auklėtiniai tapo varžybų nugalėtojai.

„Šis turnyras – labai geras, įvyko daug įdomių rungtynių. Didžioji dalis pasirengimo sezonui darbo yra atlikta, dabar beliko tik šlifuoti detales.

Reikia padirbėti ties kai kuriais deriniais, nes tik dabar turime visus žaidėjus – prisijungė Petteri Koponenas ir Joffrey Lauvergne“, – teigė „Chimki“ klubo strategas.

Koponenas ir Lauvergne praleido pasiruošimo kitam sezonui pradžią, kadangi dalyvavo Ispanijoje vykusiame pasaulio čempionate, kur gynė savo gimtųjų šalių garbę.

Komentarai:
GTRTai jo neatleido rusai dėl kažkokio rašto kur Putinas pasirašė, kad užsieniečių negalima samdyti? Būtų jėga jei grįžtų į Lietuvą!


Tai jau pasirašė, ir tai neliečia nei vieno užsiniečio trenerio prie tokių komandų kaip Chmiki, tas raštas draudžia užsienio treneriams treniruoti jaunimo komandas. Todėl ir lietuviai ir serbai ir usa strategai jau atleisti iš jaunimo rinktinių.
2014-09-22
+3
Atsakyti
GTR
Tai jo neatleido rusai dėl kažkokio rašto kur Putinas pasirašė, kad užsieniečių negalima samdyti? Būtų jėga jei grįžtų į Lietuvą!
2014-09-22
+7
Atsakyti
Kurtinaitis šiam sezonui ambicingą komandą subūrė, manau eis toli visuose frontuose kuriuose dalyvaus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.