Madrido „Real“ klubas užtikrinta pergale iškovojo Ispanijos Supertaurę
Madrido „Real“ klubas užtikrinta pergale iškovojo Ispanijos Supertaurę
Sezonui besirengianti Jono Mačiulio atstovaujama Madrido „Real“ komanda iškovojo Ispanijos Supertaurę.

Varžybų finale Pablo Laso auklėtiniai 99:78 (29:14, 20:25, 22:20, 28:19) nušlavė „Barselonos“ klubo krepšininkus.

Nuo suolo pakilęs Mačiulis aikštėje praleido 16 minučių, prametė vieną tritaškį, atkovojo 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 1 naudingumo balą.

Rezultatyviausiai „Real“ gretose žaidė 21 tašką pelnęs Sergio Llullas, kuris buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju.

Ioannis Bourousis prie pergalės pridėjo 17 taškų, Rudy Fernandezas 15, K.C. Riversas 11, Andresas Nocioni ir Felipe Reyesas po 7.

„Barcelona“ ekipoje išsiskyrė Ante Tomičius, kurio sąskaitoje – 17 taškų. Thomasas DeShaunas surinko 9, Marcelinho Huertas, Alexas Abrinesas, Maciejus Lampe ir Bradas Olesonas pelnė 8.

Komentarai:
prisitaikė prie real žaidimo mačiulis
2014-09-28
+3
Atsakyti
nepanašu i barselona
2014-09-28
+3
Atsakyti
Maciulis juk ner tasku darymo masina,jis puikiai dirba giniboje todel ir yra vertinamas,bet zinant reala ir zinant kad tiek startas tiek suolas pas juos super tai galimas variantas kad gali trinti suola
2014-09-28
-4
Atsakyti
Kai Reale yra kam pelnyti taškus, tai Mačiulis gali atsiraitojęs rankoves dirbti gynyboj, savo 15-20 minučių turėtų visad gaut, ypač kai reiks uždengt kokį pavojingą varžovą SF o galbūt ir SG pozicijoj, ar šiaip kokį universalų žaidėjų "vaikštantį" per kelias pozicijas. Aišku būtų neblogai, kad ir puolime parodytų šį bei tą, bei sukrapštytų bent jau po 6-8 taškelius pastoviai. O Real vėl favoritai laimėt Eurolygą ir būtų pats laikas jau tam.
2014-09-28
Atsakyti
Panasu ,kad Maciulis isoko i per auksta lygi ,bent jau kolkas sunkiai jam sekas ,jei greit neuzsitarnaus trenerio pasitikejimo ,tai per oficialias rungtynes isvis bus nusodintas
2014-09-28
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.