Graikijos klubo darbuotojams teks dairytis naujo kandidato į puolėjo poziciją
Graikijos klubo darbuotojams teks dairytis naujo kandidato į puolėjo poziciją
Nuotr. AFP – Scanpix
Amerikiečio Juliano Wrighto karjera Atėnų „Panathinaikos“ komandoje baigėsi taip ir neprasidėjusi. Klubas atsisveikino su 27-erių metų 203 cm ūgio puolėju, kadangi šis nepraėjo medicininio patikrinimo.

Žaidimo NBA lygoje patirties turintis krepšininkas profesionaliai niekur nerungtyniavo nuo praėjusių metų sausio mėnesio, kuomet paliko Samaros „Krasnye Krylia“ komandą. Su ja Wrightas dalyvavo FIBA „Iššūkio“ taurės turnyre, kur per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 16,2 taško ir atkovodavo po 10,8 atšokusio kamuolio.

2007 metų NBA naujokų biržos 13-asis šaukimas Wrightas VTB Vieningojoje lygoje per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 15,3 taško ir atkovodavo po 9,9 kamuolio.

Komentarai:
Silpna panathinaikos
2014-10-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.