Rajonas Rondo tikisi pasveikti greičiau, nei prognozuoja gydytojai
Rajonas Rondo tikisi pasveikti greičiau, nei prognozuoja gydytojai
Nuotr. AFP-Scanpix
Prieš kelias dienas namuose parkritusiam ir kairę ranką susilaužiusiam Bostono „Celtics“ įžaidėjui Rajonui Rondo medikų prognozės nerūpi – krepšininkas neketina praleisti naujojo NBA sezono pradžios.

Atakų organizatoriui buvo atlikta operacija, po kurios reabilitacija, pasak medikų, turėtų trukti nuo 6 iki 8 savaičių.

„Nenoriu praleisti nė vienerių ateinančio NBA sezono rungtynių. Medikai kalba apie 6-8 savaites poilsio, tačiau tai man nieko nereiškia. Ketinu būti pasiruošęs sezono atidarymui“, – sakė 28 metų 185 cm ūgio atletas.

Reguliarųjį sezoną Bostono ekipa pradės spalio 29-ąją rungtynėmis namuose prieš Bruklino „Nets“ komandą.

Praėjusį sezoną Rondo NBA pirmenybėse dėl kryžminių kelio raiščių traumos sužaidė tik 30 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 5,5 ir perimdavo po 1,3 kamuolio bei atlikdavo po 9,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
abaika, zais viena ranka. Mano draugelis irgi kieme su gipsu zaisdavo, kablius metydavo


Tas pats Rondo irgi yra žaidęs viena ranka, nes kita buvo sutraumuota, ir ne bet kur o playofuose ir ne prieš bet ką, o prieš Heat.
2014-10-02
+8
Atsakyti
Nu jo, Bostonas subyrėjo kai paliko Garettas ir Piersas... Rondo vienas pats nebepatempia komandos.. Na šiuo metu dvi legendines komandos yra sunkioje situacijoje Bostonas ir Lakers. Tiuosi atsigaus bent Lakers ir Kobe sužais likusius sezonus taip kaip jis moka :)
2014-10-02
-2
Atsakyti
a
baika, zais viena ranka. Mano draugelis irgi kieme su gipsu zaisdavo, kablius metydavo
2014-10-02
+5
Atsakyti
NBA Fanas
Sveiki Nba Fanai apsilankykite mano Facebook puslapyje NBA Fanas. Tai puslapis skirtas aptarineti busimas NBA rungtynes komentuoti ir reigsti savo nuomone apie rezultatus. Darba pradesime nuo pirmu NBA draugisku rungtyniu ciklo rungtyniu. Tikiuosi jus sudominom ir lauksim jusu.
2014-10-02
+1
Atsakyti
MiamiBig3Teisingai daro, nes is to delsimo nieko gero, geras pavyzdys yra Rose`as, PG manau ir dar spes siam sezone gryzt.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Daktaras turbut esi? Nesu vaistu ar ten kazko didelis palaikytojas.... Bet ten daktarai tuo verciasi ir gauna didelius pinigus ir ne uz tai, kad laikytu zaidejus ant suolo ilgiau negu reikia... O su Rose, tai cia isvis nlb i tema... Juk ne tos pacios vietos trauma jam buvo... Tai kaip cia susije?
2014-10-01
-3
Atsakyti
to bcryt
Vel tu cia.Issiblaivyk pradzioj.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-01
-1
Atsakyti
Šaolinio šluotkotis
„Ketinu būti pasiruošęs sezono atidarymui“ – gal jis magišką kaulų gijimo receptą turi?
2014-10-01
-9
Atsakyti
Teisingai daro, nes is to delsimo nieko gero, geras pavyzdys yra Rose`as, PG manau ir dar spes siam sezone gryzt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-01
+7
Atsakyti
Ką padarysi
2014-10-01
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.