Jamesas Andersonas prie pergalės Vilniuje prisidėjo 8 taškais
Jamesas Andersonas prie pergalės Vilniuje prisidėjo 8 taškais
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
LKL grandų priešpriešos pirmą kartą paragavęs Kauno „Žalgirio“ komandos legionierius Jamesas Andersonas džiaugėsi komandos parodytu kovingumu ir iškovota pergale prieš principinį varžovą Vilniaus „Lietuvos rytą“.

8 taškus per 30 minučių pelnęs amerikietis pripažino, jog kovoti teko ne tik su vilniečiais, bet ir su nuovargiu.

„Kovėmės visas rungtynes, nepaisant to, jog varžovai buvo atitolę. Šiandien sąlygos nebuvo mums palankios, tačiau išlikome psichologiškai tvirti ir sėkmingai išpildėme visus smulkius žaidimo elementus“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Andersonas.

Krepšininkas neslėpė, kad diskusijos apie „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ dvikovas jį persekiojo nuo pat atvykimo į Lietuvą: „Nuo atvykimo čia tik ir girdžiu kalbas apie „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ priešpriešą. Mums tikrai labai svarbu, jog laimėjome pirmąjį tarpusavio susitikimą svečių arenoje“.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Tipo kaškas to negirdėjo
2014-10-20
-4
Atsakyti
matau_sauleBaltas pavydas dėl šito legionieriaus. Tikiuosi, kad Purliui ir Gedvydui kada nors nušvis irgi, ir vietoj krūvos trečiarūšių legionierių paims vieną gerą, o likusias vietas užkims lietuviais.


pritariu. ypac prie tokio trenerio, kuris angliskai nebendrauja ir uzsenieciais nepasitiki.
2014-10-20
-2
Atsakyti
Baltas pavydas dėl šito legionieriaus. Tikiuosi, kad Purliui ir Gedvydui kada nors nušvis irgi, ir vietoj krūvos trečiarūšių legionierių paims vieną gerą, o likusias vietas užkims lietuviais.
2014-10-20
-9
Atsakyti
Labai gerai Andersonas losia, reikia tik dar 1 zaidejo kuris galetu lyderiauti nes dabar visi zino ka dengti reikia. Pries ryta tai zinoma tai nera katastrofa bet EL bus sunku spardytis jei musu lietuviai neisaus.
2014-10-19
+3
Atsakyti
Ginyboje nuostabus jis bet puolime kartais tokių nereikalingų nesamonių išmeta kad ajajaj...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-19
+3
Atsakyti
Gynyboj tai įspūdingai lošė..Visur spėdavo..ypatingai gražus išmušimas kamuolio Kavaliauskui ir paskui ištraukė dar kamuolį.
2014-10-19
-5
Atsakyti
Šauniai Andersonas žaidė ;) Ne vieną kart komandą išgelbėjo nuo taškų ir pasiaukodamas dar ištraukė kamuolį, tik indelio trūko šiandien ;)
2014-10-19
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.