Anot Mindaugo Lukauskio, nugalėti varžovus vilniečiams sutrukdė per ankstyvas atsipalaidavimas ir klaidos gynyboje
Anot Mindaugo Lukauskio, nugalėti varžovus vilniečiams sutrukdė per ankstyvas atsipalaidavimas ir klaidos gynyboje
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Vienas labiausiai patyrusių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų Mindaugas Lukauskis po pralaimėjimo Kauno „Žalgiriui“ prasitarė, kad koją šeimininkams kyštelėjo psichologija. Kuomet trečiojo kėlinio viduryje komanda įgijo dvylikos taškų pranašumą (53:41), kai kurie žaidėjai jau patikėjo sėkminga mačo baigtimi, o tai ir buvo didžiausia klaida.

„Sunku pasakyti, kas mums trukdė, kodėl žaidimas taip bangavo. Gal kai kurių žaidėjų koncentracija, nusiteikimas nebuvo tokie, kokie turėjo būti. Reikia mums pasikalbėti tarpusavyje – tokių dalykų negali būti: pirmaujam dešimt taškų ir pagalvojam, kad jau viskas. O tada įkrenti į duobę ir iš tikrųjų būna viskas – žaisti tampa sunku, padidėja spaudimas, – „BasketNews.lt“ teigė Lukauskis.

25 min. žaidęs, tačiau šį kartą tik 4 taškus pelnęs ir 5 asmenines pražangas surinkęs Lukauskis pažymėjo, kad „Žalgiris“ persilaužimą pasiekė po kelių skausmingų tritaškių – juos varžovai metė praktiškai nedengiami.

„Pirmus tritaškius jie pataikė praktiškai laisvi, tai buvo mūsų klaidos. Vėliau įkrito ir keletas sudėtingų metimų, leidusių „Žalgiriui“ pajusti pasitikėjimą savo jėgomis“, – teigė krepšininkas. – Mums patiems būtent tritaškių ir pritrūko. Neapsigynėme, jie pabėgo į priekį, o mes nebeatsitiesėme“.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Aš tai LRyto komandos vadybos vietoj daryčiau keleta žaidėjų pakeitimų- pirma paskolinčiau Alytaus Dzūkijai P.Dambrauska (nes tas ne to lygio per silpnas),antru įžaidėjų taptu B.Byronas arba jei iki naujų metų jis nedemonstruotu gero žaidimo po naujų jį atleisčiau ir ieškočiau kito pg amerikiečio,toliau S.Jasaitis šiuo metu be darbo yra jį paimčiau į SF tas ginyboje gerai tvarkosi tad pristabdytu Žalgirio lyderį J.Andersona,mano manymu šiuo metu LRyte SF pozicija nėra pati stipriausia- Lukauskis? (atsarginis),o Leslie yra daugiau SG atakuojantis jo tikroji pozicija,toliau klausimas dėl Natiazkos? jam taip pat iškelčiau ultimatuma arba pagerini žaidima iki naujų metų ir tampi antru centru arba po naujų metu sakai viso gero ir ieškai kito centro,nes kiek galima laukti 3 mėn. pakankamas laikas. Toliau treneriui V.Šeškui pasamdyčiau anglų k. mokytoja kad išmoktu anglų kalba iki LKL play offu arba atleisčiau iš komandos,nes jei treneris nesusikalba su legionieriais tai kam toks treneris? per jį nukenčia visa komanda.
2014-10-20
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.