Eglei Šikšniūtei – trečiosios LMKL savaitės laurai
Eglei Šikšniūtei – trečiosios LMKL savaitės laurai
Nuotr. Fotodiena.lt/P.Peleckis
Naudingiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) trečiojo turo krepšininke tapo „Utenos“ vidurio puolėja Eglė Šikšniūtė, kuri surinko 27 naudingumo balus.

23 metų 198 cm ūgio krepšininkė per 31 minutę į Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ krepšį įmetė 21 tašką (8/16 dvitaškiai, 5/5 baudos metimai), sugriebė 12, perėmė 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, prasižengė 3 sykius ir prarado 4 kamuolius.

Antroje vietoje liko Kauno „Hoptrans-Sirenų“ legionierė iš Estijos Valeria Kast, surinkusi 22 naudingumo balus.

Trečiąją poziciją užėmė Vilniaus „Jaunųjų talentų“ puolėja Gabija Meškonytė. 16-metė surinko 20 naudingumo balų.

4–6 vietas pasidalijo „Utenos“ gynėja Sandra Linkevičienė ir Marijampolės „Sūduvos“ tandemas Dovilė Saurazaitė bei latvė Sabine Dukate. Šios krepšininkės surinko po 19 naudingumo balų.

Prieš tai dvi savaites iš eilės naudingiausios žaidėjos vardas atiteko „Aisčių-LSU-Paradis“ lyderei Laurai Svarytei.

Komentarai:
to mmmmmm
o tai ko tu tikiesi kai zaidzia stipri komanda pries silpna,kazkas gi turi imesti daug tu tasku.. ar jei losi pries silpna komanda tai geda daugiau nei 10tsk mest? jei ne tu tai kitas dvaca ipurtys..
2014-10-22
-5
Atsakyti
mmmmmm
o prie ko cia pikciute? kad jos ir lietuvoj jau neber,o jus vis prisimenat.Teisingai pasakyta, kai zaidzia lygevertes komandos kazkaip tu aukstu naudingumo balu nematyti, o kai tik stipresne su silpnesne...iskart pasipila zvaigzdziu valanda....
2014-10-22
+1
Atsakyti
to to muse
kad cia pana rasineja.. nors m+m siais laikais nebestebina..
2014-10-22
-3
Atsakyti
to muse
Visi zinom kad esi isimylejes Pikciute ;) Bet gal baik zeminti kitas geresnes aukstauges.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-22
-5
Atsakyti
vot ir pasirodė svarytės naudingumas, kai tik sužaidė su stipresne komanda ir nebeliko jos.....išlindo kita kuri vėl daug silpnesnės komandos dėka tapo naudingiausia.... ir taip ratu.....
2014-10-22
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.