Klaipėdos „Neptūnas“ ir krepšininkas Irmantas Milišauskas, abiejų šalių susitarimu, nutraukė sutartį, kuri galiojo iki šio sezono pabaigos. Jo grįžimo į aikštelę komanda laukė daugiau kaip metus, bet dėl gydytojų verdikto krepšininkui galima sportuoti tik aiškiai mažesniu fiziniu krūviu.

Prieš praėjusį sezoną į „Neptūno“ komandą atvykęs Milišauskas 2005-2006 m. sezono pradžioje sužaidė 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 6 taškus. Vėliau krepšininkas patyrė kojos traumą, kurios reabilitacija tęsiasi iki šiol. Šį sezoną krepšininkas dar nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Buvo laukiama gydytojų sprendimo dėl Milišausko likimo. Paaiškėjo, kad krepšininkas jau gali grįžti į krepšinio aikštelę, bet jam reikia riboti fizinius krūvius. Todėl abi šalys sutarė, kad galiojanti sutartis yra nutraukiama.

Komentarai:
to LB33: Todėl, kad aš iš daugelių žmonių tai esu girdėjęs. Kad jam liepia nuvažiuot į kokią terapiją, tai jeigu jam nepriminsi, jis niekur nevažiuos, nerodė jis noro pasveikti ir vėl žaisti, o noras gyjant po sunkios traumos yra labai svarbus.
2007-01-18
+7
Atsakyti
Nu as manau jei zmogui prastai su sveikata buvo tai galejo ar anksciau sakyt kad negali tokiu kruviu uzsikraut, bet kad antra sezona sedejo ir tik ziurejo tai gal ir gerai kad nutrauke.
2007-01-18
+4
Atsakyti
Jun1or Kodel taip apie Milisauska?
2007-01-18
-5
Atsakyti
Jeigu šis "žaidėjas" būtų norėjęs - jis būtų pasveikęs. Tinginys kokių reta. Buvo įpratęs, kad už jį viskuo kiti rūpintūsi, pagaliua nutraukė su šiuo lodariu sutartį, gal vietoje jo atvyks koks pastiprinimas.
2007-01-18
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.