Virginijus Šeškus vis labiau pasitiki komandos legionieriais
Virginijus Šeškus vis labiau pasitiki komandos legionieriais
Nuotr. Fotodiena.lt
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos treneris Virginijus Šeškus pamažu keičia savo poziciją legionierių atžvilgiu. Tai ima aiškėti po Europos taurės mačo Volgograde. Vilniečiai išvykoje 77:63 įveikė vietos „Krasnyj Oktiabr“ komandą, o aikštėje kur kas daugiau laiko nei įprastai praleido ir Billy Baronas, ir Kirilas Natiažka.

„Manau, svarbiausia pergalės priežastis, kaip ir rungtynėse su „Neptūnu“, buvo gynyba. Praleidome 63 taškus. Dėl vieno žmogaus rizikavome ir jis 21 tašką pelnė (Marcusas Cousinas – red. past.), gal šiek tiek nepasiteisino. Bet, žiūrint iš kitos pusės, geriau, kai vienas įmeta 20 taškų, o kiti – atjungti“, – interneto svetainė Lrytas.lt cituoja Šeškų.

„Pirmojoje pusėje strigo puolimas šiek tiek, antrojoje rungtynių dalyje, tritaškius pataikius Adui Juškevičiui ir Mike'ui Moseriui, iškart rankos atsirišo ir gynyboje. Esu labai patenkintas. Ir Kirilui Natiažkai šiandien labai gerai ėjosi“, – po rungtynių treneris pagyrė ir iki tol dažniausiai kritikos sulaukdavusį ukrainietį.

Natiažka Volgograde žaidė 14 min, per kurias pelnė 7 taškus ir atkovojo 4 kamuolius.

Tuo metu naujasis „Krasnyj Oktiabr“ treneris Dirkas Bauermannas aiškino, jog dar nespėjo priprasti prie naujojo kolektyvo.

„Mums reikia laiko, kad galėtume pradėti lygiai kovoti su tokiomis komandomis kaip „Lietuvos rytas“ ir netgi įveikti jas. Tai yra labai sudėtingas procesas – sukurti komandą, tačiau reikalai tikrai pagerės“, – dėstė vokietis.

Komentarai:
ArturasRytas gal ir nera prasta komanda.Bet reik pirma sau nemeluot,aisku sezono gale bus aisku.Bent jau man LRyto fanui aisku,per paskutinius 10 metu,tai viena is blogiausiu komandu.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


O man atrodo kaip tik pagaliau surinko šviežius žaidėjus kurie nori kažką įrodyti. Praeitais metais buvo tokie kurie atrodo stiprūs bet nežaisdavo iš visų jėgų, nekovojo. O va dabar gražu žiūrėti net į Natyažka ar tą Billy Baron kurie stengiasi parodyti ir įrodyti treneriui, kad bereikalo juos laikė ant suolo. Aplamai daug energingų žaidėjų komandoje. Gal kažkas nesigauna, gal nėra tiek daug derinių, bet gražu tikrai žiūrėti kai matai pastangas.

Dėl Žalgirio tai aplamai skamba keistai... Laimėjo ant dviejų taškų ir pasikėlimas nežmoniškas. Bus dar pergalių tiek pas Neptūną, tiek pas Žalgirį, tiek pas LRytą.
2014-10-30
Atsakyti
Arturas
Rytas gal ir nera prasta komanda.Bet reik pirma sau nemeluot,aisku sezono gale bus aisku.Bent jau man LRyto fanui aisku,per paskutinius 10 metu,tai viena is blogiausiu komandu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-30
+1
Atsakyti
to portorikas
o jei milakniui tada nebutu pakrite trajakai, tai zalgiris butu gaves malku ir dabar klaustum kokio lygio tada zalgiris?

cia juk niekas nieko nereiskia, rytas zalgiris atskira kova vyksta nepaisant nieko.

o rytas nera prasta komanda kaip tau vakar pasirode, tai tiesiog vienas dalykas, kad prisimete prie varzovu ir zaide tokiu pat stiliumi
2014-10-30
+14
Atsakyti
PortorikasPirma karta si sezona maciau Ryto varzybas. Krasny Oktiabr tai vpse idiotu komanda, po viena visi lose, jokios minties puolime nebuvo ir mano akimis zvelgiant Rytas juos ant 30 turejo imt. Bet kas juokingiausia, kad ir to paties Ryto zaidimas ne ka geresnis. Kiek ataku is eiles bega viena komanda, praranda kamuoli skuba i puolima praranda ir taip laksto kaip idiotai pirmyn atgal. Dabar man kyla dar didesnis klausimas kaip Zali ryto nesutarse dar didesniu skirtuma. Jeigu ne pakrite trajakai Rytui antroje puseje tai ir butu kapojesi lygiai vienas su kitu. Puolime visiskai nera jokios minties, tie patys trys deriniai arba klaidinantis judesys ir meta trajaka tragedija visiska grynai NBA run n gun stiliaus puolimas. Rytas ne prienai tikrai neuzteks tokio zaidimo kad pasiekti ka nors :D


Tai akd zalgiris irgi nieko ispudingo sudetyje, vien jaunimas ir keli veteranai su nba zvaigzde priesaky, tai tokia sudetis negali triuskinti ryto, dziaukis kad tik 1 ar 2 taskais laimejo po super grazios ir atkaklios kovos
2014-10-30
+11
Atsakyti
Portorikas
Pirma karta si sezona maciau Ryto varzybas. Krasny Oktiabr tai vpse idiotu komanda, po viena visi lose, jokios minties puolime nebuvo ir mano akimis zvelgiant Rytas juos ant 30 turejo imt. Bet kas juokingiausia, kad ir to paties Ryto zaidimas ne ka geresnis. Kiek ataku is eiles bega viena komanda, praranda kamuoli skuba i puolima praranda ir taip laksto kaip idiotai pirmyn atgal. Dabar man kyla dar didesnis klausimas kaip Zali ryto nesutarse dar didesniu skirtuma. Jeigu ne pakrite trajakai Rytui antroje puseje tai ir butu kapojesi lygiai vienas su kitu. Puolime visiskai nera jokios minties, tie patys trys deriniai arba klaidinantis judesys ir meta trajaka tragedija visiska grynai NBA run n gun stiliaus puolimas. Rytas ne prienai tikrai neuzteks tokio zaidimo kad pasiekti ka nors :D
2014-10-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.