NBA pardavė LeBrono Jameso marškinėlius iš pirmųjų sezono rungtynių
NBA pardavė LeBrono Jameso marškinėlius iš pirmųjų sezono rungtynių
Nuotr. AP – Scanpix
Marškinėliai, kuriuos LeBronas Jamesas vilkėjo per pirmąsias šio sezono rungtynes, parduoti akcione už 50,040 JAV dolerių (apie 137 tūkst. litų). Aukcioną organizavo NBA lyga.

Jamesas Klivlando „Cavaliers“ marškinėlius vilkėjo spalio 30 dieną, kai jo klubas rungtyniavo su Niujorko „Knicks“.

Aukcione taip pat buvo parduoti Kyrie Irvingo (5761 doleris) ir Kevino Love'o (2595 doleriai) marškinėliai.

Paskutinį kartą NBA Jameso marškinėliai pardavė po praėjusių metų NBA finalo, kai marškinėliai iš pirmųjų finalo rungtynių buvo nupirkti už 50,020 JAV dolerių.

Komentarai:
Donce3000LMbacktai tokiems vaikams kaip jus ir LBJ (kuris bent laimedamas tik MVP gali pasijausti ale Dievas, geriausias visu laiku krepsininkas) ir yra svarbus tokie apdovanojimai. O kai ateina NBA finalai, rimtos komandos tai reikia verkt ant suoliuko atsisedus nes yra bejegiai kazka padaryt aiksteleje :D Eikit geriau paziurekit jo nauja Signature move kur per raumeni sau dauzo gal apsiraminsti, o kas klykia kad Kobe, KD ir MJ blogesni uz LBJ tai tik dar karta parodo kad nesusigaudo krepsinyje. Jauciu dauguma isvis net nera MJ gyvai mate ar ne jaunuoliai? Vien ka MJ darydavo 40 metu po 3-4 sezonu pertraukos paziurekit. Jauciu tokiu metu LBJ senai bus baiges karjera.


Ir kam tu lygini juos? as tik viena galiu pasakyt,mj lb jau nuskilo,todel ir tu titulu prisirinko kruva,turejo puikius pagalbininkus,pipenas,grantas,keras,harperis,rodmonas.. su kobe situacija ta pati,sakas,gasolis,odomas,fisheris galiu pasakyt tik tiek kad vienas lauke ne karys ir ant kiek tu geras busi 1 nu max 2 ziedai,lbj i heat salia boshas su wada stai ir pasirode ziedukai... o kiek dar puikiu krepsininku like be ziedu nors yra sloves muziejuje?
2014-11-21
Atsakyti
tai tokiems vaikams kaip jus ir LBJ (kuris bent laimedamas tik MVP gali pasijausti ale Dievas, geriausias visu laiku krepsininkas) ir yra svarbus tokie apdovanojimai. O kai ateina NBA finalai, rimtos komandos tai reikia verkt ant suoliuko atsisedus nes yra bejegiai kazka padaryt aiksteleje :D Eikit geriau paziurekit jo nauja Signature move kur per raumeni sau dauzo gal apsiraminsti, o kas klykia kad Kobe, KD ir MJ blogesni uz LBJ tai tik dar karta parodo kad nesusigaudo krepsinyje. Jauciu dauguma isvis net nera MJ gyvai mate ar ne jaunuoliai? Vien ka MJ darydavo 40 metu po 3-4 sezonu pertraukos paziurekit. Jauciu tokiu metu LBJ senai bus baiges karjera.
2014-11-21
+10
Atsakyti
Nemėgsta žmonės LeBrono, neidomus jis mat, išreklamuotas, bet vistiek komentuoja argi ne graudu :D tai kam komentuojat jei toks neidomus ir prastas... :D sau vaikai prieštaraujat nesuvogdami to :D O kas dėl naujienos, įdomus tokie didžiuliai skirtumai tarp Lbj,Kyrie ir Love.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-21
-21
Atsakyti
to luarn
neatrasinek tu jam, ar matai, kad jis pievas raso?
2014-11-21
Atsakyti
BRO
Donce3000LMbacknebenardykit vaikai tam Lebronui i rudaja :D Nu nieko, tuoj prasides visokie macai su 76ers ir kitokiais noname'ais, gales pasidraskyt Karaliene, padeliot per galvas, susirinkt grazius skaiciukus, o jus Euforijoje pabuti ale "Best Of All Time Strikes Again", pasiims niekam nereiksminga RS MVP - ateis PO prapils kokiems Bulls ar Wizardsams, nu jeigu fuksas atsitiks iseis iki Finalu - susitiks su rimta West komanda, tai vel gales 7min likus verkt ant atsarginiu ir vel po keliu metu pradings su kokiu "Decision 2 going to L.A." :D


1. Kaip MVP gali būti nereikšmingas?

2. Kaip išeiti į NBA finalą "per fuksą"?
2014-11-21
+2
Atsakyti
BRO
Donce3000LMbackpasiims niekam nereiksminga RS MVP ,nu jeigu fuksas atsitiks iseis iki Finalu


:D
2014-11-21
-7
Atsakyti
Anonimas
Jordanams, kobem melams durantams toli iki Lebrono kaip zalgiriui iki final4 eurolygoj
2014-11-21
+2
Atsakyti
Ai ble tylek jau net Popovicius tokius kaip tu atvirai lazdavoja.

O seip kaina tai nelogiska, nieko labai ipatingo juk nera is tu marskineliu, jeigu butu apskritai pirmu rungtyniu suprasciau. O dabar jis Cavs jau zaides, sezonas ikstikruju niekuo nesiskiria nuo kitu. Tikrai nemanau kad is tos maikutes pirkejas pasidarys pinigu.
2014-11-21
+24
Atsakyti
nebenardykit vaikai tam Lebronui i rudaja :D Nu nieko, tuoj prasides visokie macai su 76ers ir kitokiais noname'ais, gales pasidraskyt Karaliene, padeliot per galvas, susirinkt grazius skaiciukus, o jus Euforijoje pabuti ale "Best Of All Time Strikes Again", pasiims niekam nereiksminga RS MVP - ateis PO prapils kokiems Bulls ar Wizardsams, nu jeigu fuksas atsitiks iseis iki Finalu - susitiks su rimta West komanda, tai vel gales 7min likus verkt ant atsarginiu ir vel po keliu metu pradings su kokiu "Decision 2 going to L.A." :D
2014-11-21
-9
Atsakyti
donce molis
uz tokia suma galima prakalt, o jis bl sako , kad uzdika jai kas duotu neimtu, nu molis konkretus
2014-11-21
+15
Atsakyti
Sepas
As nusipirkau labai patogus marskiniai..
2014-11-21
-9
Atsakyti
leninas
Koks skirtumas kas kiek sumokejo. Cia lietuvoje bedziai neiperka noeko kas kainuoja daugiau nei augaliniu riebalu misinio grietines gaminys, tai ir pavydi. As irgi nemokeciau bet yra kas pinigus tonomis plauna. Galop yra jau ligotu sirgaliu ir tt.... Kad jis vienas geriausiu zaideju tai jam lengva, juk nba lyga ir visa amerika jam milziniska demesi rode dar nuo vidurines laiku. Tiek demesio ir reklamos skirtum Matt Barnes tai ir tas butu tapes legenda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-21
-31
Atsakyti
Megstat jus jo ar ne,bet faktas nenugincyjamas kad vienas geriausiu krepsininku
2014-11-21
-9
Atsakyti
Ceska
o prakaito ten like dar?
2014-11-21
+18
Atsakyti
to
haters gona hate

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-21
-13
Atsakyti
kas dar gali moketi tokius milziniskus pinigus uz dviveidzio marskinelius? :D Man uz dyka duotu - net neimciau sito skuduro, puiku vakar clutch parode kai lemiamoje atakoje bande mega zvaigzde vaizduot su n driblingu ir piso lemiamoj atakoj kamuoli i Timmy koja - ot ir geresnis uz MJ :D
2014-11-21
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.