Steve`o Nasho karjeros saulėlydis „Lakers“ klube nebuvo sėkmingas – veteraną nuolat kamavo traumos
Steve`o Nasho karjeros saulėlydis „Lakers“ klube nebuvo sėkmingas – veteraną nuolat kamavo traumos
Nuotr. AFP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ klubui Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pritaikė specialią išimtį. Kadangi sezono išvakarėse nugaros traumą patyrė 40-metis veteranas Steve`as Nashas, nebegalėsiantis išbėgti ant parketo, lyga už 4,85 mln. JAV dolerių „Lakers“ leido įsigyti naują žaidėją.

Ši suma nebus skaičiuojama virš klubo algų kepurės – papildomų mokesčių lygai „Lakers“ mokėti neturės.

Jau anksčiau „Lakers“ tokią mačią malonę iš lygos gavo ir dėl sunkiai traumuoto Juliuso Randle – klubui leista įsigyti žaidėją už 1,5 mln. dolerių, kurie taip pat nebus skaičiuojami virš algų kepurės.

Dukart NBA reguliariojo sezono geriausiu krepšininku per savo karjerą pripažintas kanadietis „Lakers“ gretas papildė ir trejų metų 27 milijonų JAV dolerių vertės sutartį pasirašė 2012 metais, tačiau dėl traumų Los Andželo ekipos marškinėlius vilkėjo tik 65 susitikimuose.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse Nashas sužaidė 15 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 6,8 taško, atkovodavo po 1,9 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną Nashas „Lakers“ klube uždirbs 9,7 mln. dolerių.

Komentarai:
Anonimas
viska daro nba, kad tik lakers geriau pradetu varyti, juk visdelto tiek ju varzybu yra itraukta i espn ir tnt nacionalines transliacijas, aisku vien del kobes :))
2014-11-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.