„Crvena Zvezda“ treneris tikisi sirgalių palaikymo
„Crvena Zvezda“ treneris tikisi sirgalių palaikymo
Nuotr. BasketNews.lt/M.Gailiūnas
Dėl vietos Eurolygos „Top 16“ etape kovojantys Klaipėdos „Neptūno“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ klubai ketvirtadienį ginklus surems „Kombank“ arenoje Belgrade. Palaikomi savų sirgalių, serbai tikisi revanšuotis už nesėkmę Klaipėdoje pirmajame rate.

Tada „Neptūnas“ serbus įveikė 83:81 ir iškovojo pirmą klubo pergalę Eurolygoje, o po to pridėjo dar dvi ir dabar turi tris pergales. Tiek pat kartų laimėjo ir „Crvena Zvezda“.

„Neptūnas“ savo žaidimu įrodė, kad pelnytai yra Eurolygos bendruomenės dalis, – mačo išvakarėse teigė „Crvena Zvezda“ treneris Dejanas Radonjičius. – Nors jie buvo laikomi autsaideriais, savo pergalėmis įrodė, kad yra kokybiška komanda.

Jie atstovauja garsiąją Lietuvos krepšinio mokyklą, kuri remiasi puikiais metikais. Todėl mes turėsime gintis iš visų jėgų.

Tikimės, kad arena bus dar kartą aklinai užpildyta ir žiūrovai toliau bus karštai palaikys.“

Per pirmas trejas rungtynes „Kombank“ arenoje vidutiniškai rinkdavosi po 17,128 žiūrovus.

Po šešių turų Belgrado ir Klaipėdos klubai Eurolygos D grupėje dalijasi 2-4 vietas.

Komentarai:
Lukas
man labai idomu ka pasakytu betromeu, kazkada sake, kad lt krepsinis silpneja ir nebeatitinka eurolygos lygio, bet kazkaip neptunas abi ispanu komandas namie pasieme ir dar turkus laisvai gali pasiimt
2014-11-26
+2
Atsakyti
to adf
eurocup dar silpniau atrodo, nekalbant apie lkl, kur nera esmes draskytis,eurolyga pagrindinis turnyras kur ssavo jega rodyt reikia
2014-11-26
-6
Atsakyti
adf
Siais metais Euroleague labai silpnai atrodo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-26
-1
Atsakyti
labai norėtųsi Neptūno pergalės, bet tikrai labai maža tikimybė, kad atsilaikys ir atsilaikys ne prieš CZ žaidimą, o būtent prieš tribūtnų monstrišką spaudimą.
2014-11-26
-4
Atsakyti
O man atrodo kaip tik atvirkščiai. Manau žaidėjai žino kainą rungtynių, tad bus karas. :)
2014-11-26
-5
Atsakyti
Siaip man jau dabar gaila Neptuno, kad jiem teks toki pragara atlaikyt, bus jiems pirmas kartas zaidziant pries tokia minia isprotejusiu sirgaliu. Galbut ir ant kokiu 30 pasikraus bet tokios rungtynes tikrai labai grudina ir jie kazko pozytivaus is to pasiims.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-26
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.