Willas Cherry pirmosiose rungtynėse Eurolygoje nepasižymėjo
Willas Cherry pirmosiose rungtynėse Eurolygoje nepasižymėjo
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Pirmasis blynas Eurolygoje Willui Cherry prisvilo. Dukart aikštėje epizodiškai pasirodęs įžaidėjas prametė 3 metimus, dukart suklydo ir surinko -6 naudingumo balus.

Po mačo jis teigė, kad gavo per mažai žaidimo laiko, kad kažką pademonstruotų.

– Willai, ar tikėjotės, kad pirmosios rungtynės Eurolygoje bus tokios dramatiškos? – „BasketNews.lt“ paklausė Cherry.
– Tai buvo puikios rungtynės. Žiūrovai buvo nuostabūs, man labai patiko atmosfera. 

– Kaip įvertintumėte savo asmeninį pasirodymą?
– Negavau progos kažką padaryti, todėl negaliu to net įvertinti. Buvau išleidžiamas ir greitai pakeičiamas. Reikėtų klausti trenerio, kaip jis vertina mano žaidimą.

– Rungtynės buvo itin banguotos. Kas „Žalgiriui“ nutiko antroje mačo dalyje?
– Manau, mes nustojome kalbėtis tarpusavyje varžovams statant užtvaras. Jie pradėjo mesti laisvus metimus ir įgijo pasitikėjimo. Kai pirmavome, reikėjo juos pribaigti, bet leidome pajusti pasitikėjimą ir jie pradėjo pataikyti. Jie pataikydavo netgi sudėtingus metimus. Jeigu tokiai komandai leidi pajusti pasitikėjimą savimi, ji greitai susikuria pranašumą. Bet mes susikaupėme, nebeleidome jiems mesti lengvų metimų, sugrįžome į rungtynes ir laimėjome.

– Ką galite pasakyti apie paskutinį Andersono metimą?
– Tai buvo tikėta. Visi arenoje žinojo, kam atiteks kamuolys. Mūsų puolimas pastatytas per jį. Jis puikiai sužaidė, pašokdino gynėją ir išprovokavo pražangą. Bet svarbiausia, kad jis turėjo šaltus nervus pataikyti baudą po minutės pertraukėlės. Tai lėmė mūsų pergalę.

Visas interviu:

http://www.youtube.com/watch?v=8x3jkQsZjGM

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://www.youtube.com/watch?v=i_zzJeP-rRo

 

Komentarai:
superFANAS tj matau geras daunas esi su tokias savo komentarais :)
2014-12-20
+7
Atsakyti
siaubingai suzaide.. gynyba jo stiprioji puse? kiek buvo iejes tiek jo dengiamasis praeidavo ji be pastangu.. suprantu kad puolime gali but kad nezino dar deriniu , neisipaises i zaidima uz tai prastai suzaide, bet gynyboj turetu zaist nepasaitant nieko. manau labai prastas pirkinys ir klaida padare zalgiris, nu bet gal cia tik pirmos varzybos ir isivaziuos kaipnors
2014-12-20
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.