Andersonas Varejao šį sezoną aikštėje nebepasirodys
Andersonas Varejao šį sezoną aikštėje nebepasirodys
Nuotr. AFP – Scanpix
Vienam pagrindinių Klivlando „Cavaliers“ komandos žaidėjui Andersonui Varejao šis sezonas baigtas.

Antradienio mače su Minesotos „Timberwolves“ ekipa susižeidusiam 32-ejų metų 211 cm ūgio krepšininkui diagnozuotas Achilo sausgyslės plyšimas.

Brazilui artimiausiu metu turėtų būti atlikta operacija, po kurios paaiškės reabilitacijos planas bei kuriam laikui Varejao bus priverstas atitrūkti nuo krepšinio.

Spėjama, kad tokia netektis „Cavaliers“ klubo vadovus gali pastūmėti imtis derybų dėl mainų.

Pasak ESPN, pirmaisiais Klivlando komandos „taikiniais“ gali taip Denverio „Nuggets“ krepšininkas Timofejus Mozgovas ir Memfio „Grizzlies“ žaidėjas Kostas Koufosas. Šiais puolėjais „Cavaliers“ domėjosi praėjusį tarpsezonį.

Varejao šį sezoną sužaidė 26 rungtynes, iš kurių visas pradėjo starto penkete. „Centras“ per mačą vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 24,5 minutės, pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Sigurdas
Slykstus zaidejas, pastoviai baudos aikstelej alkunes pagalandes iesko kam i pasirdzius uzvaziuot...tokia protingesne siek tiek talentingesne ir pavojingesne hansborough versija...Vienok del traumos kaip sportininko visvien gaila...
2014-12-26
-1
Atsakyti
Anonimas
Vareajo vienas mano megstamiausiu zaideju. Labai Gaila :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-25
-2
Atsakyti
Kiek pamenu Cavs turi teises į Sasha Kauna, bet kažin ar imtų, o beje jis tikriausiai ne tik traumuotas, bet ir netraukiantis NBA lygio.
2014-12-25
-13
Atsakyti
Siaip Cavs ims koki nors zaideja siuo metu nezaidzianti arba liks su tuom, ka dabar beturi. Nes kad kazka geresnio gautu, tektu kazka geresnio atiduoti... Waiters siuo metu pretenduoja i geriausia 6 zaidejo titula. Irvinga irgi nekeis. O kiti zaidejai beverciai, kad kazka gero mainais gautu.
2014-12-25
-6
Atsakyti
TDaY
Labai geras žaidėjas, tik ne visiems mažvaikiams tai suprasti! Vienas heriausiu lygos rebounderiu, juodadarbis. Visoms komandoms butu naudingas. JV dar daug kartu i kelnes prisikt reikes, kol pasieks tiek kiek Varejao
2014-12-25
+2
Atsakyti
ekspertas
Eurelijus Zukauskas girdejau be komandos
2014-12-25
-1
Atsakyti
Reikėjo jį dar prieš porą metelių keisti, kai dar rodė gerus rezultatus. Traumų maišas sugebantis 30 rungtynių per sezoną sužaisti už 10mil., daugiau nieko.
2014-12-25
+6
Atsakyti
zirnisaj, kazkaip pamirsau, pas Boban biski ne taip greitai galva veikia ir galunes letokai valdosi.. Turbut gautusi, kaip Sofoklis kazkuriais metais NBA vasaros lygoje nepatempe studentu zaidimo tempu ir grizo tuscias, o cia pas mus jis gali buti vienas is geresniu, kai paletintai viskas vyksta


Manau pasirodytų ne blogiau nei Thabeetas, o tai nieko gero..

Vienažindysman tas senas brazilas apskritai neneša NBA lygio


Neša kuo puikiausiai. Jis yra vienas geriausių juodadarbių lygoj, gal tik Chrisas Andersenas gali su juo lygintis. Juodadarbiai tai tokio tipo žaidėjai kaip Amundsonas, Kenyonas Martinas, Dalambertas, Darrel Arthur, Thomas Robinson, Nick Collison, Regie Evans ir pn. Tai dažniausiai būna aukštaūgiai PF-C ariantys po krepšiu.
2014-12-25
-6
Atsakyti
man tas senas brazilas apskritai neneša NBA lygio
2014-12-25
+9
Atsakyti
ZerOn1JV į CAVS


Butu smagu matyt su lebronu valancioka :D
2014-12-25
-1
Atsakyti
aj, kazkaip pamirsau, pas Boban biski ne taip greitai galva veikia ir galunes letokai valdosi.. Turbut gautusi, kaip Sofoklis kazkuriais metais NBA vasaros lygoje nepatempe studentu zaidimo tempu ir grizo tuscias, o cia pas mus jis gali buti vienas is geresniu, kai paletintai viskas vyksta
2014-12-25
-4
Atsakyti
zirnisDzekesasTegul ima naudingiausią Eurolygos žaidėją :)) kas ten žino, gal neprapultų ten, tik kad baisiai lėtas NBA krepšiniui.misteri no defence, no rebound, no points Kristic?


Apie Bobaną kalba, bet jam NBA netinka visiškai
2014-12-25
+3
Atsakyti
DzekesasTegul ima naudingiausią Eurolygos žaidėją :)) kas ten žino, gal neprapultų ten, tik kad baisiai lėtas NBA krepšiniui.


misteri no defence, no rebound, no points Kristic?
2014-12-25
+10
Atsakyti
Tegul ima naudingiausią Eurolygos žaidėją :)) kas ten žino, gal neprapultų ten, tik kad baisiai lėtas NBA krepšiniui.
2014-12-25
-1
Atsakyti
ragai Cavsam, iskrito vienintelis tikras ir normalus centras. reiks imt kazka is siuo metu nezaidzianciu - tipo O'Neal ar Okafor, nes kitaip reikia mainyt kazka, o ner ka pasiulyt. Grizz Koufoso tikrai neatiduos, nes patys liks su 1 centru.
2014-12-25
Atsakyti
Ydomu ka cia sumastis dabar Cavs. Gal yra ziniu kokius zaidejus zada keist?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-25
-12
Atsakyti
JV į CAVS
2014-12-25
+5
Atsakyti
dblD
seniai cavsams reikia padoresnio centro, man tas brazilas nelimpa prie cavs siuometinio zaidimo.
2014-12-25
-3
Atsakyti
D
D-Mo i cavsus mainais, jau sklinda kalbos tarp NBA rumoru :))
2014-12-25
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.