CSKA krepšininkai namų rungtynes žais naujoje arenoje
CSKA krepšininkai namų rungtynes žais naujoje arenoje
Nuotr. RIA Novosti – Scanpix
Kitą sezoną Maskvos CSKA turės naujus namus. Legendinė Rusijos ekipa varžovus priiminės 13 tūkstančių sirgalių talpinsiančioje Maskvos „Legendų arenoje“.

Šiuo metu CSKA rungtyniauja Aleksandro Gomelskio vardu pavadintuose ir 5,5 tūkst. žiūrovų talpinčiuose universaliuose sporto rūmuose, kurie buvo pastatyti 1979 metais ruošiantis 1980 metų Maskvos olimpinėms žaidynėms.

Pasak Maskvos klubo prezidento Andrėjaus Vatutino, naujoji arena stebins savo modernumu ir bus pasirengusi priiminėti ne tik Eurolygos, bet ir NBA bei Europos ar pasaulio čempionatų rungtynes.

Komentarai:
Reikalavimo Eurolygoje žaisti 15 000 arenoje nėra, bet pagal mane yra reikalavimas A licencijai žaisti 10 000 arenoje
2015-01-26
+6
Atsakyti
arturas97AtomKeista, nes 5,5 tukstanciu ziurovu nesurenka tai kaip surinks 13k?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltpritariu, zaisdavo apytustej arenok su 5k+sirgaliai ju labai ramus, bet manau siemet cska ims taure eurolygos ir gal pasikeis kas nors, prades eiti?Nors is kitos puses final four zaisdavo daznai, bet neikas nesikeicia, jei neklystu net krasnodaro fanai geresni uz cska


rusai pinigu neturi ant kases
2015-01-23
-1
Atsakyti
Anonimasnera eurolygoj jau reikalavimo 15k arenoj zaisti?


jei butu toks reikalavimas, tai eurolygoje max 5-7 komandos ziastu :D
2015-01-23
-6
Atsakyti
AtomKeista, nes 5,5 tukstanciu ziurovu nesurenka tai kaip surinks 13k?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


pritariu, zaisdavo apytustej arenok su 5k+sirgaliai ju labai ramus, bet manau siemet cska ims taure eurolygos ir gal pasikeis kas nors, prades eiti?Nors is kitos puses final four zaisdavo daznai, bet neikas nesikeicia, jei neklystu net krasnodaro fanai geresni uz cska
2015-01-23
Atsakyti
Anonimas
nera eurolygoj jau reikalavimo 15k arenoj zaisti?
2015-01-23
+1
Atsakyti
Atom
Keista, nes 5,5 tukstanciu ziurovu nesurenka tai kaip surinks 13k?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.