Šarlotės „Hornets“ krepšininkai apgynė savo tvirtovę
Šarlotės „Hornets“ krepšininkai apgynė savo tvirtovę
Nuotr. AP – Scanpix
Ketvirtojo kėlinio pabaigoje į priekį šovusi Šarlotės „Hornets“ (19-26) komanda Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) įsirašė nelengvą pergalę.

Steve'o Cliffordo auklėtiniai savo aikštėje 76:71 (16:23, 20:14, 21:17, 19:17) įrodė pranašumą prieš Rytų konferencijos autsaiderę – Niujorko „Knicks“ (8-37) ekipą ir pasiekė devintąją pergalę per paskutines 11 rungtynių.

Likus žaisti kiek daugiau nei pustrečios minutės, iš toli pataikęs Timas Hardaway panaikino „Knicks“ minimalų deficitą ir išlygino rezultatą (69:69). 

Tačiau neilgam – Brianas Robertas ir Alas Jeffersonas surinko keturis „Hornets“ taškus iš eilės bei prasidėjus paskutinei rungtynių minutei aikštės šeimininkai turėjo keturių taškų persvarą (73:69).

Pražangą išprovokavęs Lance'as Thomasas dviem taikliais baudų metimais sumažino perpus svečių atsilikimą (73:71) ir „Knicks“ ėmėsi pražangų taktikos. 

Neleistinai sustabdytas Jeffersonas pataikė vieną baudą iš dviejų, tačiau tuo Niujorko klubo krepšininkai nesugebėjo – kitoje aikštės pusėje iš pradžių Timas Hardaway prametė iš toli, o po to Cole'as Aldrichas suklydo ir iniciatyva priklausė Šarlotės klubui.

Prie baudų metimų linijos stojęs Geraldas Hendersonas neklydo ir įtvirtino „Hornets“ pergalę (76:71).

„Hornets“: Brianas Robertsas 17, Geraldas Hendersonas 14, Michaelas Kiddas Gilchristas 10, Alas Jeffersonas 9 (7 blk.), Cody Zelleris 8.

„Knicks“: Timas Hardaway 25, Lance'as Thomasas 16 (8 atk. kam.), Langstonas Galloway 11, Louisas Amundsonas 7 (8 atk. kam.).

Komentarai:
zoro
nepamenu kada buvau mates tokias prastas rungtynes.
2015-01-26
Atsakyti
bee
slykstokas rezultatas
2015-01-25
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.