NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse daugiausiai atstovų turės Atlantos „Hawks“ ekipa
NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse daugiausiai atstovų turės Atlantos „Hawks“ ekipa
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Paskelbti NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių atsarginiai krepšininkai, kurie kartu su jau anksčiau paaiškėjusiais startinių penketų žaidėjais dalyvaus pagrindiniame „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginyje Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje vasario 15-ąją.

Tarp Rytų komandos atsarginių žaidėjų pateko net 3 konferencijoje užtikrintai pirmaujančios Atlantos „Hawks“ žaidėjai – Alas Horfordas, Paulas Millsapas ir Jeffas Teague.

Paskutinį kartą Atlantos ekipa tris atstovus „Visų žvaigdžių“ rungtynėse turėjo prieš 35 metus. Priminsime, jog šiemet Rytų komandai vadovaus „Hawks“ strategas Mike‘as Budenholzeris.

Į klubų trenerių išrinktų atsarginių žaidėjų sąrašą Rytų konferencijoje taip pat pateko Majamio „Heat“ žaidėjai Chrisas Boshas ir Dwyane‘as Wade‘as, Klivlando „Cavaliers“ įžaidėjas Kyrie Irvingas ir Čikagos „Bulls“ gynėjas Jimmy Butleris, kuriam tai bus pirmosios „Visų žvaigdžių“ rungtynės karjeroje.

Vakarų komandai vadovausiantis „Golden State Warriors“ strategas Steve‘as Kerras ant atsarginių suolelio turės šiame renginyje debiutuosiantį savo auklėtinį Klay Thompsoną, San Antonijaus „Spurs“ veteraną Timą Duncaną, Portlando „Trail Blazers“ lyderį LaMarcusą Aldridge‘ą, Hjustono „Rockets“ gynėją Jamesą Hardeną, Los Andželo „Clippers“ įžaidėją Chrisą Paulą bei Oklahomos „Thunder“ narius Keviną Durantą ir Russelą Westbrooką.

Žinant tai, jog „Visų žvaigdžių“ rungtynėse dėl traumos tikrai negalės rungtyniauti į startinį Vakarų komandos penketą išrinktas Kobe Bryantas, šanso nepraranda ir kvietimo dar nesulaukę šios konferencijos kanditai, tarp kurių – tokie žaidėjai kaip Damianas Lillardas, Mike‘as Conley, Goranas Dragičius, Ericas Bledsoe, Dirkas Nowitzki, Monta Ellisas ar DeMarcusas Cousinsas.

Galutinės „Visų žvaigdžių“ rungtynių sudėtys

Rytų komanda

Starto penketas: LeBronas Jamesas, Pau Gasolis, Carmelo Anthony, Johnas Wallas, Kyle‘as Lowry.

Atsarginiai žaidėjai: Chrisas Boshas, Dwyane‘as Wade‘as, Jeffas Teague, Paulas Millsapas, Alas Horfordas, Jimmy Butleris, Kyrie Irvingas.

Vakarų komanda

Starto penketas: Stephenas Curry, Kobe Bryantas, Anthony Davisas, Blake‘as Griffinas, Marcas Gasolis.

Atsarginiai žaidėjai: Timas Duncanas, LaMarcusas Aldridge‘as, Kevinas Durantas, Russelas Westbrookas, Jamesas Hardenas, Chrisas Paulas, Klay Thompsonas.

Komentarai:
Young BloodGuns_UpNiekam tikes reiskinys,kurio rimti krepšininkai nevertina..Ka ten "tarp geriausiu" veikia Kobe su Anthony tik sirgaliai balsuojantys težino, o va kaip pateisinti Wade ir Bosh patekima?? vien del zinomumo ir praeities nuopelnu/dideliu kontraktu paimti.Daug kas palaikys mane kvailiu, bet mano galva Korveris labiau nusipelno vietos nei Irving.Vakaruose, tai Ch. Paul vietoje Lillard noretusi matyti. O del Duncan, tai jis vienintelis is visu pagrindiniu Spurs zaideju salyginai be traumu sia sezono dali atzaide ir Spurs i stipriausiuju astuntuka nuvede. Cousins kesinasi i jo vieta, bet deretu nors komanda(Kings) is dugno istraukti..Negrazu juoktis, bet sypsena kelia K.Love "pasiekimas" net neminimas prie pretendentu, Wolwes laikais vienu geriausiu PF vadintas. Baltaodis be gynybos ir tiek.Patinka sausa statistika remtis ir šūdą malt? Bent kelias varžybas esi matęs? Žvaigždžių savaitgalis visu pirma vyksta New York'e. O dar nori pasakyt, kad Carmelis tau ne žvaigždė? Vienas sunkiausiai uždengiamų lygos krepšininkų, 2013 scoring čempas.Kad ir kaip mėgčiau Lillarda, rinktis jį vietoj CP3 yra absurdas. Blankus sezonas? :Dd kurioj vietoj? 18-10-5. Korver over Kyrie? Tas baltaodis vienas iš geriausių lygos snaiperių, bet pats metimui progos nesugeba susikurt, o dar galim pridėti jo gynyba. Kyrie - 55. Duncanas, kad ir tokio amžiaus bet reikia pripažinti, kad vis dar vertas, su savo naudingumu komandai. Bet, kad all-staruose nebus paimtas Boogie'is tai nesitikėjau, bet va dabar jis keičia Kobe. O kas labiausiai prajuokino tai žodžiai apie Majamio dvejetuką. Boshas nuo didžiojo trejeto susidarymo žaidžia geriausią sezoną ir yra vienas geriausių lygos big'ų turintis vidutinio ir tritaškio touch'ą, su kuriuo dažnai pridega riešiuką. Wade'as niekuo neatsilieka, tik vis traumos stabdo, bet dar kažkuo panašaus į flashą pabūt gali. Čia all-star game'as, žaidžia geriausi žaidėjai, komandos padėtis nėra itin svarbi, ne MVP apdovanojimai juk.


Rungtyniu esu mates daugiau nei tau metu yra manau. Bet kad ir kaip noretusi padiskutuoti, jei tau Carmelo yra vertas zaisti siemet All Stars, tai tiesiog nera daugiau ka ir pridurti. Cia rasydamas turi atsiriboti nuo simpatiju ir antipatiju...nera lengva, gal del to ir Heat dvejetuka taip "nuvertinau", bet nesuvokiu, kaip galima Carmela taip aukstinti siemet. Koks skirtumas kur vyksta...NY ar LA...faktas tas, kad tas renginys tik NBA naudingas, o ne zaidejams. Siryt ziurejau Lillardo interva...vaikis suglumes ir nuliudes del kazkokio vieno savaitgalio sou varzybu...
2015-01-31
+7
Atsakyti
Guns_UpNiekam tikes reiskinys,kurio rimti krepšininkai nevertina..Ka ten "tarp geriausiu" veikia Kobe su Anthony tik sirgaliai balsuojantys težino, o va kaip pateisinti Wade ir Bosh patekima?? vien del zinomumo ir praeities nuopelnu/dideliu kontraktu paimti.Daug kas palaikys mane kvailiu, bet mano galva Korveris labiau nusipelno vietos nei Irving.Vakaruose, tai Ch. Paul vietoje Lillard noretusi matyti. O del Duncan, tai jis vienintelis is visu pagrindiniu Spurs zaideju salyginai be traumu sia sezono dali atzaide ir Spurs i stipriausiuju astuntuka nuvede. Cousins kesinasi i jo vieta, bet deretu nors komanda(Kings) is dugno istraukti..Negrazu juoktis, bet sypsena kelia K.Love "pasiekimas" net neminimas prie pretendentu, Wolwes laikais vienu geriausiu PF vadintas. Baltaodis be gynybos ir tiek.


Patinka sausa statistika remtis ir šūdą malt? Bent kelias varžybas esi matęs? Žvaigždžių savaitgalis visu pirma vyksta New York'e. O dar nori pasakyt, kad Carmelis tau ne žvaigždė? Vienas sunkiausiai uždengiamų lygos krepšininkų, 2013 scoring čempas.

Kad ir kaip mėgčiau Lillarda, rinktis jį vietoj CP3 yra absurdas. Blankus sezonas? :Dd kurioj vietoj? 18-10-5. Korver over Kyrie? Tas baltaodis vienas iš geriausių lygos snaiperių, bet pats metimui progos nesugeba susikurt, o dar galim pridėti jo gynyba. Kyrie - 55. Duncanas, kad ir tokio amžiaus bet reikia pripažinti, kad vis dar vertas, su savo naudingumu komandai. Bet, kad all-staruose nebus paimtas Boogie'is tai nesitikėjau, bet va dabar jis keičia Kobe. O kas labiausiai prajuokino tai žodžiai apie Majamio dvejetuką. Boshas nuo didžiojo trejeto susidarymo žaidžia geriausią sezoną ir yra vienas geriausių lygos big'ų turintis vidutinio ir tritaškio touch'ą, su kuriuo dažnai pridega riešiuką. Wade'as niekuo neatsilieka, tik vis traumos stabdo, bet dar kažkuo panašaus į flashą pabūt gali. Čia all-star game'as, žaidžia geriausi žaidėjai, komandos padėtis nėra itin svarbi, ne MVP apdovanojimai juk.
2015-01-30
+1
Atsakyti
AnonimasPaul nevertas?!! Siemet tik Curry geresnis PG. Eile metu lygiu net neturejo neskainant trumpos DWILL atkarpos ar vintage DRose2011. Ir aisku Parker kaip visada underated. Apie jokius Lillard kalbu net nera. Aisku Lillard penkis kartus geresnis uz Irving (niekas neeme Jenningso uz 55pts game i all starus) bet tenka susitaikyt, nes zaidzia vakaruose, kuriuose neapsakoma G konkurencija. Gaila bet turbut tokie kaip Conley, Dragic, Monta Ellis niekada ir nepateks i si rengini.


Tiesiog renkantis tarp Paul ir Lillard atsizvelgiant i komandu pasirodyma ir paties zaidejo poveiki komandai rinkciausi Lillard. Nesakau, kad jis visa galva man atrodo geresnis. Gal prisideda tai, jog Paul sis sezonas yra blankiausias is jo keletos pastaruju, nors kas zino, gal Doc'as ji ruosia rimtoms PO varzyboms.... Pasikartosiu, tiek Paul tiek paciam Lillard sitas renginys tik sypsena kelia...
2015-01-30
+6
Atsakyti
Anonimas
Paul nevertas?!! Siemet tik Curry geresnis PG. Eile metu lygiu net neturejo neskainant trumpos DWILL atkarpos ar vintage DRose2011. Ir aisku Parker kaip visada underated. Apie jokius Lillard kalbu net nera. Aisku Lillard penkis kartus geresnis uz Irving (niekas neeme Jenningso uz 55pts game i all starus) bet tenka susitaikyt, nes zaidzia vakaruose, kuriuose neapsakoma G konkurencija. Gaila bet turbut tokie kaip Conley, Dragic, Monta Ellis niekada ir nepateks i si rengini.
2015-01-30
+3
Atsakyti
Niekam tikes reiskinys,kurio rimti krepšininkai nevertina..

Ka ten "tarp geriausiu" veikia Kobe su Anthony tik sirgaliai balsuojantys težino, o va kaip pateisinti Wade ir Bosh patekima?? vien del zinomumo ir praeities nuopelnu/dideliu kontraktu paimti.

Daug kas palaikys mane kvailiu, bet mano galva Korveris labiau nusipelno vietos nei Irving.

Vakaruose, tai Ch. Paul vietoje Lillard noretusi matyti. O del Duncan, tai jis vienintelis is visu pagrindiniu Spurs zaideju salyginai be traumu sia sezono dali atzaide ir Spurs i stipriausiuju astuntuka nuvede. Cousins kesinasi i jo vieta, bet deretu nors komanda(Kings) is dugno istraukti..

Negrazu juoktis, bet sypsena kelia K.Love "pasiekimas" net neminimas prie pretendentu, Wolwes laikais vienu geriausiu PF vadintas. Baltaodis be gynybos ir tiek.
2015-01-30
+3
Atsakyti
AbsurdasKai iš Miami Cheat į ASG patenka 2 žaidėjai, o iš Milwaukee Bucks, kurie žaidžia žymiai geriau, nepatenka nei vienas...


Jei Milvokis turėtų bent vieną žvaigždę, kodėl gi ne...
2015-01-30
+2
Atsakyti
Absurdas
Kai iš Miami Cheat į ASG patenka 2 žaidėjai, o iš Milwaukee Bucks, kurie žaidžia žymiai geriau, nepatenka nei vienas...
2015-01-30
+7
Atsakyti
Lavonams
Lavonai Jus lavonai... kokia maziuj gyvenat ? Howard, Rose ? Ju laikai senai praeityje ir nemanau, kad turi potencialo sugrizti... Howard - vidutiniokas, nusileidziantis siuo metu ir Antony Davis ir Cousin, ir Gasol irAldridge (jei pastatytumem ji i centrus) ir dar klausimas, ar NOAH nenaudingesnis komandoje. D Rose ? Sioje vietoje apskritai galiu im beveik kiekvienos komandos startini PG ir, jei nebus geresnis, tikrai nebus prastesnis. Negalima kaltinti tu debilu, kurie isrinko kobe ar Melo i startus... Jie, kaip ir ju komandos, sedi giliame sude... Visados kils klaustuku del vieno ar kito pasirinkimo, bet zmones, dabar 2015, peleniu pasakos baigesi, nesvarbu, sugadino traumos ar myzimas i kelnes... Ateitis priklauso siems vyrukams, cia isrinktiems.
2015-01-30
+1
Atsakyti
Anonimas
Atsarginiai Rytuose tikrai ne tokie jau ir žvaigždės. Vakaruose galima dvi komandas surinkti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
-1
Atsakyti
Howard, Rondo, Rose :DDD Debilai nx kasi pradekit ziureti. Grybai visi siemet o ne superstarai.
2015-01-30
-15
Atsakyti
Kazkokios silpnokos sudetis palyginus su ankstesnem kad ir 5 metu senumo
2015-01-30
-1
Atsakyti
to anonimas
O zinai kas dar juokingiau? Kad idiotai kokbrick isrenka y starta, kai budamas didziausias komandos inkaras komanda atvede y vakaru dugna, kitas ne taip juokingas, bet vistiek, Melo rytu dugno cempionas.
2015-01-30
+4
Atsakyti
Anonimas
Juokingiausia kai zmones rose pasigenda, kuris net nevertas but paminetu tarp kandidatu. Kobiukas galetu nepasisiukslint ir uzleist vieta kitam krepsininkui - Lillardui.
2015-01-30
-6
Atsakyti
gg
Aj yra :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
+2
Atsakyti
gg
Vejai net sio sezono mvp nera Harden

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
-4
Atsakyti
Kas vietoj Kobes bus?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
+2
Atsakyti
DaeQuanKažkaip trūksta Zacho Randolpho arba Mike Conley. Lillardas turėtų pakliūt be abejonės.


kai vakaruose tiek geru gyuneju, tai Conley tiesiog neliko vietos, kiti uz ji geresni ir tiek. o del Randolpho tai sutikciau. jis arba Cousinsas turejo but vietoj Duncano.
2015-01-30
-1
Atsakyti
edga888Keistos sudėtys. Nėra tokių žaidėjų kaip: Dwight Howard, Rose, Lillard, Carmelo Anthony, Rondo,Cousin...


is visu situ tik Lillardas neabejotinai turejo but paimtas. galbut dar Cousinsas galejo but vietoj senuko Timio, bet lyga cia sulindo i sikna senbuviam ir negalejo sau leist, kad is cempionu komandos nebutu ne vieno zaidejo. taip pat Paula paeme, nors nevertas siemet. o kiti tai be abejo neverti, tu gal paziurek, kaip jie losia. Rondo Dalase isvis gryba pjauna, jis net iki zvaigzdes statuso netempia. Rose su tokiu pataikymu tai Kobe Nr.2, tikrai nevertas. Howardas irgi ne kazka.
2015-01-30
-1
Atsakyti
Kažkaip trūksta Zacho Randolpho arba Mike Conley. Lillardas turėtų pakliūt be abejonės.
2015-01-30
-3
Atsakyti
edga888Vyks NewYorke o iš Knicks nei vieno žaidėjo :)) Tikrai keista kodėl Anthony nėra..


ar tu ant tiek kvailas, ar ant tiek aklas? :) taigi Melo i startini isrinktas. :)
2015-01-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.