Po mačo Gintaras Krapikas susilaukė klausimų apie Barselonoje pagerbtą Šarūną Jasikevičių
Po mačo Gintaras Krapikas susilaukė klausimų apie Barselonoje pagerbtą Šarūną Jasikevičių
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Po patirtos nesėkmės Barselonoje Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris sveikino varžovų strategą ir pripažino, kad jo krepšininkai pralaimėjo dar per pirmas dešimt minučių.

„Sveikinu trenerį Pascualį ir „Barcelona“ su pergale. Neturiu daug ką pasakyti apie rungtynes, kurias mes pralaimėjome pirmame kėlinyje. Bandėme grįžti į kovą, bet buvo labai sunku.

Jasikevičiui baigus krepšininko karjerą iškart pasakiau klubo vadovams, kad man jo reikia trenerių štabe. Džiaugiuosi, kad Šarūnas yra su mumis. Jis yra jaunas treneris turintis šviesią ateitį“, – apie prieš rungtynes Barselonoje pagerbtą Jasikevičių kalbėjo Krapikas.

„Žaidžiant prieš tokio lygio komandą išvykoje leisti jiems atitrūkti pirmajame kėlinyje yra sudėtinga situacija. Jie sėkmingai uždarė mūsų lyderius. Sunku, kai trečiajame kėlinyje atsilieki 20 taškų, reikia įdėti daug energijos siekiant skirtumą sumažinti, o galiausiai pritrūksta jėgų“, – pridėjo 8 taškus pelnęs Darius Songaila.

Komentarai:
Armis
Nesuprantu uz ka Krapika gerbia? Kad su Sabu lose? Is jo toks pats treneris kaip ir is Grigo.
2015-02-05
-1
Atsakyti
krapik tu esi gribas
2015-02-01
-5
Atsakyti
taskurisNežinau kaip jums bet man labai " patinka " Krapiko minutės pertraukėles kai parodo:) treneris nesugeba per minutę pasakyt daugiau nei 5 žodžiai:) apgailėtina--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ne tas rungtynes žiūrėjai.
2015-02-01
-7
Atsakyti
Nežinau kaip jums bet man labai " patinka " Krapiko minutės pertraukėles kai parodo:) treneris nesugeba per minutę pasakyt daugiau nei 5 žodžiai:) apgailėtina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-31
+1
Atsakyti
myvisi 3grybavo izaidejai,Lekavicius gynybujoje apskritai nulis.


jums zali tai dar gerai , ne taip blogai kaip mums ,kai mus zagina visokie nevykėliai be to dar laukia pliucha nuo musu brolių lenkų ir zinoma dar nuo belgų
2015-01-31
+2
Atsakyti
Donce_3000_GryzoMalderi, o tai manai tie zaidejai kuriuos isvardinai buvo tuo metu paimant Olimpija kazkokie super talentai ir t.t.? Jaska net Lietuvoje nebuvo laikomas kaip kazkoks i super zvaigzde isaugsianti zaideja, todel nebekliedet jeigu gali.
nulinis Jaska pries Olimpija mesdavo apie 17 tasku kibio taurej, ir 3 metus jau zaide uz Lt rinktine, 99 su Sabu ir Karnisovu 9tsk, 3,5 ast
2015-01-31
+9
Atsakyti
tai aisku, imami legionieriai, kad vietiniams zaidejams nereiktu vargti aiksteje, priedo dar ir kalte galima jiem suversti.

Dar juokiasi kiti is kinu klaunados, bet ir Zalgiri tas pats modelis jau kelinti metai, Weems, Darden, Dentmon, Anderson tie zmones, kurie zaide/zaidzia uz komanda, kai daliai lietuviu vienas vienas ir tas pats kas vyksta, ne jie yra prate pramalti suda istisa sezona, juk jiem nereikia zaisti uz Zalgiri, tai turi daryti legionas..
2015-01-31
+5
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Malderi, o tai manai tie zaidejai kuriuos isvardinai buvo tuo metu paimant Olimpija kazkokie super talentai ir t.t.? Jaska net Lietuvoje nebuvo laikomas kaip kazkoks i super zvaigzde isaugsianti zaideja, todel nebekliedet jeigu gali.
2015-01-31
-2
Atsakyti
zirnisMalderisir prie ko cia tas Kariniauskas ? Taigi niekuo neblogiau nei kiti Pg, o komanda vel nuskandino Andersono sou, ji isemus komanda atsigavo ir pradejo zaist daug geriau kai nieko nedarai, tai ir nekrenti i akis, nenesi atsakomybes.. Krapikas ir zaidejai lietuviai turi rankas, kojas Andersonui buciuoti, kad jis jis ne karta gelbejo komanda, kai jie patys suda male.. Kai tie padoresni lietuviu epizodai nebus tik epizodai, tada ir bus galima spresti, kas komanda tempia, o kas laikas nuo laiko isauna. Bet cia tokia jau lietuviu natura, jei legionierius zaidzia 7-8 rungtynes is 10 gerai, tai ji sudirbs kiekvienas blogas rungtynes, jei lietuvis tezaidzia 2-3 rungtynes gerai is 10, tai nieko negalima sakyti.
su Barca ir Pao Andersonas pataike 3 metimus is 22, taigi sitose rungtynese jis daugiausiai ir trauke komanda zemyn ;)
2015-01-31
+2
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Malderi, Zirni jus gal paprasykit BN adminu asmeniskai kad uzblokuotu visiems laikams ir neberasynetumet..

Malderi, matau isvis nesusigaudai kas cia vyksta. Prie ko cia visokie Kariniauskai, slovenu talentai ir t.t., kai su Zagadinu buvo esme, kad daug kas priklauso nuo trenerio ir jo mokejimo isnaudoti tinkamai jaunus talentus bei paruosti juos. Krapikas realiai nemoka dirbti su jaunais, ju motyvuoti, sprendimai nelogiski ir t.t. Del Kariniausko ir visokiu meiluziu tai isvis juokas ima :D Tai ka Krapikui leist: Cherry kuris tik gaves kamuoli galvoja kaip baliona ismest ar lipt i medi bei nelabai prisitaiko prie europietisko krepsinio ar Lekaviciu kuris akivaizdziai fiziskai per silpnas ir karts nuo karto prie parankesniu oponentu sulosia?

Zirni - jeigu nesidomi krepsiniu tai bent nevaidink kazkokio eksperto. Del tu legionieriu visur taip yra - jeigu nesulosia vienu rungtyniu is 10 tai ir linčiuos juos ir nesvarbu tai Lietuva, Islandija ar Ispanija. Tam ir perkami legionieriai kad butu lyderiai ir komandas temptu kiekvienose rungtynese. Ir toks reiskinys net nezinau, kokius 20 metu kaip minimum visoje Europoje egzistuoja
2015-01-31
-2
Atsakyti
Donce_3000_gryzoKa tu durneli Malderi cia islindes paxmielnas cypsi? :D Prie ko cia tie slovenu talentai? Atsigauk gal tu


durniau, kam augint uzsienio zaidejus kaip Jaska, Welch, Ilievski, Boisa, Mujezinovic ir t.t. jei jie turi nulini talenta :D taigi gali prisirinkt vietiniu su nuliniu talentu ir dayt zvaigzdes ;)
2015-01-31
+5
Atsakyti
Malderisir prie ko cia tas Kariniauskas ? Taigi niekuo neblogiau nei kiti Pg, o komanda vel nuskandino Andersono sou, ji isemus komanda atsigavo ir pradejo zaist daug geriau
kai nieko nedarai, tai ir nekrenti i akis, nenesi atsakomybes.. Krapikas ir zaidejai lietuviai turi rankas, kojas Andersonui buciuoti, kad jis jis ne karta gelbejo komanda, kai jie patys suda male.. Kai tie padoresni lietuviu epizodai nebus tik epizodai, tada ir bus galima spresti, kas komanda tempia, o kas laikas nuo laiko isauna. Bet cia tokia jau lietuviu natura, jei legionierius zaidzia 7-8 rungtynes is 10 gerai, tai ji sudirbs kiekvienas blogas rungtynes, jei lietuvis tezaidzia 2-3 rungtynes gerai is 10, tai nieko negalima sakyti.
2015-01-31
-7
Atsakyti
ir prie ko cia tas Kariniauskas ? Taigi niekuo neblogiau nei kiti Pg, o komanda vel nuskandino Andersono sou, ji isemus komanda atsigavo ir pradejo zaist daug geriau
2015-01-31
+4
Atsakyti
Donce_3000_gryzo
Ka tu durneli Malderi cia islindes paxmielnas cypsi? :D Prie ko cia tie slovenu talentai? Atsigauk gal tu
2015-01-31
+1
Atsakyti
tai kodel Olimpija imdavo zaidejus is viso pasaulio, kai tu nuliniu talentu gali prisirankiot is kiekvienos slovenu krepsinio mokyklos ? :D
2015-01-31
-8
Atsakyti
zirnisO tai jau bus treneris kitas, ims ir nutiks stebuklai? Siu dienu Zalgiryje kamuolys juda leciau nei zaidejai, todel oponentams lengva gintis, kai zalgirieciai beveik nejuda aiksteje ir nesipasuoja, o jei pasuojasi daugiau tai visiem buna aisku kur kamuoli nusimes.Krapikui belieka statyti tik gynyba, bet ir tai, vakar kone viskas prasielsita vienas pries viena ar stovint vietoj ir ziurint, kaip i laisvus plotus ikerta barcos zaidejai. Jaunimo pilna, jie galetu intensyviai gintis, aktyviai judeti puolime su ir be kamuolio, bet to nematome, matyt nenori labai vargintis pries kazkokias barcas, macabius...O rinktines zaidimas gristas IQ buvo gerokai seniau nei dabar, tai buvo Garasto laikais. O siai dienai jie zaidzia primityvu, darbini,gan disciplinuota krepsini, priedo Kazlas kazkaip nepaleidzia situacijos, ant to ir laikomes, si PC dar ir aplinkybes gerai susikloste, bet ir tai del trecios vietos nemateme jokio bandymo uzkelti tempa, intensyviai gintis ir taip sutvarkyti pavargusius prancuzus, kas butu daugiau nei logiska prie tokiu aplinkybiu, matyt, velgi per daug tingejosi, tai daryti.. O kad rinktine papuola tarp stipriausiu, tai nera ko stebetis, krepsinis yra menkai populiarus, retos rinktines turi auksciausio lygio zaideju, o jei turi tai tik viena kita. Realiai, JAV atitrukus visa laika, o pas kitus ciklais viskas vyksta, nera stabilumo.


Ka tu cia nusisneki durneli ? Ka Dimsa nepagyvino zaidimo ? Ka Gudaitis nesityciojo is Tomiciaus ir Pleiso ? Akis issitirink zirneli jobnutas... Yra kas kovoja - tuos ir leisk zaidejus - ne bl - laiko Javtokus, Songailas... O geriausia tai 80% visu ataka yra - "duok kamuoly Andersonui" arba "Milaknis bega ratus aplink tritaski" - tai kurioje vietoje tau bl tie jauni zaidejai pasireiks ??? Kai atlakstys Gudaitis, Lekavicius, Dimsa po 30 min suda maldami - tada galesi savo pradraskyta burna pravert !
2015-01-31
-8
Atsakyti
Donce_3000_gryzo
Zirni, naujas treneris zinoma stebuklu nepadarys ir Eurolygos TOP8 neatnes ant lekstutes, bet manau jog prie protingo trenerio si komanda tikrai galetu daug daugiau negu 2-12 TOP16 ir ne vien rezultato prasme o pacio zaidimo kokybes aspektu. Na bet aisku viskas susideda i finansus ir nenora is vadybos puses dirbti bei ieskoti pigaus bei perspektyvaus trenerio is uzsienio. Kaip ir minejai apie jaunimo nenora draskytis, tai kaip manai ar tik ne trenerio tai kalte, nes nera nuduodama gerai pizdako? Turetum prisiminti toki Zmago Sagadina kuris is jaunu/nuliniu tuo metu krepsininku nukaldavo busimas zvaigzdes. Reikia slovenui padekoti, nes jei ne jis vargu bau ar toki kaip Saras butume tureje. Ir aplamai ziurint i Lietuvos krepsininkus matosi, kad jiems kazkokio uzsidegimo, noro pritruksta. Truputi paleidzia rungtynes ir iskart vos ne rankas nuleidziai ir mintyse galvoja: "Ai gi yra dar rungtyniu, ateityje susitvarkysim kam cia dabar draskytis". Truksta istikruju tiek klubams, tiek rinktinei to tikrojo sportinio pikcio ir draskymosi iki paskutiniu sekundziu.

O del rinktines tai dar karta pasakysiu - kuo greiciau mest lauk Kazla ir samdytis rimta bei neutralu siuolaikini krepsini ismananti treneri, nes su sia seniena bus anksciau ar veliau bus patirtas totalus fiasko, labai reikia tiketis kad tai bus ne 2015 EČ. Nes tai visisko medinio krepsinio salininkas, nenustebciau, jeigu D-Mo vel bus statomas prie tritaskio ir bus liepiama metiti jam balionus
2015-01-31
+7
Atsakyti
O tai jau bus treneris kitas, ims ir nutiks stebuklai? Siu dienu Zalgiryje kamuolys juda leciau nei zaidejai, todel oponentams lengva gintis, kai zalgirieciai beveik nejuda aiksteje ir nesipasuoja, o jei pasuojasi daugiau tai visiem buna aisku kur kamuoli nusimes.

Krapikui belieka statyti tik gynyba, bet ir tai, vakar kone viskas prasielsita vienas pries viena ar stovint vietoj ir ziurint, kaip i laisvus plotus ikerta barcos zaidejai. Jaunimo pilna, jie galetu intensyviai gintis, aktyviai judeti puolime su ir be kamuolio, bet to nematome, matyt nenori labai vargintis pries kazkokias barcas, macabius...

O rinktines zaidimas gristas IQ buvo gerokai seniau nei dabar, tai buvo Garasto laikais. O siai dienai jie zaidzia primityvu, darbini,gan disciplinuota krepsini, priedo Kazlas kazkaip nepaleidzia situacijos, ant to ir laikomes, si PC dar ir aplinkybes gerai susikloste, bet ir tai del trecios vietos nemateme jokio bandymo uzkelti tempa, intensyviai gintis ir taip sutvarkyti pavargusius prancuzus, kas butu daugiau nei logiska prie tokiu aplinkybiu, matyt, velgi per daug tingejosi, tai daryti.. O kad rinktine papuola tarp stipriausiu, tai nera ko stebetis, krepsinis yra menkai populiarus, retos rinktines turi auksciausio lygio zaideju, o jei turi tai tik viena kita. Realiai, JAV atitrukus visa laika, o pas kitus ciklais viskas vyksta, nera stabilumo.
2015-01-31
+1
Atsakyti
Donce_3000_gryzo
Zirni, kai atskirsi talento stoka/prasta komandos paruosima is trenerio puses nuo krepsinio suvokimo tada ir ardykis cia.

Turek tu milziniska krepsinio suvokima (Zalgiris) bet kai talentas ribotas nieko nepadarysi pries talentingesnius ir puikiai paruosta komanda (Barca). Jeigu vakar ziurejai rungtynes suprasi: vien pirmas kelinys parode viska - Barcos puolimas nuo pirmu sekundziu dusino iskart izaidejus bei Andersona dvigubinant gynyba pries juos, nu o puolimas irgi neblogai susitiguotas buvo ir plius nera ko noreti kai Anticius greiciau eina negu Javtokas eina.

Ir del to suvokimo - parodyk man bent viena is dabartiniu lietuviu krepsininku su aukstu menamu krepsinio IQ? Ir paaiskink fenomena, kaip budami su zemu IQ rinktine sugeba pastoviai i 8tukus pakliut turnyruose bei kovoti del medaliu?
2015-01-31
-6
Atsakyti
a
Palik trenerio kede, jokio progreso nuo sezono pradzios, tik degradacija !!!
2015-01-31
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.