„Hornets“ žaidėjai Gregą Monroe ir kitus svečių krepšininkus dažnai buvo priversti stabdyti asmeninėmis pražangomis
„Hornets“ žaidėjai Gregą Monroe ir kitus svečių krepšininkus dažnai buvo priversti stabdyti asmeninėmis pražangomis
Nuotr. AP-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate Detroito „Pistons“ (21-32) ekipa svečiuose 106:78 (26:27, 28:19, 29:14, 23:18) nepasigailėjo Šarlotės „Hornets“ (22-30) krepšininkų, kuriems tai buvo jau trečiasis pralaimėjimas paeiliui.

Žengti koja kojon su varžovais iš Detroito šeimininkams pavyko tik pirmajame kėlinyje, o kurio jie turėjo 1 taško pranašumą. Antrajame „Pistons“ perėmė iniciatyvą ir išsiveržė į priekį, o po trečiojo svečių pranašumas išaugo iki 23 taškų ir mačo baigtis ėmė nebekelti jokių abejonių.

Daugiausiai problemų „širšėms“ kėlė po krepšiais dominavęs „Pistons“ puolėjas Gregas Monroe, ne tik pelnęs 23 taškus (9 iš 15 dvitaškiai), bet ir sugriebęs 12 atšokusių kamuolių.

„Šiandien puikiai dirbome gynyboje. Mes tęsiame kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose – priešakyje dar daug rungtynių, ir mes tikrai galime įvykdyti savo planus“, – po mačo pažymėjo Monroe, kurio komanda vis intensyviau kvėpuoja į nugarą 8-ąją vietą Rytų konferencijoje užimančioms „širšėms“.

Kovą dėl atšokusių kamuolių „Pistons“ laimėjo 48-38, o iš 30 mestų baudų pataikė net 27. Tuo metu „Hornets“ žaidėjai prie baudų metimo linijos stojo tik 14 sykių.

„Pistons“: Gregas Monroe 23 (12 atk. kam.), Jodie Meeksas 18, D.J. Augustinas 18, Anthony Toliveris 16, Andre Drummondas 14 (9 atk. kam.).

„Hornets“: Geraldas Hendersonas 17, P.J. Hairstonas 16, Alas Jeffersonas 13 (10 atk. kam.), Jeffas Tayloras 12.

Trumpa rungtynių apžvalga:

http://youtu.be/7-Q8DvwJ8uo

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.