Jamesas Hardenas atliko trigubą dublį
Jamesas Hardenas atliko trigubą dublį
Nuotr. AP – Scanpix
Jamesas Hardenas antrą kartą šį sezoną atliko trigubą dublį, o jo vedama Hjustono „Rockets“ (38-18) namie 113:102 (26:25, 30:31, 28:19, 29:27) nugalėjo Minesotos „Timberwolves“ (12-43).

Hardenas prametė pirmus 7 metimus, tačiau jau trečio kėlinio pabaigoje jį nuo trigubo dublio skyrė vos 1 atkovotas kamuolys. Gynėjas rungtynes baigė savo sąskaitoje turėdamas 31 tašką, 11 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Rungtynių žaidėjas
James  Harden
PTS 31 | REB 11 | AS 10 | ST 1 | BS 4
Po šešių iš eilės „Rockets“ taškų jie ketvirto kėlinio pradžioje pirmavo 92:78, tačiau Andrew Wigginso vedami šeimininkai tada spurtavo 10:0 ir sumažino atsilikimą iki 4 taškų.

Po dar vieno „Timberwolves“ spurto, šį kartą 7:0, svečiai buvo priartėję vos iki taško – 96:97.

Visgi mačo pabaigą žymiai geriau žaidė „Rockets“. Per 3 minutes jie spurtavo 14:2 ir įtvirtino pergalę.

Hjustono komandai Donatas Motiejūnas per 30 minučių pelnė 12 taškų (5/9 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 2/5 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir blokavo 1 metimą, 2 sykius suklydo bei 4 kartus prasižengė.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 31 (11 atk. kam., 10 atk. kam.), Joshas Smithas 17, Terrence'as Jonesas 15 (15 atk. kam.), Donatas Motiejūnas 12, Corey Breweris 11, Trevoras Ariza 10. 

„Timberwolves“: Andrew Wigginsas 30, Kevinas Martinas 21, Nikola Pekovičius 16 (13 atk. kam.), Ricky Rubio 14 (9 atk. kam., 7 rez. perd.), Adreianas Payne'as 11 (10 atk. kam.).

Vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=ZN_48b66apU

Komentarai:
Volgininkas
Įdomi diskusija užvirė čia, apart tų santykių aiškinimosi temos pradžioj. Smagu, kai žmonės argumentuotai išdėsto savo nuomones, o ne meta teiginį ir poto pradeda dūchinti kitus jei jie nepritaria.

Mano nuomone, Mavs neturi šansų eiti toliau antro raundo, nepasaint to, kad ant popieriaus komanda atrodo galingai. Prieš kokius du metus tokia komplektacija būtų nereali, šiemet.. Išsisėmus komanda - daug senių, kurie "gal iššaus", Dirkas vienas komandos neištemps, o kito tokio, kuris vienas galėtų imti komandą ant savo pečių nėr (Jei paminėsit Ellis - jis begalvis, prisiminkit GSW laikus). Su GSW gali būt įdomu, jie gali pasiekt daug su sąlyga kad aukšti bus sveiki PO metu, bet gali ir greit sudegt dėl spaudimo. Manau favoritai Vakaruose Grizzliai - berods geriausias rezultas nuo J.Green mainų lygoje. Ant popieriaus jaunesnis Mavs variantas su žymiai geresne gynyba ir daug geresniu susižaidimu. Spurs kaip visada bus galima pradėti vertinti tik per PO. Clippers amžinai pasmerkti būt verksniai ir likti max antram raunde, Rockets man irgi rimtai nesižiūri, nors Hardenas žaidžia MVP lygiu. Jei pasiseks su priešininkais iki konferencijos finalo turėtų nueiti. Na, o aš tikiu, kad mano Thuderiai pasveiks, susistyguos ir PO išsprardys visiems kitiems subines :) tiesa patirties trūksta, vos 4 žaidėjai su PO patirtim.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-24
+4
Atsakyti
Donatai graziai viska isdestei 10 balu,del spaudimo taip tu teisus,jie ji jaus po gero sezono ir visi tikesis kazko wow

Guru as esu jazzmenas,utah fanas nuo tu laiku kai karlas su stoktonu tempe juos i prieki,o kitos komandos simpatijos ir nieko daugiau,vienas labiau palaikau kitas maziau ir pns,kad ir praitu metu po ar tik ne spursai busimi ziedu laimetojai turejo vargo su mavs? taip tikrai jie :)
2015-02-24
+5
Atsakyti
quNNcyGuru kad jam nepatinka lbj tai cia jo reikalas ir tikrai as jam nepersu kox jis axujenas,kiekvienas turi savo poziuri i krepsininkus,del mavs manai jis klysta? eile metu per po mavs buna rimtas varzovas,o kad gsw daug nuveiks ir as pats nelb tikiu,spursai boksuoja bet ateis po ir... tikiu kad patraiskys jie,okc sitas sezonas prastokas del traumu,ateis po ir turetu viskas stotis i savo vietas viskas


tai ir as jam nepersu LBJ, bet jis vis seilejasi ant jo lodamas. :)

del komandu pajegumo tai tavo nuomone irgi kreiva - jei jau eile metu buvo, tai ir vel bus. :) be to, kas buvo eile metu? Mavsai? isskyrus 2006 ir 2011 ne kazka jie ten parodydavo, o 2007 isvis budami pirmi gavo nuo 8 vietos. tokiu rimtu kaip jie yra visos kitos 7 komandos. nieks ir nesako, kad Mavsai gaus sausai pirmam etape ir viskas tuo pasibaigs, bet rimtais pretendentais i ziedus juos tik aklas fanas gali vadint. visu pirma - komanda pasikeite is esmes, liko tik pora zaideju nuo pernai. antra - Dirkas akivaizdziai nebe tas, koks buvo pries pora sezonu. trecia - komandos gynyba grizo i pries 10 m. buvusi lygi ir nematau, kaip galetu pageret su esamais zaidejais. nors pavardes skambios ir ant popieriaus atrodo neblogai, zaidimo lygis rodo, kad siemet jie neturi sansu. del Spurs as irgi pradedu abejot, matant, kad jie visa sezona sedi ten, kur paprastai nesededavo, ir niekaip nesugeba pakilt. OKC - jei Durantas gris i forma, tai po ivykusiu mainu jie bus be abejo rimti. o bet taciau, niekas nezino, kaip ten bus ir ka sekme labiau lydes, bet kad GSW ir Grizz pirmam etape duos malku bet kam, as mazai abejoju. likusios 3 mano nepaminetos, kaip ir Mavs, bus tik manksta pries rimtesnes kovas kazkuriom is tu kitu 4.
2015-02-24
+1
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Dar plius del GSW atsimenu puikiai tuos PO, kai jie suzybejo ir su Spursais kaip lygus su lygiais zaide, bet skirtumas tas, kad jie buvo underdogai, neslegiami itampos ir zaidziantis savo malonumai. Bus idomu pamatyti kaip jie atrodys ir tik tada pasimatys visas ju pajegumas, kai atsidurs visiskai priesingoje padetyje: Milziniska itampa, puikus sezonas, liaupses, auksciausi lukesciai, lyg ir jauciamas ziedu kvapas - tai atrodo smulkmenos, bet labai svarbus faktoriai daug lemiantys ir ne kiekvienas auksciausios klases krepsininkas su tuo susitvarko. Puikiausias to pavyzdys pernai metu Hardenas.
2015-02-24
-3
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Tai Cubana galima suprasti: kiso nuo isigijimo milziniskus pinigus, pirko stiprius zaidejus ir galiausiai pasieke tiksla - ziedus, tai kam daugiau vargintis, todel ir atleido vadzias ko pasekoje klubas susilpnejo na ir aisku eile vasaru po ziedu bande visokius Howardus ir kitas zvaigzdes i komanda kviestis, ko pasekoje liko ant ledo. O siaip Dirko dar tikrai nereikia nurasyti, puikiausi pavyzdziai - Timas, Pau, todel amzius nera riba, o tik branda ir auksciausias lygis, o zinant kokio talento zaidejas Dirkas, tai tik laiko klausimas kada vel uzsiaus - tik neaisku ar per RS ar PO.

Del Timo ir Admirolo pavyzdzio siaip pernai buvo puikus metas ta padaryti, bet matomai Timas jaucia kad galima vel laimeti ziedus. O del Spurs - viskas nuo ju paciu priklauso, kaip sakoma patys likimo kalviai - ka sugeba, puikiai matem ir amzius tikrai cia ne prie ko.

O GSW manau paprasciausiai neatlaikys spaudimo del nuostabaus RS, tokie zaidejai kaip Klay, Curry, Green paprasciausiai per minksti dideliai itampai, dar zinant kad Westuose bet kas bet ka gali nuimti tai realu kad pirmo roundo neperzengs.
2015-02-24
+1
Atsakyti
Donatai butent tai metais dirkas turejo tokia sportine forma kurios butu galima pavydeti,jis buvo tiesiog nesustabdomas ir dare ka norejo,po laimetu ziedu taip paleido ne viena gera krepsininka kas man buvo keista,bet ar pavyks sustiguot zaidima nez... bet laiko aisku dar yra,o sudetis gera ir tikrai galinti daug kam susikti reikalus,as ju nenurasau kaip ir spursu,o kiek klykauta budavo kad pensija nieko nepadaris ,bet gaudavo eilini karta su slapiu skuduru nuo seneliu,jei siais metais pakartotu toki zygi butu puiki proga timui iskelus galva eiti i pensija kaip padare david robinson :)
2015-02-24
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
quNNcy, kad Mavs po laimetu ziedu del Cubano poziurio isdraske sudeti ir kelis metus tikrai buvo silpnas klubas, tik pernai parode aukstesne klase, taciau dabar pasistiprino kad ir ne super klases zvaigzdemis bet rimtais zaidejais: puikiu PG Rondo, dar galinciu driokstelti Amare, senais bei vaizdo negadinanciais vilkais Jefferson ir Villanueva, susigrazino Tysona ir Barea, isigijo (kad ir permoketai) neprasta Parsona, kuris kaip svarbus pagalbininkas gali duoti daug naudos jei neperdegs per PO. Komandoje vis dar yra puikus bei bet kada galintis isauti Dirkas, puikiai komandoje besijauciantis ir savo vieta zinantis Ellis bei svarbiausia uz komandos vairo stovi protingas treneris.

Komanda turi viska ko reikia tolimam zygiui PO: Puikus izaidejai, stiprus centras, visa eile stipriu pagalbininku, bei Ellisa su bet kada zveriskai galinciu suzaisti Dirku. Jeigu si kolektyva pavyks suderinti kaip puikiai veikianti Sveicariska laikrodi tokias komandas kaip LAC, PTB, Rockets praeis be problemu, rimtu bedu tie patys Spurs, OKC ar GSW gali tureti. O zinant kad PO trunka du menesius ir kiekvienos rungtynes nauja istorija nenustebciau jeigu Mavs sugebetu pakartoti 2011 sekme
2015-02-24
-1
Atsakyti
Donce_3000_GryzoPasiskaityk ka rasai "minties galiune" ir pakratyk savo smegeneles, jeigu tavo baxuro logika vadovaujantis tai esi duxu duxas, nes duxo pasaukimui atsiliepi todel tyliai sedi ciucikai :DP.S. o kas jei pats per barzda gerai gautum? Ar nebutum duxas tuo atveju, nes uz bazara neatsakytum? :/


px man tavo pezalai, duhu gimei duhu ir mirsi.
2015-02-24
+17
Atsakyti
Guru kad jam nepatinka lbj tai cia jo reikalas ir tikrai as jam nepersu kox jis axujenas,kiekvienas turi savo poziuri i krepsininkus,del mavs manai jis klysta? eile metu per po mavs buna rimtas varzovas,o kad gsw daug nuveiks ir as pats nelb tikiu,spursai boksuoja bet ateis po ir... tikiu kad patraiskys jie,okc sitas sezonas prastokas del traumu,ateis po ir turetu viskas stotis i savo vietas viskas
2015-02-24
+5
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Pasiskaityk ka rasai "minties galiune" ir pakratyk savo smegeneles, jeigu tavo baxuro logika vadovaujantis tai esi duxu duxas, nes duxo pasaukimui atsiliepi todel tyliai sedi ciucikai :D

P.S. o kas jei pats per barzda gerai gautum? Ar nebutum duxas tuo atveju, nes uz bazara neatsakytum? :/
2015-02-24
-4
Atsakyti
Donce_3000_GryzoKoks skirtumas ir kam rupi kada grizai Swateri, esme kad pastoviai kaip koks ciucikas kvieciamas seiminko atsiliepi pašaukus :D


nes nenoriu taves palikt duho vietoj, kad neatrodytu jog su savim rašinėjiesi ir mini čia kitus. Tau tas ciucikas žinok tai pistu per kepure ka ilgai prisimintum, nesvarbu gal ir vyresnis pora meteliu bet esi, bet vis tiek duhas.
2015-02-24
-17
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Paskutinio komentaro autorius matosi kad rimtas bei kazka raukiantis baxuras nuo rimtos xebros: sudo nemala, susigaudo situacijoje kaip kas, masto sava galva...
2015-02-24
-4
Atsakyti
TDaY
Kazkas minėjo kad LeSteroidas yra pretendentas į MVP. Nejuokinkit! MVP arba Curry arba Harden šiuo metu. LeSteroidas turi tiek pat šansų MVP gaut kaip koks Lawry ar Millsap.
2015-02-24
-8
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Koks skirtumas ir kam rupi kada grizai Swateri, esme kad pastoviai kaip koks ciucikas kvieciamas seiminko atsiliepi pašaukus :D
2015-02-24
+4
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Kasioguru, kadangi esi tik pajuokos objektas bei megejas o ne krepsini ismanantis vaikas todel ir nesupranti kad krepsinis nera vien non-stopu neturint ka gyvenime veikti NBA RS nereiksmingu rungtyniu ziurejimas. Yra zinok Pustalupi ir tokie dalykai kaip europinis krepsinis: tiek klubinis, tiek rinktiniu, krepsinio psichologija, daug mini smulkmenu kurios yra begalo svarbios galutiniame rezultate ir t.t.

O kadangi esi ribotu galimybiu ir supratimo individas todel ir nesupranti pasakymo "GSW fuksas", nes tokios komandos kaip OKC ir Spurs viso sezono eigoje turi dideliu problemu, todel zaidzia zemiau galimybiu ribos. Jeigu visos trys komandos butu startavusios lygiomis galimybemis (t.y. pilna sveika sudetimi), butu eilinis kariu smaukymasis tarp 4-6 vietu, todel tai ir yra fuksas deka palankiai susiklosciusiu aplinkybiu. Mavs yra pavojinga komanda, nu bet tau nesuprasti.

Esi eilinis lazybu kontoroms uzdirbantis pinigus krepsini paziurintis vaikas Pustalupi ;) Is tokiu dunduku kaip tu ir kraunasi Topsportai, Orakulai ir kitos kontoros didelius pinigus :/
2015-02-24
-1
Atsakyti
kasioguruSWAT093Vėl krepšinio temoje savo reikalus sprendžat ir dar mane kišat į savo briednus reikalus, jau sakiau įšdykaukit dviese, manes netraukia jusu žydrumai. Kad Donce durnelis sergantis didybės manija visiem senai aišku, bet kad ir kasioguru su juo dar į tai veliasi tau jau nesitikejau :D Beprasmiška su Donce kažką diskutuot, jam galvoj gi vien žydrumai ir visko menkinimas nematant tiesos :Das nesiveliu, o smaginuosi su juo taip, kaip jis smaginasi su tavim ir kitais. nu net neisivaizduoji, kaip smagu trolinti troli (cia aisku tam reik turet sugebejimu). :D


gerai, kad turi laiko ir kantrybės :) nes aš tiek ilgai neištveriu skaityt kaip žmogus rašo visiškus pezalus, jau net į trolinimą nebepanašu kartais :D
2015-02-24
+4
Atsakyti
Donce_3000_GryzoSwateri, tik pamynek kad zydras ir iskart prisistatai parodydamas jog toks ir esi :D


ne tik paminėjus o tik dabar gryžau namo, suprask kiti turi veiklos o ne tik prie pc sėdėt nuo ryto.
2015-02-24
+8
Atsakyti
quNNcyKokia priespriesa is zmoniu,tobulu nera,buna kad kazkas rasydamas iseina is rasto,bet nereikia sakyt kad donatas 3000 yra visai bukas,zmogus nusimano krepsinyje ir kartais jei nepataikai i kazkur tai bukit mieli sugebekite tai pripazinti,o ne isverte akis toliau rekti ir savo tiesas irodineti,aciu :)


nusimano jis apie kasi kaip kiaule apie debesis. :) pats prisipazista, kad neziuri varzybu, ir loja, kokie fuksioriai yra GSW, kokie rimti contenderiai yra Mavs, nu ir aisku, kaip gi be kokio paamsejimo apie Lebrona. :) vat tokia ta ir ismone jo - grybas ir tiek.
2015-02-24
+11
Atsakyti
SWAT093Vėl krepšinio temoje savo reikalus sprendžat ir dar mane kišat į savo briednus reikalus, jau sakiau įšdykaukit dviese, manes netraukia jusu žydrumai. Kad Donce durnelis sergantis didybės manija visiem senai aišku, bet kad ir kasioguru su juo dar į tai veliasi tau jau nesitikejau :D Beprasmiška su Donce kažką diskutuot, jam galvoj gi vien žydrumai ir visko menkinimas nematant tiesos :D


as nesiveliu, o smaginuosi su juo taip, kaip jis smaginasi su tavim ir kitais. nu net neisivaizduoji, kaip smagu trolinti troli (cia aisku tam reik turet sugebejimu). :D
2015-02-24
+6
Atsakyti
Kokia priespriesa is zmoniu,tobulu nera,buna kad kazkas rasydamas iseina is rasto,bet nereikia sakyt kad donatas 3000 yra visai bukas,zmogus nusimano krepsinyje ir kartais jei nepataikai i kazkur tai bukit mieli sugebekite tai pripazinti,o ne isverte akis toliau rekti ir savo tiesas irodineti,aciu :)
2015-02-24
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.