Kyrie Irvingas praleis artimiausias rungtynes
Kyrie Irvingas praleis artimiausias rungtynes
Nuotr. AFP - Scanpix
Klivlando „Cavaliers“ įžaidėjas Kyrie Irvingas pergalingų rungtynių su „Golden State Warriors“ metu patyrė traumą. 22 metų 191 cm ūgio krepšininkas susižeidė kairįjį petį.

JAV rinktinės nariui bus atliktas kompiuterinės tomografijos tyrimas, kuriuo bus nustatytas traumos rimtumas. Atletas kartu su komanda neišvyko į Indianapolį, kur „Cavaliers“ ateinančią naktį išmėgins jėgas su vietos „Pacers“.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Irvingas per susitikikimą vidutiniškai įmeta po 21,7 taško, atkovoja po 3,3 atšokusio kamuolio bei atlieka po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
i bullsus ziuri durnelis. bullsai viena daugiausia susitraumuojanciu komandu. drosas savo laiku zaide po 37 minutes ir matai kas gavosi.
2015-02-27
Atsakyti
Anonimas
"nesiskunde niekada" jis siame sezone 3 kartus berods ziniasklaidai saki kad nori zaisti maziau xddd nesiskunde
2015-02-27
+2
Atsakyti
22 metu pacanas, kuris ginyboj nepersistengia per daug ( nesakau, kad yra labai prastas, bet ne tokio lygio kaip sakykim buttler) zaidzia po 37 minutes ir tikrai neturetu skustis. Kaip valanciunas sake, pailses kai numirs, o dabar tegu zaidzia. Tas pats lebronas, visa karjera zaisdavo po 37+ minutes, viena sezona netoli 39+ vare ir nesiskunde niekada. Tuo labiau, kad nelabai yra kam pakeist irvinga.
2015-02-27
-8
Atsakyti
AnonimasZaidzia chebrantai po 35 minutes, James dar niekada taip mazai nera zaides + komanda dar nera pilnai susizaidus ir reikia individualiai stipriu zadieju aikstelej. Pries playoffus turetu pailsint chebra.


tu paziziurek pries kalbedamas po 37.3 minutes zaidzia. Antroje vietoje visoje lygoje pagal praleidziamas minutes irvingas sedi, lebronas penktas.
2015-02-27
-8
Atsakyti
Anonimas
Zaidzia chebrantai po 35 minutes, James dar niekada taip mazai nera zaides + komanda dar nera pilnai susizaidus ir reikia individualiai stipriu zadieju aikstelej. Pries playoffus turetu pailsint chebra.
2015-02-27
-3
Atsakyti
Anonimas
perlaiko blattas liderius savo...
2015-02-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.