Timas Hardaway – rezultatyviausias krepšininkas nugalėtojų gretose
Timas Hardaway – rezultatyviausias krepšininkas nugalėtojų gretose
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
Sėkmingai žaidusiam Jonui Valančiūnui dėl išnaudotų pražangų mačas baigėsi anksčiau laiko, o be jo likusi Toronto „Raptors“ (37-22) komanda patyrė penktąjį pralaimėjimą iš eilės.

Dwane'o Casey auklėtiniai praėjusią naktį išvykoje 98:103 (15:22, 32:28, 24:25, 27:28) turėjo pripažinti Rytų konferencijos autsaiderių – Niujorko „Knicks“ (12-46) žaidėjų pranašumą.

Rungtynių žaidėjas
Tim  Hardaway
PTS 22 | REB 7 | AS 1
Ketvirtojo kėlinio pradžioje po šešių Valančiūno taškų paeiliui „Raptors“ deficitas sumažėjo iki minimalaus (77:78), tačiau tuomet aikštės šeimininkai laimėjo „sausą“ atkarpą 10:0 bei įgijo dviženklę persvarą (90:79).

Tada Greivisas Vasquezas smeigė du tritaškius paeiliui, Louisas Williamsas pridėjo dvitaškį ir „Raptors“ atsilikimas tapo perpus mažesnis (92:97), bet likus kiek daugiau nei tris minutes Valančiūnas prasižengė šeštą kartą bei Kanados klubas liko be pagrindinio vidurio puolėjo.

Visgi rankų nenuleidę svečiai pradėjus tiksėti paskutinei minutei kilo į lemiamą šturmą – DeMaras DeRozanas ir Williamsas sėkmingai realizavo baudų metimus, Patrickas Pattersonas varžovų klaidą pavertė taškais ir komandas skyrė vos du taškai (100:98).

Po pertraukėlės Langstonas Galloway smeigė tritaškį, DeRozanui atsakyti tuo pačiu nepavyko bei iniciatyvą savo rankose išlaikę „Knicks“ žaidėjai šventė pergalę (103:98).

Susitikimą starto penkete pradėjęs 22-ejų „centras“ iš Lietuvos aikštėje praleido 28 minutes, pelnė 16 taškų (6/8 dvitaškiai, 4/6 baudos), atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, 6 sykius prasižengė bei surinko 14 naudingumo balų.

Pagal pastarąjį rodiklį Valančiūnas Kanados komandoje buvo antras. Jį minimaliai aplenkė Louisas Williamsas, kurio sąskaitoje – 15 naudingumo balų.

„Knicks“: Timas Hardaway 22, Andrea Bargnani 19, Aleksejus Švedas 15, Louisas Amundsonas 9, Cole'as Aldrichas 9, Cleanthony Early 9, Lance'as Thomasas 8.

„Raptors“: Louisas Williamsas 22, Jonas Valančiūnas 16 (8 atk. kam.), Greivisas Vasquezas 14, Jamesas Johnsonas 14, DeMaras DeRozanas 13 (3/15 metimai), Patrickas Pattersonas 10.

Rungtynių apžvalga:

Komentarai:
Donce_3000_Gryzo
Atom, vaike tu kokie tie garsus Europiniu lygiu Lietuvos treneriai apart Kazlausko ir Kurcio su Kemzura, kuriu abieju maxas vidutiniokai Chimki? Ar tu Astanas ir Butauta laikai grandais? :D Kazlas matai jam tris bronzas iskovojo, jei nezinai nepasakok is lempos o pasidomek :) Tai as neneigiu Kazlo 1990-2000 Euroje, tikrai geras buvo tuo metu, ir su jauniais 1994 m auksa atveze, bet jis siuolaikiniam krepsiniui jau per senas ir per daug saliskai kartais elgiasi.

Nu bet jum aisku tik lietuviai ir nieko kito treneriu poste :D Vaikai blyn :)
2015-03-01
-10
Atsakyti
DDD
2015-03-01
+7
Atsakyti
djgaffer
Neblogai JV sužaidė,tik tos 6 jo pražangos viską komandai sušiko.O NY stebina antras rungtynes iš eilės-prieš tai Pistons krito,dabar ir Raptors.Ir makaronas normaliai žaidžia.Matyt labai miestas patinka,kad taip ardosi ir likt nori.Bet jo dienos jau suskaičiuotos.Dar apie Raptors-jei taip ir toliau žais,tai garantuotai kris po pirmo PO raundo.Čia ir kvailam aišku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-01
+24
Atsakyti
sdf
bande ir i eb.lt nueit bet nelabai gavos ;DD
2015-03-01
-3
Atsakyti
Atom
donce didysis super neismanelis ekspertas k.net jau net nekomentuoja nes tukstanciai minusu atskrenda iskart tai cia atejo nusisneketi :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-01
Atsakyti
Ivertinkit filma apie MJ ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=p_VK3snM...
2015-03-01
-2
Atsakyti
va va donce gerai sako :)
2015-03-01
+1
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Liepsiu zmonai sutvarkyti :DD
2015-03-01
+11
Atsakyti
MIRKA3 > Donce_3000
Na bet pats pagalvok - po pjankes kruva siuksliu namie, tai kuopsi ar bandysi susigyventi?
2015-03-01
-7
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
MIRKA3 dar vienas puikus pavyzdys kaip zmogu praplauna propaganda, iskart vaidenasi rusai kurie del visko yra kalti. Del cenzuravimo turiu omenyje pati BN, kai paleido objektyvius/kritiskus straipsnius, tik matai kazkam labai nepatiko ir isizeide stipriai. O BN nemanau, kad yra rusu kontroliuojamas :)
2015-03-01
+3
Atsakyti
MIRKA3
"cenzuravimas tam tikru asmenu atzvilgiu"

Kitaip ir neiseina, nes norint dirbti i pliusa, reikia isvalyt aikstele nuo minusu - samoningu kenkeju. Net ir spaudoj nera jokio pliuso, kai reiskiasi rusai ir dergia samoningai ant Lt, prisidenginedami kritikos lapais.
2015-03-01
-3
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Prie to paties: o jei pabandai kazkokia kritika paleisti Kazlui, prasideda neaiskus bobiski santykiu aiskinimaisi: "iseinu is darbo, griztu" ir kitas sudas. Ar taip profesionalas turi elgtis? Cia grynas reketavimas ir cenzuravimas tam tikru asmenu atzvilgiu
2015-03-01
-9
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Sdf tai kam toks darinys kaip LKF yra reikalingas jeigu mes, komentatoriai neprofesionalai turime aiskint kaip ka daryti? Jie juk turi daryti viska, kad rinktine ne tik uzimtu aukstas vietas, bet ir rodytu grazu krepsini, po cempionatu daryti isvadas. Man tai juokinga isvis: kol merdinti rinktine silpnuose cempionatuose uzima salyginai "aukstas vietas", tol visi euforijoje, net nenori dauguma matyti minusu, viskas gi ir taip puiku, bet kai neduok Dieve patyriamas fiasko, visi pradeda klykti ir izvelgti minusus kurie objektyviai jau buvo senai matomi. Ir tada prasideda 2-3 savaites straipsniuku fiesta per visokius delfius, krepsinio portalus ir pan. O apie kritika, ypac tokio susireiksminusio kaip Kazlas atzvilgiu nera jokios kalbos, nors ji yra ir konstruktyvi. Visa gyvenima Kazlas buvo susireiksmines, atsimenu dar Zalgirio auksiniais Europoje laikais, pastoviai verkslendavo korifejus, jog per daug ziniasklaida kritikuoja, net Sabtajus pastoviai spaudima darydavo per pres-konfus, jog nekritikuotu Kazlo.

As zinok buvau tikrai patenkintas Lietuvos iskovotu sidabru 2013 EČ, galvojau gal taip susideliojo, kad rinktine demonstravo atstumianti zaidima, galvojau Kazlas pasimokys is savo klaidu bei padarys isvadas, taciau atejo PČ ir tas pats - jokiu nepadaryta isvadu, zaidejai (didzioji dalis) kvieciami vien del vardo nors toks kaip Gecas (kurio nekenciu) niekuo LR komandoje nenusileides Seibuciui net is mandagumo negavo kvietimo i stovykla, zaidimo braizas tas pats, krepsininkai turi kaip robotai vykdyti neaiskius ir senus derinius, jeigu nepaklusi busi greitai nusodintas. Isryskeje nelieciamuju grupeles (puikus pernai metu pavyzdys: Maciulis, Pocius, Pikulis, Seibutis) ir duxinamu zaideju (Kuzia, Vasiliauskas, 2013 EČ JV ir D-Mo)
2015-03-01
+3
Atsakyti
DD
2015-03-01
-13
Atsakyti
sdf
lizinginissdfDonce_3000_GryzoquNNcy, o kodel butina imti lietuvi treneri? Kodel mes, esantys mazi egoistai negalime perlipti per save ir pasikviesti rimto bei nesalisko specialisto is uzsienio? Ar tas mazumo kompleksas neleidzia? O gal tarp savu lengviau varkes stumdyti ir pinigus plauti? :/Atom, kad tu dx esi tai net ne paslaptis, eik pamokas ruost, ryt i mokyklele jau laikas ;) Matau puikiai pozymius uostymo zinai, gal brides buvai kad cia kaip su patirtimi pasakoji? :Dkoks dar uzsenietis treneris ka tu cia nusisneki? gal noretum tam treneriui is savo kisenes ir sumoket 1m~+? pagal tave kokie tie uzsenieciai geri? gal dar izaideja naturalizuot noretum?o tai čia kažkokia taisyklė yra kad negalima užseniečio trenerio imt? suprantu natūralizuot nenorėjimą žaidėjų, bet tai prie ko čia treneris? gi rinktinė tai vistiek lietuvos bus. ir apskritai jau apie algas nekalbėk, tas kazlas vien iš reputacijos tokias sumas irgi uždirba.


tai jus pasakykit uzsenieciu kurie butu geresni uz Kazlauska ir iperkami mums
2015-03-01
+5
Atsakyti
pukis
Oo jonas maladiec, lyg ir judesiukai nauji post'e atsiranda, ir jumpshotu pora pataike, toronto savanaudziai savam stiliui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-01
-1
Atsakyti
DDS
2015-03-01
+7
Atsakyti
quNNcyAtom lb puiku kad parodai savo metaliteto lygi,isprusima ir geras krepsinio izvalgas,mes cia komentuojame,vieniem musu,tavo ir dar kazkieno komentarai nepatinka,kitiem patinka.... bet nereikia vadinti kitu zmoniu duxais ( duh - is ru kalbos siela) durneliais ar apsiuosciusiais klijais,dar tau uzkliuvo kaip rasau,kur mazosios kur didziosios raides,as cia atejas nevaidu kazkokio lituanisto kuris puikiai raso lietuviu kalba,o jei tu toks puikus lietuviu kalbos zinovas tai pasiskaityk pats ka rasai,truksta kaikur kableliu,varnyciu ir pns,taigi ne ka geresnis tu uz mane :))donce,uzsieniecio nebus pas mus,nes mes iki kaulu smegenu patriotai,ne vienas uzsienietis yra norejas losti uz lt rinktine bet kuo tai baigdavosi mes zinome,plaza juk taip pat buvo uzsimines kad noretu treniruot lt rinktine


gi buvęs amerikietis trenerių štabe kažkada, beroc donnie nelsonas
2015-03-01
-6
Atsakyti
sdfDonce_3000_GryzoquNNcy, o kodel butina imti lietuvi treneri? Kodel mes, esantys mazi egoistai negalime perlipti per save ir pasikviesti rimto bei nesalisko specialisto is uzsienio? Ar tas mazumo kompleksas neleidzia? O gal tarp savu lengviau varkes stumdyti ir pinigus plauti? :/Atom, kad tu dx esi tai net ne paslaptis, eik pamokas ruost, ryt i mokyklele jau laikas ;) Matau puikiai pozymius uostymo zinai, gal brides buvai kad cia kaip su patirtimi pasakoji? :Dkoks dar uzsenietis treneris ka tu cia nusisneki? gal noretum tam treneriui is savo kisenes ir sumoket 1m~+? pagal tave kokie tie uzsenieciai geri? gal dar izaideja naturalizuot noretum?


o tai čia kažkokia taisyklė yra kad negalima užseniečio trenerio imt? suprantu natūralizuot nenorėjimą žaidėjų, bet tai prie ko čia treneris? gi rinktinė tai vistiek lietuvos bus. ir apskritai jau apie algas nekalbėk, tas kazlas vien iš reputacijos tokias sumas irgi uždirba.
2015-03-01
-5
Atsakyti
Anonimas
barjanis biski atsigavo :))
2015-03-01
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.